371

Анонимен

преди 11 месеца

Аууууууу колко глупав народ леле леле затова сте бедни и долни това си заслужавате! давайте и днес пак протест

370

Аааааа

преди 11 месеца

Тук не е Москва,а Америка! Хахаха

369

Анонимен

преди 11 месеца

" Протестиращи срещу президента: Искаме оставката на Румен Радев, защото е руско ***. Не желаем руски мекерета за президенти в България. Смятаме, че този протест трябва да ескалира. Трябва да има насилие. Искаме български Майдан." - Виждате ли до какво ще ни докарат краварските марионетки.

368

Анонимен

преди 11 месеца

радев е руски агент. Да се маха.

367

Анонимен

преди 11 месеца

Русофилите са долни цъщества.

366

Анонимен

преди 11 месеца

Шепа платените безделници не могат да решават съдбата на България!

365

Абе

преди 11 месеца

значи ви продават държавата, открито заявявайки, е ще питата посолството на Козяк, какво да правят вие не искате Русия. Аз и много като мен пък не искаме нито Русия, нито САЩ, нито ЕС да ни се бърка във работите, и да назначават кабинети и правителства. Те предават интересите на България а вие ов_ци ги защитавате.

364

Абе

преди 11 месеца

вие нормални ли сте? Вместо да поискате оставка на всички политици замесени в скандала вие сте отишли пред президента да се жалвате, какво се правите на ощипани, на България и трябва нов политически ред. Явно този след многократно проведени избори, не работи. Идете се жалвайте на Киро, оня *** Асен дето вика да го д___т бедните и гологлавия Слави. Какво се жалвате на президента. Промити мозъци к_ухи.

363

Анонимен

преди 11 месеца

Снощи гледах по телевизията интервюта с протестиращите.Толкова им промиват мозъка тpoловете,че ми приличат на психично болни.Примерно двама бабаити казаха,че ще има насилие и открито призоваваха към Майдан.Една жена пък каза,че не искала да е под влиянието на СССР.Проблемът е,че няма такава държава от 30 г.Да беше казала Русия,а така на болна ми прилича.А някаква друга бабка беше объркала протеста и вадеше надпис "Мутри вън" от протеста срещу Бойко.Ама нали те Бойко ще перат?

362

Анонимен

преди 11 месеца

"Тук не е Москва, тук е Козяк!", скандираха некъпаните протестиращи. Така е политкоректно да се напише, драга ми Анисия.

361

Анонимен

преди 11 месеца

електората от *** доносна българия и подмяната ще до унижат всичко в бързи темпове

360

Анонимен

преди 11 месеца

Спокойно, спокойно той протеста е съгласуван с посолството, какво се вълнувате :)

359

Бг новини

преди 11 месеца

ЛГБТ прайд организираха протестен парад озаглавен "Отзад на парапета" пред президентството. Организатори: Емили(ян) Тротинетката и Лена Парапетката. Да покаже съпричастност Киро Т-ъ-п-о-т-о се качил на тротинетка в Австрия. Отзад ги поддържали Мариус Куркински, Драго Чая и Азис. Бай Ставри започнал да им оформя документите за прием на топло.

358

Стария хъш

преди 11 месеца

Ако немат позволително от обштината протеста е незаконен и могат да бъдат арестувани До 5 години пандиз е в америка и белорус.Деистваи Радев!!!!

357

Анонимен

преди 11 месеца

Тези мангета половината работат в Капитал,другата половина-в Дневник,демек прокопиеви пепедддерази.

356

До 392

преди 11 месеца

Хайде на парапета при бай Ставри за национална измяна !!!

355

Българин

преди 11 месеца

Какви жалки опорки !!! Жалксте !!! Точно Европа обидихте, омаскарихте България, и защитавате национални предатели обвиняеми за държавна измяна !!!

354

Бай Ставри

преди 11 месеца

Охааа всичките сте за мене. У килията даже парапет си направих !

353

Българин

преди 11 месеца

Протеста на парапетните затворници и национални предатели ! Заедно с ваш'те омаскарясници в затвора за национална измама ! Кви са ви плоски опорните !!! Радев защитава българските интереси, а това е сбирщина национални предатели !

352

Бг нюз

преди 11 месеца

Протеста на парапетниците ! Всеки от тия протестъри е готов да застане на парапета и да се дупи ! Ай сиктир !!