26

Космонавт

преди 1 година

До мз 29 Единственото робство е в главата ти. Българите, както и турците са били част от ОТОманската империя, наследник на част от Тракийската империя. В столицата на империята българите са развивали търговия а турците не са имали това право. ОТОманнската империя (командвана от немски варвари) се разпада защото прави грешка да посегне на българите и веднага се изпарява от картата, основава се Турция и се изпраща тракиец от Родопите да ги научи на държавност.

25

мз

преди 1 година

До Митакати ще мълчиш робите нямят право да говорят.млък

24

До Алекс

преди 1 година

Мале колко кринджав простоват неадекватник си, чак ми се плаче, че съм в едно общество с такива.

23

Алекс

преди 1 година

Турците ,ако са мъдри,ще махнат Ердоган от власт.20 год. стигат.Путин до 20 год. на власт беше адекватен.След това изперка и съсипа Русия за години напред.

22

Халил

преди 1 година

Турция е като държава от друга галактика в сравнение с България

21

Анонимен

преди 1 година

Другари и тшалми, за съжаление ще посрещнете 2024 г. без R Доган и без R Аз Путин! И бъдете спокойни, никой няма да ни напада! Напротив, ще ходим на море в Tyrkistan i ke ibeem рускини! Това повелява демокрацията, след падането на двамата жаалки диктоторчета!!!Ай лека

20

Анонимен

преди 1 година

Време е за 9-та степен в Турция, майко Земя!

19

Митака

преди 1 година

Бъдещето на страната ще е лошо много ясно.500 години турско робство не се забравят.Всичко най-лошо за турците и в този и в онзи свят.

18

gaga

преди 1 година

FORUMA E PILEN S TROLOVE DIKTATORA NO PONEDELNIK STE VI SE SKRIYAT USMIVKITE AVANTADJII TAKIVA.

17

Анонимен

преди 1 година

Това са най-важните избори за България от 20 години насам!

16

Иван Санстефанов

преди 1 година

Благодарение на Русия, до сега не сме претопени от Турция. Не само това, след Санстефанския мирен договор Турция не ни е нападала, а ние сме ги нападали. В един момент през първата световна сме даже съюзници. Турция са наши приятели в момента и ни уважават, а всички останали наши съседи ни мразят и искат да ни съсипят. Най-големият ни враг е запада, благодарение на който изчезваме като нация.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 Пак питам, нас какво ни е*е това и защо требва да го имаме напредвид т*рче, май не си се срещал с дявола в лице :)))

14

до 21

преди 1 година

стой си там фавела, недей говори за Европа, пигмей долен

13

Анонимен

преди 1 година

Министерството на околната среда, градоустройството и климатичните промени е открило досега 15 национални парка в Истанбул, а изграждането на още 27 национални парка продължава. В цялата страна е в ход създаването на 314 обществени градини, като министерството се поставя за цел до 2028 г. да постигне 200 кв. км зелени площи.

12

Бразилец

преди 1 година

Според законите на нато ако 2 натовски държави се сбият, другите не се месят. Чудесно за нас. Ако Турция ни нападне ще изкуеца и надуе коремите на жените на всички наши русофоби. Муахахаха супер яко. На мен не ми дреме, аз съм в Бразилия и надувам коремите на бразилките. Целогодишно съм по тропическите плажове и си барам онаа работа.

11

Аркадаш оглуш

преди 1 година

Сиктир-миктир гябурда онджайлък на всички по една турска да врътнат от пасьолсьтвото

10

Анонимен

преди 1 година

Ердоган ще спечели иначе и за Турция и за България лошо. Късмет на Ердоган.

9

Анонимен

преди 1 година

БОРИСОВ И РАДЕВ АГЕНТИТЕ НА ЕРДОГАН И ПУТИН В БЪЛГАРИЯ.

8

Анонимен

преди 1 година

Турция трудно ще се разведе с Ердоган. Може и до бой да се стигне.

7

Анал Лютви

преди 1 година

Абе Коранът одобрява ли мъжката любов?