10

До 8

преди 1 година

Манипулаторски сравнения. На Израел грандиозно се помага а в Швейцрия се държат парите и златото и нея традиционно не я пипат. По добре обясни, защо искаш България да е САМА??? Защо да не е в един клуб с най-богатите страни и да се отбраняват заедно, още повече , че са на един континент? Украина не ти ли беше достатъчен пример? Искаш да подскача по тоягата на руснаците и китайците...понеже това я направи по-горда и силна?

9

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Поредната жена военнолюбка . Женските си емоции не ги прехвърляй на всички български граждани . Стигат ни мъжките агресивни емоции. Само , че тези емоции са хактерни за целия свят и затова са изработени правила и закони които да регулират спокойствието в дадена област от света.

8

Анонимен

преди 1 година

Тогава логото на парламента трябва да е Разединението на властите прави демократичната държава.

7

Анонимен

преди 1 година

Щастието е градинка. Ако всеки ден се трудиш, ще има цветя. За мързеливите егоисти, които не ценят труда, своя и на другите, избуяват плевелите на завистта, злобата и алчността. С кражби се заграбва богатство, НО НЕ И ЩАСТИЕ ! Виждали сме мнозина богати и нещастни. ЩАСТИЕТО ИДВА СЪС САМОУВАЖЕНИЕТО, ЧЕ СМЕ ДАЛИ НЕЩО ЦЕННО НА СВЕТА И СВЕТЪТ НИ СЕ ОТПЛАЩА !

6

Анонимен

преди 1 година

Ако е спокойна няма да има нужда от реформа. За това ли натискаме Македония да правят реформа там? Защото е спокойна държава?

5

Анонимен

преди 1 година

Враг на България са егоистите, предатели, филите, а не някоя държава ! АКО ОСЪЗНАЕМ ОБЩИЯ СИ ИНТЕРЕС, ЩЕ СЕ СЪХРАНИМ, ДОРИ НЯКОЙ ДА СЕ ОПИТА ДА НИ ОГРАБИ ИЛИ НАПАДНЕ ! ИЗРАЕЛ БЕШЕ НАПАДНАТ ОТ МНОГО ДЪРЖАВИ ЕДНОВРЕМЕННО, НО ПОНЕЖЕ ИМАТ ВЯРА И РАЗЧИТАТ ОСНОВНО НА СЕБЕ СИ, РАЗВИХА СОБСТВЕНА МОЩНА ИНДУСТРИЯ С ТЕХНОЛОГИИ, ОТ ПУСТИНЯТА НАПРАВИХА ГРАДИНА, И СА НЕПОБЕДИМИ ! Давид срещу Голиат ! Швейцария също разчита на собствена армия и политика на неутралитет ! Но трябва да изберем БЪЛГАРСКИЯ ПЪТ !

4

СКРИЙ СЕ...

преди 1 година

ФРЕНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ.... АМЕРИКАНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ...???....... СПОКОЙНО ЛИ БЕШЕ..??

3

Анонимен

преди 1 година

1991 г. неспокойна 1944 неспокойна 1879 неспокойна. Явно Попова не е в час.

2

Анонимен

преди 1 година

БАБО И ТЕБ ЛИ ТЕ АКТИВИРАХА

1

Анонимен

преди 1 година

Много е права, конституционна реформа не се прави от болшевики, изчегъртвачи и сексисти, които арестуват незаконно, като ПП,ДБ опозиционни лидери.