277

Вервайте

преди 1 година

Руснаците започнаха ли вече да съобщават, че са унищожили изтребилите Ф-16 и да вадят стари снимки от предишни конфликти? Като видите снимка от руски източник - РТ, ТАСС, пропагандистки канали и т.н. давате десен бутон с мишката - търсене в гугъл - и опаа, гугъл ви показва оригиналната снимка от коя статия е прекопирана.

276

Анонимен

преди 1 година

Побеждавате ли ***?!? Бая победи жънете..... Уркопитешки

275

Анонимен

преди 1 година

Като чета уркопитеците във форума, май побеждават отново......

274

Хм

преди 1 година

Тая война май вече не заслужава голямо внимание...

273

Анонимен

преди 1 година

Къде е вече успялата контраатака?!?

272

Анонимен

преди 1 година

СЕГА Е РЕДНО ПРЕДВИД ГЕРОИЧНИТЕ ТЕАТРАЛНИ УСИЛИЯ НА УКРИТЕ, БЪЛГАРИЯ И ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ ОТНАТО ДА ИМ ДАДЕМЕ ВСИЧКИТЕ СИ ОРЪЖИЯ, ЗА ДА ГИ УПОТРЕБЯТ В ТЪРГОВСКО-КОРУПЦИОННИТЕ СЕ ИГРИ И ДА ГИ ПРОДАДАТ НА РАША.

271

Анонимен

преди 1 година

Не се ли усещат , че стават смешни с тая контраофанзива , по- смешни и от сериала " Ало , ало"

270

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Според руското МО са отблъснали украинската офанцива. Според командира на териториалните сили на ДНР нищо не са отблъснали а даже са отстъпили ключови позиции. А според тукашните русофили даже руснаците са напреднали.

269

Веселяк

преди 1 година

Просто Боби работи за руското посолство. Като победят Украйна,ще ходи до Москва лично да си получи ордена. Спецоператора вече го е приготвил. Към наградата се полага една пералня, едно цукало,чифт шаячени *** с червена лента отстрани, 1 брой постелно бельо,10 носни кърпички. Само за ладата ще трябва да почака малко,че още не са прочели китайското ръководство за сглобка. :)

268

Факти

преди 1 година

Руското МО все още не е дало отговор на въпроса защо руската армия продължава да обстрелва Бахмут с артилерия, след като са го превзели целия.

267

Анонимен

преди 1 година

Според публикация та ТАСС от сутринта ВСУ са пробили руската защита при Въгледар.

266

До 290

преди 1 година

Боби, много си невеж! Не се мъчи с мислене, просто си пий спирта

265

Какво следва

преди 1 година

От Киев пазят пълно мълчание, все едно че нищо не е станало. И така ще е и занапред. Пробват тук, пробват там, ядат бой, понасят загуби и назад. А ако успеят някъде поне малко да мръднат напред фронтовата линия, ще има голямо тумба-лумба по всички медии.

264

Боби

преди 1 година

До 287 Глупости. В РФ има грубо 3 фракции. Православни, Военните ястреби и Либерали. Сега след 2014 а още по-сериозно след 2022 Либералите ги бият по всички фронтове. Сега около СВО Ястребите надигат глава. Начело естествено е Кадиров но всички знаят че е Купен и то за сериозни пари от Путин по времето на Чечня 2. Путин в момента залага на "Православните" Сплотете се МОЖЕ ДА СТАНЕ И ПО-ЛОШО НО ЩЕ ПОБЕДИМ

263

Анонимен

преди 1 година

До 288 Е не е за три дни,за повече е и струва на тия дето подкрепят Украйна стотици милиарди,а на Украйна голяма част от мъжкото население.И това,че някой вижда нещата такива ,каквито са не го прави русофил А ти като не ги виждаш или не искаш да ги видиш си е твой проблем.Живей си в твоя измислен свят,но не го набутвай на другите.

262

Анонимен

преди 1 година

Усеща се истерията в русофилските коментари. Значи - тридневната смешна операция върви по план.

261

До 283 Боби

преди 1 година

Боби, простите неща не са за прости люде. Каквито са твоите идоли от Кремъл. Ако можеха изобщо да постигнат нещо, щяха да са го постигнали още в началото. Сега е мъка и междуособици. Руска територия е под атака. Кадиров и и вагнеровци и кви ли не други фракции започват да се разкъсват. А ти величаеш германката Екатерина Велика. Съвсем се сбъркахте

260

Анонимен

преди 1 година

Какви поробите бе и ,какви паметници.Българска войска тръгва с руската срещу германците,а в България е имало комунистическо движение, което взима власта след като България като съюзник на Германия капитулира.Дали е било правилно или не времето е показало.А сега след като ония от посолството и посолствата явно диктуват нещата нищо не се променило,напротив нещата са по-зле.Колкото до паметника той е на армията победила нацистка Германия и всеки трябва да го помни,че такова нещо е имало.

259

Боби

преди 1 година

До Анонимен Екатерина Велика може да е Фалирала Русия но е поставила толкова правила и променила толкова стреотипи(въвежда ваксинацията примерно) и особенно за Черно море е завладяла/основала най-стратегическите места за Руската империя.

258

Анонимен

преди 1 година

Фалш!