39

Според Афера

преди 11 месеца

Който трялва да знае, ЗНАЕ!, че братя Галеви са хора на DEA. И не от вчера, и не от сега.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Да бе, обикновения митничар на КПП-то е корумпиран и виновен. И ка точно ще хване, човек минаващ с перфектен паспорт? Или някой си мисли, че Ангел Христов е минал калпав фалшив паспорт и 100 лв вътре да го пуснат? Ай стига глупости.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Ангел Христов според смъртния акт е починал в частна болница ""Свети Иван Рилски" в Дупница. Човекът си е регистриран в болницата с изтекла лична карта от 2018г.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Видяха сметката на Къро в ЮАР, донесаха трупа на единия от "братя" Галеви в България...какво да си мислим от простолюдието, че има война между групировките мейби :)

35

:)

преди 11 месеца

То, всичко е случайно. Да не си помислите друго :) Галев ще го гърмят ли, ще го инфарктират ли, ще го скачат от високо или ще му заседне рибя кост в гърлото? Аз залагам на автомобилна катастрофа. Чиста работа, пълна случайност.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Галеви са братя на Мая Манолова

33

eдин

преди 11 месеца

Самите висши шефове казват че всичко е корумпирано.И си го признават без свян.Ами тогава трябва може да се вдигнем и да изметем всички навърха.Защото прокуратурата и съдиите не могат да се очистят сами.Тъкмо тръгват да съдят някой корумпиран и той вика:такъв съм ама вие сте по корумпирани от мене.И на всичкото отгоре има доказателства(някви) че е така. Е как да стане? Трябва да сменим всички висши съдии и прокурори с качествени от провинцията(има ги) И те ще поемат по веригата надолу.

32

Анонимен

преди 11 месеца

Едри момчета бяха, ама всичко си има цена, особено ако се заиграеш с мутрите :) То и Божков го предупредиха предварително за да избяга в Дубай, тъй че работата е много заплетена за нас от простолюдието :))

31

Анонимен

преди 11 месеца

Братя Галеви са едни милиционерски *** назначени за гангстери с политическа и институционална реципрочна подкрепа и съдействие като мнозина други..

30

Анонимен

преди 11 месеца

Държавата ви и правителството ви смърди на умрели плъхове и гербери, пролетен мафиотски букет!

29

Анонимен

преди 11 месеца

До колкото знам от медиите, били са некакви барети братя Галеви, те затова службите ги пуснаха да избягат с 50 милиона кеш, но там от Дупница да кажат, ние само може да гадаем какво е станало :))

28

Pepi

преди 11 месеца

Кои са Галеви - Взвод от баретите, уволнени заради рекет над сводници(изглежда вече са си имали покровители:) и пренесли се в Дупница през 94. След около 2 години всички местни бабаити, включително ВИС, СИК и т.н. са леко убити. От София до Кулата и Гюешево, всичкия трафик, изнудване и рекет са техен основен бизнес. Срещите с министри(Р.Петков, М.Манолова, Б.Борисов и т.н.), които се правят на центъра в Дупница и известни на всички живущи са с цел елиминиране на конкуренцията чрез доноси.

27

Килманрок

преди 11 месеца

За друзята които подскачат тук нека да припомним че братя галеви изгряха при управлението на бесепе.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Почтени мутри, спор няма. Изкарвали честно и почтено хляба си с рекет, изнудвания, търговийка с пудра захар и тук-таме някоя убийство. И затова се радват на голяма обич от страна на съселяните си, а местният поп направо е готов да ги канонизира! Вервайте!

25

От страната

преди 11 месеца

Това не е държава а територия в която населението се ограбва от всевъзможни мутри,ченгесаромутри и всякаква св0л0ч тип Бою Мутрата!Само той е вечен!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Е щом министъра казва ,че корупцията отдавна е пробила, какво има да говорим повече, явно не знае за какво е там, освен да дава интервюта?

23

Анонимен

преди 11 месеца

До МВР - Дано се изгаврят ба макс и със семействто, че мутрите да си имат едно на ум!

22

анонимен

преди 11 месеца

А нещо за Маджо?Или когато го гръмнат.

21

МВР

преди 11 месеца

На умрело куче нож вадите.

20

Анонимен

преди 11 месеца

До 17 - Пак е по-добре. Преди Златко побясняваше на моменти. 5 месеца рева, *** беква негова дружка алпинист се утрепа. Защитаваше яростно ГЕРБ, защитаваше и мафиотите от варна, дето още не можеш им бапише и ето тук, щото сложиха филтър. Продажно куче е Златко! атова и бе наказан.