140

Анонимен

преди 1 година

Денков и Габриел ще да президент и вицепрезидент за Новогодишната реч и ще я прочетат заедно. Колко хубаво е това престъпно семейство на Йотова да получи заслуженото си.

139

Анонимен

преди 1 година

Ако не се лъжа, ПГр на ГЕРБ не е упълномощил г-жа М.Габриел да я представлява. Това еднолично е сторил Б.Борисов.Виждам основания при изречената от К.Петков лъжа, че неофициално на власт е коалицията ПП-ДБ и направените от него предложени, касаещи БГ и българските спецслужби, коалицията ГЕРБ-СДС да замрази преговорите с ПП-ДБ за 7-10 дни,докато свърши срокът на мандата и да се отиде на шести по ред избори.На тях Кирчо-Кокорчо и ДБ ще претърпят сериозно поражение.

138

Анонимен

преди 1 година

Има две причини преговорите да бъдат "размразени ". Първата е ултиматум /за тях съгласуване/ от посолството да се направи евроатлантическо правителство с оглед интересите на САЩ. Втората е разправа с Гешев и овладяване на съдебната власт с цел избягване на наказателна отговорност, включително и не уважаване на исканията за снемане на имунитети.

137

Анонимен

преди 1 година

Пред опастността да ни владее някаква ромска копейка, винаги ще избера ПП/ДБ!На следващите избори пак тях ще подкрепя!ВъZZраждане ВЪН!

136

Голяма загадка

преди 1 година

Кое посолство би се занимавало с тия "умници"? И на шорош му е изключил чипа да си харчи парите за такива.

135

Пуснете на 2:28

преди 1 година

Пуснете си записа на 2ч 28 минути и слушайте въпроса ... "мислехме, че сме тук да опапкаме каквото може, а после да си ходим на острова в тихия океан" , "трябва да помислим как да оправим себе си и структурите си"... абе отворете, пуснете и чуйте ;) После пак помислете какво ви говорят денков, киро, асен и т.н.

134

Аут

преди 1 година

Падението продължава. Давайте, още можете!

133

Ала бала

преди 1 година

Дневникът е подправен. Във всички секции броя на хартиените разписки не отговаряха на резултатите от машините. И точно ПП-ДБ не искаха да се броят хартиените разписки.

132

коко

преди 1 година

трябва да се намери и един юда от страната на ГЕРБ много ми е интересно там какво ни готвят

131

ТРЯБВА

преди 1 година

Трябва да има нови избори . Трябва Възраждане да вземе властта . Тогава Белене ще се напълни , България ще стане нормална Държава .

130

Анонимен

преди 1 година

Само с алибализми ни облъчват! Маркенг за юзърите... Демокрация брат

129

Анонимен

преди 1 година

Бокоперални от всички посолства и партии обединявайте се! Да живее Боко!

128

Ха

преди 1 година

Нали нямат хора. Какъв кабинет ще правят?

127

Таблета

преди 1 година

Заложничката-Габриел избяга. Никой на нейно място не би работил с тази дружинка.

126

Анонимен

преди 1 година

*** нали марето замрази преговорите! Сок тока ще преговарят утре за кабинет?!

125

Бункер

преди 1 година

В работен диалог са били днес прокурорите за Барселонгейт. Трябва да се включва пералнята.

124

Лъжец

преди 1 година

Денков казва: "Действително, една от темите беше, че трябва да се направят промени в службите. Има причини за това, но тя беше интерпретирана по напълно превратен начин, че едва ли не се съгласува кои да са хората с чужди служби". На записа се чува асен еасилев да казва ДОСЛОВНО (малко след първия час) "имената на хората за службите са синхронизирани с посолството" (специално се изказва да подчертае). денков лъже. Как се нарича "достоен" човек, който лъже и то публично, и то при налични записи?

123

Факт

преди 1 година

Ще се изпарят преди да изперат Боко.

122

@

преди 1 година

Работният диалог ще им свали окончателно процентите. Но както сами си казваха в записа, нищо друго не им остава. Оттук нататък само загуби.

121

мнение

преди 1 година

Този или ни прави на глу... ви,или него го правят на глу ..ак.Всеки,който е запознат с процедурите по даване на достъп и ниво на секретност за НАТО и ЕС,знае,че процедурата се задейства,само ако съответния служител на определен пост трябва да има такъв достъп.И се отнася само до конкретните му задължения.Кандидатът попълва определен въпросник и черно на бяло всичко се пише и после проверява.Няма такова нещо на даване на достъп по принцип и предварително?!Другото е договаряне и угодничене