16

Фяфъ

преди 1 година

Още веднъж като си разменят любезности и си изгонят взаимно по сто дипломати и направо могат да си закрият взаимно посолствата.

15

Анонимен

преди 1 година

Е, сега вече и разказаха играта на Русия! Цели 100 служители? Недейте, бе, че ще им прилошее.

14

Бон Бон

преди 1 година

Правилното заглавие е "Русия гони сто германски държавни служители от нейната територия".

13

пропаганда КЛАСИК

преди 1 година

1. Ние не искаме да воюваме, ние се защитаваме. 2. За разпалването на войната са виновни другите. 3. Лидера на противника ни е самото зло. 4. Ние защитаваме общи ценности а не лични интереси . 5. Врага умишлено извършва злодеяния, ние правим случайни грешки. 6. Врага ползва забранени оръжия. 7. Ние практичеки нямаме загуби, докато врага ни е пред пълен колапс. 8. Учените и културните дейци са със нас. 9. Делото ни е свещенно. 10. Тези които разобличават нашата пропаганда са предатели!

12

Ей затова е всичко!

преди 1 година

ТИПИЧНО западен маниер - изрязано от събитията и контекста представено в подвеждащ стил! На тази западна лъжовност се противопоставя Русия! Я върнете хронологията кой кога какво е направил !! - ТА РУСИЯ ЛИ Е ИНЦИАТОРА? А?

11

Сър Пичук

преди 1 година

Държавна измяна хахаха. От 10 години работя като архитект в Малта и не ме интересува тази попаднала държава с народ, който още сънува комунизъм. Ще трябват доста години за да измрат тези хора и идеи за да се оправите. Дребни душици, които от страх се кланят на всеки. Промити мозъци. Заслужават си съдбата

10

Ельоменат

преди 1 година

Всички нормални държави трябва да скъсат всякакви дипломатически отношения с тази попаднала държава. Заобиколете я от всякъде с бодлива тел, и нека се радват на шахкта убийци, които ги управляват. Русия винаги е била и ще бъде терористична държава. Да разполагаш с всички ресурси, а народът ти да мизерства, защото олигарси на КГБ крадат всичко.

9

Анонимен

преди 1 година

А за зарята тази нощ над Киев нищо не пишат.

8

Анонимен

преди 1 година

Не ги изтегля Германия, а Русия ги гони в отговор на немските действия. Тази статия е типичен пример за лъжлива новина и подмяна на информацията. Най-голямата лъжа е половината истина.

7

Ефбет

преди 1 година

Май се задава голяма война?

6

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл от много германци в Мордор. Там отдавна се знае, че затъването не може да бъде спряно.

5

Дънкан Маклауд

преди 1 година

Дреме им на германците, ще си бачкат онлайн това поне го могат, там всичките им държавни услуги са електронни, виж обаче в рушландия все по малко хора остават и все повече се изолира. Накрая в страната на лилипутите ще останат само джудже цар и джуджета зомби.

4

абе

преди 1 година

каквото повикало - такова се обадило!....нека продължават така швабите, не рецесия, ами съвсем ще фалира немската икономика!

3

Анонимен

преди 1 година

Изтеглят? Германците? Не, руснаците ги гонят в отговор на действията на немците.

2

Зелен Шебек

преди 1 година

Сатаията е още един нагледен пример за дъното на "полит коректната" ни журналистика , която всъщност е зле прикрита пропаганда . Няма нито дума , за това , че Руссия гони тези германски служители , като реципрочен отговор на изгонени руски служители от Германия

1

МВР ПЕРНИК УРОДИ

преди 1 година

МВР(Полиция) изпадна във воайорски колапс, гледат личният живот на хората със Сателити и се правят, че неразбират! МВР гледайте си жените не голи мъже!В Бобов дол е същото!