42

Анонимен

преди 1 година

Щерю (46),За теб и подобните ти най-поднодящото (не най-удачното (русизъм) място да търсите спасение е на 4-ти километър или в някое друго весело заведение.

41

Сибила в транс

преди 1 година

Китай и Русия ще бъдат фатално ударени от астероиди през 2137 година и ще погинат, като древните Акад и Шумер. Едва тогава Израел и САЩ ще завладеят целия свят. Но след това и самите Ционисти ще бъдат довършни свише, от Създателите ни. Това неотменимо ще се случи през 2141 година.

40

АнонимеН

преди 1 година

РЕПУБЛИКАНЕЦА КИСИНДЖЪР ОТ ГОДИНИ НЕ Е С ВСИЧКИЯ СИ! ИЗПОЛЗВАТ МУ ИМЕТО И МУ ПИШАТ РЕЧИТЕ ЗА ДА ВРЕДЯТ НА ДЕМОКРАТИТЕ! РЕПУБЛИКАНЦИТЕ НЕ СА КОМУНИСТИ НО ЗА ДА НАВРЕДЯТ НА ДЕМОКРАТИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО ПИШАТ В ПОДКРЕПЯ НА РЕЖИМА В МОРДОРСКОВИЯ И СЕ БОРЯТ ЗА МИР ТАМ, ЩОТО АКО БАЙДЪН ПОБЕДИ РЕЖИМА В МОРДОСКОВИЯ С РЕПУБЛИКАНЦИТЕ Е СВЪРШЕНО В БЛИЗКИТЕ 20 ГОДИНИ!

39

Юдеите имат властта

преди 1 година

Навремето всичките пари (милиарди долари от вноски и такси) на Световния Интернационал и Коминтерна се събираха в ... Йерусалим! Всичките 100 съветници на другаря Тодор Живков бяха ... юдеи!

38

Щерю

преди 1 година

Навремето юдеинът Микаил Горбачов, който умишлено срина целия Соц. лагер, начело със СССР, в своя реч каза: - Западният юдео-ционизъм победи източният юдео-комунизъм! Така, че е крайно време да проумеем, че сме заклещени от зъл юдейски-шовинизъм (свръх-национализъм) и от двете страни. И тук няма добри и лоши - защото лукавите юдеи умело играят на "лошото" (от изток) и "доброто" (от запад) ченге, докато подчинят народите под властта си...

37

Урсула

преди 1 година

По дърт и от английската къртица :)))

36

Анонимен

преди 1 година

На първо място е военнопрестъпник, разбира се, но безспорно е забележителна личност

35

Щерю

преди 1 година

До Ти да видиш.. - Никъде не твърдя, че източният юдео-комунизъм е по- добър. Той е просто другият вариант на юдейските планове за господство над света. Ако единият не успее, прилагат другия. От трън - на глог...

34

Анонимен

преди 1 година

Според английската гематрия (практика за присвояване на числова стойност на име, дума или фраза според буквено-цифров шифър) името Kissinger дава това: 66+54+114+114+54+84+42+30+108=666Може да бъде много лесно проверено.

33

Ти да видиш..

преди 1 година

До Щерю 28 Е , хайде.. И източните ценности не са за хвалба.Путин Нобелов лаурет за Мир. Какво хубава война направи за няма нищо.

32

Анонимен

преди 1 година

Отпечатък, ама кървав.

31

Така е ..

преди 1 година

Много противоречива личност . На него принадлежи фразата : Русия , империя на злато.

30

Анонимен

преди 1 година

Обикновения американец да е щастлив, ако докара до 50-60 години с храната с която го тъпчат, недостъпно здравеопазване и наркотици и силни лекарства с които се тъпче като с бонбони. За такива като Кисинджър и Сорос се полагат други грижи-специални.

29

Нобел

преди 1 година

Имал Нобелова награда за мир , и това ако не е парадокс и безчестие...

28

А Хага?

преди 1 година

За не го няма ли Хага? За него само умиление и възхита.

27

Анонимен

преди 1 година

Жив труп.

26

Анонимен

преди 1 година

А сега кажете, че света не се управлява от рептилии.

25

Анонимен

преди 1 година

Чили,Кипър,Виетнам,Лаос,Източен Тимор ,Бангладеш,милиони жертви тежът на неговата съвест.С кървавите си ръчички ,да духне свещички.На този и Сорос им сменят кръвта .Рептили.

24

По същество

преди 1 година

Сорос, Кисинджър и Бъфет са още живи, а толкова добри млади хора умряха...

23

Анонимен

преди 1 година

Евреите са зло но то е обзело повече по-слабия отколкото по-силния.