221

ББ

преди 1 година

До Анонименуау,*** вече редят Световният ...гетата на доган и карадъя,отправяащи заплахи към България как щели да нахлуят в Парламента на Българите за да обслужат гАспадаря си путин,убиец на жени и деца в Украйна...България ще е в Парламента...караДъя!!!малкото дпс...итн ще е там ли?има ли столче за...холограмата?

220

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Гешев има гръб от републиканската партия в САЩ и Израел. Ще премаже цялата сорросоидна иззмет в България дето слугуват на демократическата партия и позволяващи си да му посягат физически." ..................................................................., а кой е представител на републиканците в България, не е ли Цецо, приятеля на Бойко? Кой предпочитате от двамата ББ или ЦЦ? Или какво?

219

Анонимен

преди 1 година

До *** избор, Съмнявам се да има някакъв особен избор, в момента в който Киро получи властта, мен ме заплашиха да не защитавам Тиквата. Сега чета и в Афера, че искат ареста му.

218

ББ

преди 1 година

не ни дреме как се казва ГП,ако имат доказателства да си свършат работата!другото е пропаганда и манипулаций!съда да реши...макар и той да е на 70%...руски!

217

Анонимен

преди 1 година

ОТДАВНА СЪДЕЛНАТА ВЛАСТ ИСКАТ ДА ИЗЧИСТЯТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ БАКЛУК, ПОЧНАХА ГОСПОД ДА ИМ ДАВА ЗДРАВЕ

216

С О Р О С О И Д

преди 1 година

Ай сега и рускиТе шПиоНчета КИРО И КОКО

215

Star

преди 1 година

Някой се е разприказвал и Европол иска да влиза да разследва.Още Кьовеши като се чу че пак говори за България,и каза че основната причина за отказа за Шенген е Южната Граница и схемите за точене на пари.После започнаха да ровят,и явно се наложи да се включи и Интерпол.И бушоните започнаха да гърмят.Над 65% от убийствата в подземният свят са от ,,своите".И в 80-85 процента от случаите става дума за ,,пропяване".С една дума предателство.

214

Анонимен

преди 1 година

До поли..... Ти защо даваш на децата ти да гледат телевизия мъ? Нямат ли компютри да гледат детски? На моите деца съм им свалил стотина детски филмчета и си ги гледат на компа. Умна сеяндурка си личи ти!

213

Поли

преди 1 година

Моля спрете да давате Копейкин по телевизията,плаши децата Мисля,че децата са по- важни от някакъв си лабилен нервак,Копейкин

212

Анонимен

преди 1 година

На негово име имали нещо? Щото е ако е на трети лица съд не го лови. То така ако ставаше бая народ требеше да са при бай Ставри.

211

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирам защо при Кюлчетата имаше презервативи с Мата Хари. Просто много скъпо му е излязло чукането без презерватив с манекенката.

210

Анонимен

преди 1 година

Тикво , да знаеш - аверът ти , Каскета , те е взел на мушка !

209

Анонимен

преди 1 година

Егати държавата в която всички знаят за къщата и мутресата на бивш премиер, но главният прокурор не вижда нищо. В Англия преди 10-тина години министър подаде оставка, защото се разбра, че е излъгал, че жена му, а не той карал колата им с превишена скорост. Сега на новата външа министърка понеже е цветна май ще й се размине. Но за какво говорим? Тук някакви селски тарикати с балкански манталитет ни разиграват като палмокатерещи се и на нас ни става кеф когато някой от тях го очушкат.

208

Елена

преди 1 година

Ало Гешев ,а Гошо елементарното от Боец кога ще го привикате? Нали той е подал сигнала за тоя цирк,или е в Дубай,Сърбия?!

207

Радослав

преди 1 година

До Мария: какво ти редовно правителство? Кой ще го състави? Гроб с жалките си 8% подкрепа? ПП+ДБ с още по жалките си и вече със сигурност по малко от 7% събрани на изборите? Копейката с неговите 5%? ДПС и те с техните 5%? БСП който реално не прескачат 4%? Или ИТН който се подложиха на всички? Кой точно? Каквото и правителство да се направи няма да има подкрепата и на 20% от народа! А с тази глупост на ПП+ДБ на следващите избори ще е чудо ако има и 20% избирателна активност!

206

Мария

преди 1 година

Копейкин и копейковци са много,възпламенени,нахъсани ,озверели,ужасени от съставяне на редовно правителство .Ха,ха,ха елементарни плямпачи като Костя Копейкин.А бе я си е .. ..... ..та.Арееее къш мошеници

205

Борисов 4

преди 1 година

Дон Мафиото от Банкя пак ще ходи да го разпитват за далавери и престъпления.След това ще прави ново правителство и ще е начело на държавата.Такава пропаднала държава НЕМА в цел свят.

204

Анонимен

преди 1 година

Надявам се да заколят Тиквата като пиле в затвора!

203

Надя

преди 1 година

А бе ей вие Прокоратура,Гешев какво е това долно пробно шоу което разигравате,за да не се направи редовно правителство?Не се месите в политиката а ?! Хайде бе .Колко години дремахте и нищо не направихте,а сега сте се разработили.Миналата седмица викахте Борисов-нямаше обвинения,от днес има обвинения.За толкова години не се сетихте да направите най- елементарното нещо-да направите ДЕК проба и да се установи бащата на детето на манекенката.Прокоратура -рекетьор.работи по сигнал на Боец-Гошо ***

202

Анонимен

преди 1 година

Падне ли БойкоИзведнъж и тарикатите из страната и скъпите коли ще се покрият!!!