68

Пинко

преди 1 година

нещата само се задълбочават...

67

да живей Труда

преди 1 година

Парите от мизерните заплати, няма да ви стигнат за лекарства само после.

66

кадри решават всичко

преди 1 година

арбайт махт фрай

65

До 78

преди 1 година

Представям си, три езика: диалектен Български, една-две фрази на немски и английски.Умения в няколко области: каране на колело, смятане, напреднал по четене. Квалификации: награда най-любим син на мама 2015 година.

64

Анонимен

преди 1 година

като много мрънкате и не слушкате - господарите ще ви заменят. Или с изкуствен интелект, или ще си внесат други роби. Избора си е ваш.

63

от 75

преди 1 година

До 76 : повече. Колко точно - не ти влиза в работа. Представи си човек с умения в няколко области, три езика, 30 години опит и множество квалификации и може би ще достигнеш до вярната сума. Само че някога първата ми заплата беше 100 марки. Сега учили-недоучили хлапаци искат да взимат колкото мен от старта? Няма да я бъде.

62

Анонимен

преди 1 година

работете бе, ей! работете докато има какво. Скоро автоматизацията и изкуственият интелект ще изкарат всички ниско квалифицирани от играта. Малко ви остава - ползвайте това време да направите някой лев, че после няма.

61

Анонимен

преди 1 година

Като не искате да работите - гладувайте. Проблема си е ваш. И стига мрънахте че парите били малко - като знам нивото на повечето - и минимална им е много, за нищо не стават.

60

Анонимен

преди 1 година

Ама тези *** от Агенция по заетостта държат 1500 разрешения на трупчета и чакат рушвет

59

Анонимен

преди 1 година

Никой нема да им работи на робовладелците както българите, но да си търсят украинци,африканци и т.н.....изчерпа се търпението ни вече и затова нема работна ръка :))

58

Няма лошо. Ама.

преди 1 година

Грък да работи? Че и за тези пари . Не знам .

57

Идея

преди 1 година

Колко млади украинци 18+ години се спотайват по разни квартири . Образовани със сигурност.

56

DEA

преди 1 година

As lichno napusnah prez 2001 I ottogava nerabotia v bg. zashtoli Neches nesi obicham rodinata a zaradi parite koitodavat tuk a I SAS Tia pari nemoghe chovek da ima I normalen lichen ghivot na koito mu haresva dase opravia na men nemi haresva prosto niama nikakuv finansov stimul vsichko drugo se reshava no samo SAS pari inches prazni prikazki

55

Мръсен комунист

преди 1 година

Ами затворниците? Много от тях са с техникуми поне . Едно време безделниците ги ловяха по кръчмите и направо в завода . И станаха хора със занаят.

54

морски

преди 1 година

Туризма беше с платежоспособни туристи, спрямо днешните социатуристи скъсани. НО, имаше контрол. Селското ни стопанство беше със субсидии и произвеждахме. Днес има кражба-продажба и далаверимпекс навсякъде.

53

Hr

преди 1 година

Няма какво да търси бизнеса в средното и висшето. Работниците са предимно със основно или неграмотни. Плащаме като за висшисти.

52

Анонимен

преди 1 година

Решението е адекватно заплащане,или то да е поне колкото в страните от вишеградската четворка,с това мизерно заплащане което осигуряват червите олигарси,няма да свъртим ни един чужденец тук,па камо ли 200 хиляди!

51

Бай Дрън

преди 1 година

Пич, с маркетинг, реклама и туризъм, икономика не се прави. Икономика се прави с високи технологии и производства с добавена стойност! Нито едното има в България, нито другото! Тоя кадър за какво ви е, след като икономиката ни не иска кадри, за да се развива, а иска просттти работници, за да пълнят джобовете на малцина!

50

Частник

преди 1 година

Реалността е че с работа не се изкарват достатъчно пари. За жалост цялата система и разработена да обучава работници. В момента цената на имотите би трябвало да демотивират почти всеки който има некви минимални амбиции в живота с честни похвати. На запад в момента нещата също не са добре и ще има лек отлив от там, но той ще е временен и твърде недостатъчен. Но най-вероятно е пластовете да се наместят зимата малко по рязко.

49

Gurbetciya

преди 1 година

Az rabotyav v Holandiya nadnutsata mi e 250 evro kak i koy shge me varne da rabotya v Bulgarisyan ot 3 godini nyama pravitelstvo i vsicko e na samotek