22

Анонимен

преди 1 година

Нека бе, нека се знае какво става в държавата, да знаем за кой гласуваме, кой дърпа конците.

21

Реално

преди 1 година

До Обективно - Защото "запад" е кодово наименование на дълбоко прикрит Ционизъм, който мачка всички не юдеи.

20

Упс

преди 1 година

Радев да не дреме, Ами да ни отърве от тях, щото той ни ги натресе!!! Ала бала правиха ли с него? А сега се ослушва!!! Имат и още НЕразкрити далавери - нека Гешев да ги пусне в медиите и да им поиска имунитета!!! Има за какво! Не дремете, че ни завладяха с мръ.сн.ите си мазни ръчички!

19

Обективно

преди 1 година

Целият запад е Циничен. Лъжат ни за уж някаква демокрация, а всъщност овладяват държавата. Основно с лъжи и манипулации. А продажни политици винаги се намират. Но тук ще си счупят зъбките. Най- старата държава в Европа няма да им се даде! Ще получим помощ свише! Както стана и със записите на Радостин. АПОКАЛИПСИС Е - ВСИЧКО СКРИТО ЩЕ СЕ РАЗКРИЕ И ЩЕ ОСТАНЕТЕ ОТВРАТЕНИ.

18

Анонимен

преди 1 година

България е прекрасна и подредена държава, която шарлатаните от Харвард съсипаха. Дано ГЕРБ, БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ДПС, ИТН и Радев се обединят и да ни отърват от тези национални предатели. Напред към миналото!

17

Щерю

преди 1 година

Възчервен алкохолен анихилатор...

16

анонимен

преди 1 година

До Анонимен Вярно е, което сте написали. И аз гласувам за тях и без да му мисля и да се чудя, си признавам грешката; съжалявам, че съм гласувал за тях. Всеки трябва да си признава грешките. Все гласуваме за различни по един и същ глупав начин. Царят, некомпетентен за този пост, измамникът от Банкя няма защо да го коментираме и сега, преди малко повече от година и половина получихме едни измамници от Харвард. Президентът, който ги откри, ги нарече шарлатани с право. Гласува се с дълбочина.

15

Анонимен

преди 1 година

Така е, но какво може да ги спре? Имаме закони, които на шуpобаджанашки принцип се прилагат избирателно за наши и ваши. Имаме народ, който толкова се е разочаровал от политическата пoмия, че дори не иска да протестира, а още по-малко пък да гласува. Имаме образовани хора, които просто обръщат гръб на остатъците от държавата и си тръгват, за да търсят достоен живот за себе си някъде другаде. Ние сме се отказали и затова такива "политици" виреят доволно. Какво може да ги спре?

14

Анонимен

преди 1 година

Миков ще говори за цинизъм .При положение , че преди 15 години , той в качеството си на шеф НА МВР , а Бойко Методиев Борисоф като кмет на София извършиха полицейски погром над мирно протестиращите .Този не заслужава не само внимание.А дори съд.

13

Anonimen

преди 1 година

Другаря Миков ви го каза!Отворете си очите бе българи.Чудя се,как има още хора да гласуват за ПП,слепи ли сте

12

Анонимен

преди 1 година

"...циничен манталитет на псевдополитици..." Това Миков не може да го каже. Би следвало да бъде "циничен мантуитет на псевдопоутици". Наздраве Мишуе!

11

Анонимен

преди 1 година

Прав е Михов за ПП, псевдополитици са. Ама не той откри топлата вода, то се вижда доБре от всички, просто баш феновете им от инат ги защитават. Трудно е да си признаят, че са сгрешили в избора си.

10

Анонимен

преди 1 година

На гърба на Радев е лесно, щото той си е стабилен отвсякъде военен, обърна ви гръб с Нинчето Миков и също спри да пиеш, че ще ти окапят зъбите скоро от алкохол :)))

9

Анонимен

преди 1 година

А защо да не искат апетита идва с яденето след като номерата им минават ще опитват всеки път.

8

Анонимен

преди 1 година

2010 година тоя хубостник и Бойко Методиев извършиха погром над мирно протестиращите граждани в София.Този като шеф на МВР. А Бойко Методиев в качеството на кмет на София.Тези са от квотата на ,,ченгетата".И за какво ни го показвате и слушаме неговото мнение .Те подслушваха и преследваха опозицията И тоя ще ми чете морал

7

ПроСоТо

преди 1 година

Един момент!..Верно,че "Панта реи",но на този не принадлежи ли фразата "Поемаме вината с мезетата" ?..Сега па тия от пп немали право на мезета,оти било резиль да са бръчкат в општествения живот ?...Бх ти и ПСИХИАТРИЯТА,наречена "Полически живот на Р. Б." !...Прав беше Живков :-"Некои сили искат да унищожат България,да я нема"..

6

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

ПРОМЯНАТА ПОКАЗА КАК СЕ ПРАВИ КОНСТРУКТИВНА СРЕЩА МЕЖДУ ПОЛИТИЦИ. ТОТАЛИТАРНИТЕ *** ОТ БКП ИЗДИВЯХА.

5

Анонимен

преди 1 година

20010 година тоя хубостник и Бойко Методиев извършиха погром над мирно протестиращите граждани в София.Тоьи като шеф на МВР А Бойко Методиев в качеството на кмет на София.

4

Бай Ставри

преди 1 година

Като Миков знае толкова много как стават нещата да се яви на избори да видим колко ще вземе. Всеки на чужд гръб голям специалист излезе.Относно горният коментар, те използваха президента за да могат да получат необходимата подкрепа- никога не са го харесвали. След това изгониха 70 от неговите руски приятели шпиони.В политиката това е тактически ход.

3

Анонимен

преди 1 година

Цинизъм ли е да вече.От кога Бойко Методиев Борисоф е със имунитет на неговото его.Ъой някакъв непогрешим и недосегаем ИДОЛ ли е .Какво като да го нарочили за отстраняване Това е еретично ли е да кажеш , че ,,Буда" агент е крадец