52

Анонимен

преди 1 година

Ура за липсата на воден кадастър и летящата тикква *** хеликоптер с обещанията от наеодненото село Бисер ура ура налято е. Ура за ЕС половин България е на септични ями и режим на водата всяко лято ураа. Кърпим дупки по ремонта на ремонта на ремонта *** ленти ураа

51

Анонимен

преди 1 година

Цяла пернишка област половин милион души бяха без вода цяла година урааа да живее ЕС

50

Анонимен

преди 1 година

Кво е налято ве, ти нормален ли си? Взел да ми се хвали че хората изобщо съществували все още. Глупенддер, всичко е в дългове, а плащаме данъци и колко стотин милиона членски внос. Задължение на държавата е да поддържа пътищата училищата и т.н. ЗАДЪЛЖЕНИЕ, разбери го !!!

49

Анонимен

преди 1 година

Агента на ДС, остави Джамбаза и се пенсионирай, колкото и да се пънеш симпатизантите ти намаляха и докато си там още ще намалят.

48

Анонимен

преди 1 година

Каракачанов е от ония дето като си отворят устата и ти става ясно защо е по- добре в ЕС и НАТО,ДАЖЕ С КАБИНЕТ КАТО ТОЗИ ДЕТО СЕ ЗАДАВА.Ами по -добре е отколкото такива като ВМРО и подобните им.

47

До русотрола

преди 1 година

Над 80 милиарда са наляти, откакто сме член на ЕС! В София е построено метро/за 10 год.близо 40 километра/, и продължава да се строи! Построено е Околовръстно, целият Център е обновен! Няма град , до който да не стигнали Еврофондове!Завършени са магистралите Тракия, Люлин ,Марица, а Струма и Европа се строят! Над 2 000 сгради са санирани! Почти няма училища и болници, които да не са реновирани с Европари! За да не видиш направеното от ЕК, си или сляп, или обикновен"русороб"? Второто е диагноза!

46

смешен плач

преди 1 година

Да ама не.Оправиха Македония и се заеха с Европа от ВМРО.

45

Българин

преди 1 година

Агент Иван пак се задейства! Какво общо има ЕС, че руската матрьошка Радев, с парите на Черепа, организираха погроми на Български институции! ЕК само ни наливаше пари, и Тоя също е сърбал от копанката! И когато някакви ***, фенове на фюрера от Кремъл, замерят сграда на ЕС, било по-различно ????Донякъде го уважавах Този , но откакто излезе от властта, от него говори само бившето ченге!

44

До 46

преди 1 година

До Анонимен 46 Щеше да изглеждаш по-интелигентен и грамотен от тези за които пишеш, ако думата ниЗкоинтелигентна беше изписана ниСкоинтелигентна.

43

Анонимен

преди 1 година

Само с едно не съм съгласен. Не са никакаи ултралибеоали, а са си едни обикновенни роби на потреблението. Неграмотна, низкоинтелигентна чиновническа каста.

42

Анонимен

преди 1 година

Каза ви го човека, на *** български, без лакатушещи евро-измислици от типа на обезпокоени сме, загрижени сме, и пр. Каквото повикало, такова се обадило.

41

Анонимен

преди 1 година

РУСОРОБ!!! Но умело се прикриваше Защото участваше във властта с бойко и най вече с Валери симеонов Който е отявлен русофоб. .Копейкин обаче е отвратителен предател Задължително трябва да бъде елиминиран

40

пешо рендето

преди 1 година

Всички бг са червени, но някои просто промениха цвета си заради многото пари. Долни кучета!

39

Анонимен

преди 1 година

На 100% е прав. Еесовската Зона има двойни стандарти и едно и също действие веднъж да се толерира, друг път да се заклеймява.

38

Анонимен

преди 1 година

Каракачанов дори не можеш да си видиш патката от шкембе,тръгнал акъл да дава .Държавата да оправя.Скрии се ***

37

hm

преди 1 година

хахахаххахахаха, бумеранги не фърляме.

36

hahahah

преди 1 година

шкембе войвода изпълзя от дупката си. марш обратно

35

Анонимен

преди 1 година

И това нещо от снимката е генерал?????? ??? ??

34

пришълецът

преди 1 година

Може да вдигнеш знамето на войната:)))китаеца много ще му се израдва:)))

33

Анонимен

преди 1 година

Сега стана ли ви ясно това ДОНОСНИЧЕСКО ЛАЙ.НО защо не участва на изборите? Неговите хора да гласуват за Копейката и да му напомпят 2% от ВОТА! Ей това беше заръката на МУТРОФАНИЦАТА!