194

Сега

преди 1 година

Някой бяха писали че щели да изметът протестиращите,но не ги съветвам да си създават неприятности множеството е огромно

193

Анонимен

преди 1 година

Абе, чух, че над центъра на София се излял проливен дъжд и градушка. Тоз голем метеоролог ще излезе! Брао! Вече него ще слушам кога имам да копам на вилата.

192

учЕн от БАН

преди 1 година

Копейчовците са ходатайствали "СУРА" да предизвика проливен дъжд точно в 19.30 ч, но украинските дронове се разкоординирали каквото трябва и пороят над София се изля два часа по-рано.

191

Анонимен

преди 1 година

Протести по хаитянски сценарий.

190

Олимпий Панов

преди 1 година

Тези препоръки трябва да ги пишат в америка-не излизайте от вкъщи след 6 PM че е пълно с бездомници и че р ни лки които само чакат да ви ограбят и изнасилят

189

ДЕМОН-страция

преди 1 година

ДЕМОНстрация ще има за ЕС и НАТО.

188

Анонимен

преди 1 година

Любопитно ми е до колко бройки американски.. Агенти провокатор в тълпата и снайперисти по покривите.

187

Анонимен

преди 1 година

Откъде американският посланик знае колко души според българските власти щели да дойдат?

186

Анонимен

преди 1 година

Любопитно ми е до колко бройки американски граждани е въпросното предупреждение.

185

Анонимен

преди 1 година

Заради планираният майдан?

184

Lina

преди 1 година

Не така евтинко. Направо си призовават към протест КАТО ОРГАНИЗАТОРИ. За защита на ес, укр, *** идеологията. Накрая с малки букви е споменато въпросното предупреждение. Като са ни спазарили - така ще е.

183

Анонимен

преди 1 година

"Намираме външен враг, който обвиняваме за нашите грешки. Обвиняваме политическите си противници, че са агенти на външния враг. Превземаме медиите. Предизвикваме безредици. Обявяваме, че само ние можем да спрем безредиците със железна ръка. Елиминираме политическите си противници и се окопаваме във властта." Бенито Мycoлини, Aдoлф Xитлeр, Йoсиф Стaлин, Кирил Петков и Асен Василев

182

Ха ха ха

преди 1 година

Сега нали, разбрахте от кого се управлява държавата и може би Днес!

181

Анонимен

преди 1 година

До198. Ама от тебе все за пола ти е в гласа. Само за *** ти се привиждат . Без да си наясно за какво става на въпрос Ходи на лекар

180

Анонимен

преди 1 година

Toзи като казва нещо трябва да се разбира наобратно ако казва, че не трябва да минават от там, значи точно там трябва да отидат и да се включат.. американска му работа..

179

ППДБ лягат под ножа

преди 1 година

Урсулка пусна бюджет за РЕФОРМАЦИЯ НА ПОЛА на цялата партия ППДБ!! Има много желаещи да минат под дъгата и под хирургическия слалпел. Киро и Кокора веднага се записали. А Ицето Иванов дори желае да смени не само пола си но и вида си и от хомо сапиенс ГРАНТОЯД да стане МРАВОЯД от женски пол.

178

В Укрия 2014 година

преди 1 година

като взеха да позалязват протестите изведнъж се появиха снайпери и избиха 100 души на площада. Гърмяха ги като кучета. После както се появиха така и изчезнаха яко дим без да се разбере и до днес кой го направи. Но ако бяха от Азов и другите неонацисти щеше да се чуе или някой да си итвори устата. Счита се че са снайперисти вкарани в Украйна отвън специално за случая. Дни по-късно Виктория Нуланд раздаваше сладки на Майдана. Та и у нас така!

177

Анонимен

преди 1 година

Абе мaйдан с умнoкрасиви трoтинеткаджии и мeки китки трудно се прави, така че на протеста се оглеждайте за такива, които не са от този вид. Те ще са провокаторите. Най-добре ги изолирайте и съобщавайте на полицаите ако забележите провокатори. Готви се нещо за тези протести, така че вие, които ще отидете, помнете, че вашето здраве и живот зависят от вашите самоконтрол и правилна преценка.

176

Сата НАТО

преди 1 година

Президентът сам си го наби с тоя русофилски инат. Отдавна трябваше да е обърнал каруцата, още в първите седмици на войната, когато се видя, че руснаците буксуват. И Боко се натискаше на Путин, да става български Лукашенко, но успешно се пребоядиса. ,

175

Анонимен

преди 1 година

Защо плашат хората?Бомби и гранати няма да има.Ще има само кебапчета.