86

Социаглиcт

преди 1 година

Всички сме лyдu!

85

Анонимен

преди 1 година

Г-жа Нинова , та Божанков беше ваш депутат, пък и не само той, ами Рашков...БСП ковачница на кадри за други партии.

84

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува кой какъв е лев десен център и тн, за Русия за ЕС за САЩ, интересува ме това, че нивото е толкова ниско, че по-зле от това здрав му кажи. А сме имали Тикквата за министър...

83

Анонимен

преди 1 година

"Селяните са най-големият враг на революцията" , твърдеше вождът Ленин и направи КОЛХОЗИТЕ .... а по късно в България ТКЗСетата, да обезлюди Българската Земя от БЪЛГАРИ!

82

Тангра

преди 1 година

Кланяте се само на парите!

81

стар

преди 1 година

Фашистите в случая са руснаците ! Като ония фашисти през 1939та/Полша/ и онези от Катинската гора! Няма разлика,почеркът, действията и обясненията са едно към едно същите!!

80

Анонимен

преди 1 година

Ленин: "Хората са страхливи животни, които се нуждаят от господари без скруполи!"

79

Анонимен

преди 1 година

Защо ли ми напомня това в Парламентът на Хелс-кичъна ? Събрани на едно место един куп слаби глави и един шеф е още по-слаба тиквичка създава хаос и разправии ? Като сценарий за бушмени, оня здухания Виктор Ангелов като, че ли им е сценарист, че и в реклами се появи, каква държава сме само ?

78

НЯКОЙ

преди 1 година

простаци

77

Анонимен

преди 1 година

После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси. Зарад тебе ходим голи - боси! Дружбара ни свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше с танка и ни взе последната луканка. Пазеше и немците и чехите, ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

76

Др.Нинова ??????

преди 1 година

,,Фашисти и екстремисти"-езикът на Русия -това е другарката Нинова не може да избяга от същноста си и привързаноста си към ,,братската страна " Е нали Копейкин е ваш съмишленик бе Нинова !? Защо не го озаптите??? И кои са фашистите,коя година сме?

75

Анонимен

преди 1 година

ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол с танка? Беше млад, но се държеше мъжки, зарази семейството ми с въшки, Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли. как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със кака Сия и изпил всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате в главата! Длъжен бях да те обичам Ваня, даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия - тая дива сила.

74

Един написа тук

преди 1 година

правилно,че комунистите изтрепаха българската интелигенция след като руснаците ни поробиха на 09.09.44 ! От тогава до днес управляват комунисти,БКП (в сянка) си клонира първо БСП след това ДПС Патриоти разни, ГЕРБ и днешните разбойници и провокатори типично руски меkeRета по стил и действия ВЪЗРАЖДАНЕ, останалите по случайност малко на брой интелигентни българи днес са емигранти и България е най-бедна бедна по тази причина - "*** народ,слаба държава" !

73

Ха-ха

преди 1 година

Какъв бой е това? Нищо работа. Виж в японския и южнокорейския парламент как се бият-драго да ти стане!

72

До 78 анонимен

преди 1 година

Накрая на коментара сам ще определиш кой е слабоакълник ! Следствие на Виденовото управление януари-февруари 1997 г. левът достига ниво 3000 за 1 долар, а средната заплата в България 5 долара ! Виденовата зима е 96-97 година ! Спомняш ли си тези ФАКТИ ? Дали N 78 анонимен не е слабоакълникът ?

71

Анонимен

преди 1 година

Бой в чалготеката! Балканска класика! Оркестър Кукубенд парламент ви поздравява с песента О Тигре Тигре, имаш ли пари!

70

НиковаПовечеБСП-Чума

преди 1 година

Морееее,колко си долна,***,подла и подмолна! А оръжията и боеприпасите,които изпрати на фашагите в Украйна, какво мислиш,че е !?Не се наяде! За пустите му кинти си готова всичко да продадеш!

69

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ говори на външните ни партньори и целта е да им покажат, че те несправедливо са ги загърбили, щото другите са още по-зле.ПП/ДБ говори на твърдото ядро свои активисти, за които смисъла на политическото действие е да мразят и политическото лидерство там се състои в паразитиране върху тази омраза. В тези паралелни реалности интереса на народа отсъства!

68

Анонимен

преди 1 година

Всичко друго е по-добре пред ДС коалиция с доказаните предатели:- Крушовската селлянка /БКП/ + ДПС + Копейкин + Белата Златка + Шкембе войвода + агент Гоце /АБВ/. Ако имахме правова държава, тия отдавна нямаше да ги има като партии, а лидери при бай Старви.

67

Анонимен

преди 1 година

До външната сила - Москва - изтреби елита на Българите от преди 44 година. Избра и възпита елита на нацията след 44г. И до ден днешен масово кадри със съветски паспорти управляват държавата и старите пребоядисани днес.... Е кой да е виновен. Разбира се и ние имаме вина, че не се съпротивляваваме и приемаме руския пашалък у нас....