154

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

На снимката момче, говорят за момиче. Вече и снимките май се "САМООПРЕДЕЛЯТ". Точно с плюшени играчки е пълно след окупацията нали? Освен това украински език, е точно същото, като македонски език, следователно подобно безобразие не съществува.

153

Анонимен

преди 1 година

На Запад хората не разбират че украинците говорят на руски. Това го разбираме само ние и може би белорус и полша и чехословакия и югославия. Така че запада би взел не само украински но и руски деца. Запада са много хитри. Те си попълват с население така. Не виждате ли че изсмукаха 3 млн. Бг.

152

Анонимен

преди 1 година

Друго си е да ти отвлекат детето в демократична Америка и Европа, вижте статистиките за безследно изчезнали без да е имало война последните 50 години

151

Някой

преди 1 година

Абе що не спрете вече да се излагате а? Що за глупости и кой ще повярва на такива измишльотини? Само членове на олигопартията. Обиждате читателите си, и петните професията си.

150

Анонимен

преди 1 година

Поредното украинско ЦИПСО... Наистина ли взимате читателите си за толкова глупави?

149

лъжестатията замазва

преди 1 година

Лъжестатията е отвличаща вниманието! Укропитеците се отдавата на тероризъм - нали затова са ги обучавали западните 'специалисти'. Съвсем скоро ще излязат новините за ялова атака с дрончета по жилищни квартали на Подмосковието. Струва ми се че вече Кремил ще спре да се церомини.

148

Анонимен

преди 1 година

Вчера слушахме как ПП чакал за нареждания от Урсула и "правилното" посолство, днес явно от същото са дошли и дежурните статии за лошите руснаци!

147

Доктор Паризов

преди 1 година

В България отвличат деца и вкарват майките в Психиатрия чрез доктор Паризов !

146

Анонимен

преди 1 година

Ползват ги като храна на комунистите!!! Сутрин за закуска! Вместо портокалов фреш! Колко ли долара струва такава статия? Много ценна информация! Аз примерно мога да разкажа как украинци изнасилват руски бебета! И така борят световното зло! Щом е руско значи е вредно!

145

Бонак

преди 1 година

Хохлите реват като вдовици да не казвам за како след като руснаците евакуираха живият им щит. От украйнски бежанци съм чувал как когато войната е почнала и всу не са ги пускали да напуснат домовете си и са разполагали бойни части и артилерия в населените места. Имам един въпрос, защо нищо не се говори с автобусите с украински деца преминали южната ни граница в посока Турция, предполагам се досещате за съдбата на тези деца (не са настанени в лагери за съжаление).

144

пропаганда КЛАСИК

преди 1 година

1. Ние не искаме да воюваме, ние се защитаваме. 2. За разпалването на войната са виновни другите. 3. Лидера на противника ни е самото зло. 4. Ние защитаваме общи ценности а не лични интереси . 5. Врага умишлено извършва злодеяния, ние правим случайни грешки. 6. Врага ползва забранени оръжия. 7. Ние практичеки нямаме загуби, докато врага ни е пред пълен колапс. 8. Учените и културните дейци са със нас. 9. Делото ни е свещенно. 10. Тези които разобличават нашата пропаганда са предатели!

143

Пак ли по Киев?

преди 1 година

Според статията довечера ще преваляват ракети по Киев! ПОЧНАТ ЛИ ДА ПИШАТ ГЛУПОСТИ - винаги се случва!

142

РУСОФИЛА

преди 1 година

УжасТ!След обяд пишете в друга статия, че руснаци не само отвличат бандеровчета, но и ги пекат и ядат за вечеря/примерно/.

141

Анонимен

преди 1 година

Аз пък съм чувал други истории. Украинските войници отнемат децата на местното население. А на запад е станало практика да отнемат децата на украинските бежанци.

140

Хахахахах

преди 1 година

Западната пропаганда наистина е за бавноразвиващи се :D

139

Анонимен

преди 1 година

"Но те се отвличат с цел продажба и робство на Запад. " - Хахахахха! О според теб, западняка иска 15 годишно говорещи на "нещо като руски" дете?!?! Йахахаббаба!

138

Същата работа

преди 1 година

Като платките от откраднатите перални и съвременна война с лопати. Я малко да се усетим, че и съвсем безпристрастният ще вземе страна. А, и забравихте да пишете кой яде деца.

137

Бай Дрън

преди 1 година

Отвлечените деца в Украйна наистина са повече от убитите на фронта. Но те се отвличат с цел продажба и робство на Запад. Полк. Николай Марков е повдигал тая тема пред институции, но глас в пустия, сякаш нищо не се случва. Защо ли ЕС мълчи за отвлечените украински деца на Запад? Говорим за десетки хиляди!

136

ЩеЯдете хуя русофили

преди 1 година

Не можете да докажете обратното русофили невежи. Ха-ха-ха! Мятате се като скумрии на сухо с дежурните си глyпости и клишета.

135

МВР ВИ ГЛЕДА

преди 1 година

МВР(Полиция) изпадна във воайорски колапс, гледат личният живот на хората със Сателити и се правят, че неразбират! МВР ПЕРНИК гледайте си жените не голи мъже!В Бобов дол е същото!