21

Анонимен

преди 1 година

Това без инфлацията обаче ... Германия е в рецесия, бе хора ..

20

Анонимен

преди 1 година

Когато IV-тият райх ЕС се разпадне, бъдещите поколения ще говорят с умиление за ЕС, въпреки че това е най-голямото зло сполетяло планетата ни след II-та св.война, дало територия и власт на сатанистите, защото генетично ще им бъде заложено, не на всички само на някои, да възродят отново мечтата на Хитлер за III-тият райх. Или казано накратко историята винаги се движи по спиралата на еволюцията, както и всичко в заобикалящият ни свят!

19

Анонимен

преди 1 година

Тая па.

18

Анонимен

преди 1 година

Щом говорят такива guBoTuu значи ЕС е пред разпад! Особенно тази от снимката, Сталинка!

17

Анонимен

преди 1 година

Вчера имаше статия,че еврозоната била в рецесия,а днес ни обяснявате как икономиката й била устойчива..Имате предвид,че устойчиво върви към по-дълбока рецесия нали?Тези си търсят нови шаранчета като нас за пирамидата да им плащат заемите,за да не са в рецесия.Да си гледат работата!

16

Анонимен

преди 1 година

Дерзайте нататък, за да я разрушите окончателно.

15

СМЕХ..

преди 1 година

НАЛИ ЕС , ЩЕШЕ ДА СЕ РАЗПАДА , БЕ.....ХАХА..ЩО МЕ ИЗЛЪГАХА ПАК КОМУНИСТИТЕ...!!?????.

14

да

преди 1 година

тая уфсъ лъже като копанарка!....а защо германия обяви рецесия, от шеметен растеж ли?

13

Анонимен

преди 1 година

На 8 юни, само преди дни в ДнесБг имаше друга статия със заглавие: Изпадна ли Еврозоната в рецесия? Данните показаха, че валутната зона от 20 държави не е успяла да избегне рецесията - макар и много плитка за момента, което направи чувството на оптимизъм на политиците относно икономическата устойчивост на еврозоната към подобни предизвикателства, да изглежда преждевременно.

12

Дядо Соци

преди 1 година

До Ха ха 13 А твоята подготовка какво е да даваш оценка на директора на международния валутен фонд ?Айде бегай.

11

И кво?

преди 1 година

Айде бе. И сега какво? Да нагласим докладите за България, за да избегнем правилата? Тц..тц...

10

Анонимен

преди 1 година

Е що неочаквано, а не очаквано? Баничката не се наяде.

9

Ха ха

преди 1 година

Сталинка пак се изцепи неподготвена.

8

Просталина

преди 1 година

Само да не вземе да се спука Международния Валутен Балон.

7

Анонимен

преди 1 година

Когато някой необосновано те хвали да знаеш че ти"копае"гроб.Когато парите в една държава свършват Сталинка се появява,като спасителен пояс насред океана.И "удавника",волно или неволно,се хваща за него,въпреки,че спасителен бряг няма наблизо и е безвъзвратно обречен.Въпросът защо са свършили парите,вече няма никакво значение и не се коментира.А злоупотребите се замитат под"чергата",като трохите от трапезата на световните господари.Така съществува капитализма.Обаче вече му се вижда края.

6

Анонимен

преди 1 година

А не,тези лъжат повече от бръз влак.Още онзи ден обявиха в Германия рецесия .Вече се убедих,че нашите медии не говорят истината.Колкото и да съм убеден европеец,вече прекалихте. Европа се сгромолясва,а вие пеете песни.Звучите като комунистическата пропаганда на Тодор Живков.

5

Анонимен

преди 1 година

Само е в рецесия ,иначе е устойчива.хахха

4

Европа се крепеше на

преди 1 година

две столчета. Евтини Руски енергийни ресурси и евтино Китайско производство както и достъп до огромния Китайски пазар с увеличаваща се средна класа. САЩ ритнаха първото столче. Сега ритат второто.

3

С 20% инфлация

преди 1 година

и с Германия влизаща в рецесия е много устойчива. Точно така ще да е.

2

Сламен човек

преди 1 година

Сламен човек е Европейската икономика. Лгбт пропагандата и безсмислената полит. демагогия направи икономиката на слама. Изсъхнала като сахарска земя. Една клечица, една искра е достатъчна да я превърне в горяща факла. Това е съдбата на всички сламени хора.