217

проф. Борислав Георг

преди 15 години

ДО206. - 17:52 - До 205От: Анонимен"Пише се селЕния, не селЯния.-------------------------------------- ---------------------Пише се селЯния, от селЯнин, *** , а не сЕления! Това показва, че си неграмотна ***.

216

преди 15 години

Кой те види да те ненавиди!

215

преди 15 години

Ей неграмотнико кое как се пише ,ами отвори "Правописен речник на българския книжовен език" изд. Наука и изкуство и тогава прави забележки.Селяндурски шебек

214

преди 15 години

Ало, вижте моята гола фотосесия на първа страница.

213

преди 15 години

Бойко явно е решил да раздаде София на приятелите си мутри, като разруши старите сгради и да застрои и малкото останали паркове и зелени площи в столицата, а на тяхно място да построи нови сгради с офиси, които разбира се ще бъдат за платежоспособните бандити, а не за софиянците. Тогава вече мутрите ще плячкосат София напълно законно!Столичани, какво още ви трябва да видите и преживеете, за да разберете че столичния кмет Бойко Борисов е просто един интересчия и използвач, избран да граби и съсипва София?

212

преди 15 години

пожарникар, генерал, кмет, неформален лидер, бодигард на Тодор Живков... още малко и Дедо Господ!!! толкова ли е трудно да го видите, че е *** ??? единствената причина да го има е защото е удобен!!! мислете бе хора!!!

211

преди 15 години

Браво 118, каза им го на ТЪПИТЕ ***, които надойдоха през последните 5-6 години и вече масово се изживяват като софиянци и дават акъл. Я да си копат градинките, ако пък искат да живеят тук, нека се научат на ред и да пазят чисто ... опропастиха хубавия ни град, тези ***. Призовавам да се върне СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО, щото тези тъпчовци избраха и ББ за кмет, да си патим ние, софиянци, а те да злорадстват

210

преди 15 години

Дано до изборите повече хора разберат и си отворят очите за това - какъв лъжец и манипулатор е Бойко Борисов - шефа на всички мутри и бизнес-измамници в България!

209

преди 15 години

ЗЛОДЕЯТ НА СОФИЯ СЕ КАЗВА ПЕТЪР ДИКОВ, НА ДЛЪЖНОСТ ГЛАВЕН АРХИТЕКТ - ТОВА МРЪСНО ДОЛНО АЛЧНО И КРАДЛИВО КОП.ЛЕ, АКО МОЖЕ ЩЕ ПРОДАДЕ И РОДНАТА СИ МАЙКА - НЯМА ПО-АЛЧНИ СЪЩЕСТВА ОТ НЕГО И БРАТ МУ - *** МУТАНТСКИ

208

преди 15 години

Почивай в мир!

207

преди 15 години

206-ти това е от салЯЯЯндур. Селяните са хора, които живеят на село, а сеЯЯците са простаците , които се наръгаха в София!Бегай пий си бирата и не се коси за мен. Аз съм си извървял пътя и като погледна назад бая народ ми диша пушилката.

206

преди 15 години

"Пише се селЕния, не селЯния.Залитна Савова, 29 г, първа българска Интернет звезда Пловдив"Ето това вече е смешно

205

преди 15 години

Сградата на Алабин ако не си спомняте се срути при немъЪЪЪЪрливо ново стройтелство ! Пише се немарливо - анадъмно!Да, бе да, направо ти повервах от първия път. Какво ново строитерство бе ***, тя беше паметник на културата, как се събори при ново строителство.Баси селянията и пъпотията.

204

преди 15 години

Най-лошото е,че тези гербаджий ще ги изберете и за управници на държавата и тогава вече всичко ще съсипят!А медийте мълчат защото взимат парички!Забелязали ли сте как Бареков винаги защитава Б.Б. а трябва да е безпристрастен?!

203

Дядо железни

преди 15 години

198 - Ти прочете ли добре статията ? Как няма да се плюе като той иска да отнеме домовете на хората и да отчужди земята и да я предаде на частни инвеститори негови дружки ! Тези хора които са се родили имат законни документи сградите са законно построени им се отнема всичко ! сградите който са пред разпад да се бутнат но обитаемите никой освен собствениците неже да казва каква съдба ще имат.От кога Бат Бойко и Диков почнаха да решават кой къде ще живее в софия ? Общината трябва да пише предписания и да глобява ако има опасни сгради или такива в лош вид.Сградата на Алабин ако не си спомняте се срути при немърливо ново стройтелство !

202

преди 15 години

Бутнете и стария град в Полвдив, че е много грозен и постройте малки магазинчета, моля ви!

201

Георги Данчев

преди 15 години

Елате в Сливен да видите какво прави Подлогата на Борисов Йордан Лечков ...Тъй де нали са все Герб ... *** Йордан Лечков под напора на алчноста и простотията си ...изора целият град от една година всички улици в града са на ниво чакъл и разбита канализация от , която хвърчат ...Изсече 50 годишни красиви дървета с единствената приумица ,че улицата трябва да стане с половин метър по широка само това да бе ...центъра с парка му ще става в бизнес сгради но стига толкова Най шокиращото е ,че нито Бтв нито която и да е телевизия и вестник ...нищо не казват за това ...Освен ,че Кухата футболна топка е Кмет на Сливен А той е един от Герб !!!

200

преди 15 години

СЪС СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ

199

Цара на пиара

преди 15 години

По повод появилите се напоследък негови снимки, на които е заснет гол до кръста, столичният кмет Бойко Борисов обясни в сряда пред БНР: "Аз играя всеки обед футбол или тенис и винаги играя с такъв екип. Хората от това списание са дошли и са снимали във времето, в което играя. Това са го правили и други журналисти, така че нито съм го направил нарочно, нито ме интересува какъв имидж носи. Всички знаят, че от 12 до 13.30 ч. спортувам. И днес да дойдете, и днес ще ме видите там."На въпрос дали тези фотоси не създават проблеми с имиджа му на бъдещ министър-председател, той отговори: "Не. Умишлено никога не съм правил нищо такова."

198

преди 15 години

не си в час. Какво значи да разруши стари исторически сгради. Никъде нито съм чул нито съм прочел, че например ще събори Царевец или Трапезица. И понеже си от село ще ти кажа - те са на Орлов мост. Почти всички посолства се намират в стари и хубави сгради по улица Оборище. Там нещо да се руши? Сградите на площад Гарибалди също са стари и красиви - там ли ще се руши? По Графа ли или къде по-точтно. Може би става въпрос за хотел Рила - гордостта на соца. Ами този архитект проектира новата сграда на Радио София и тя се вписва като цирей в околната сградна среда. Даже техническия ръководител на обекта лежа в затвора заради този велик архитект. Ако плодължа така трябва да напрява карта на София. Само, едно да попитам - кой продаде или отдаде част от военния клуб на някакви субекти да направят кръчма на пъпа на София дето там се събират само отбрани к*урви и синчета. Има бая за писане. Защо никой вече не говори са срутената сграда на Алабин убила двете момичета - тя нали беше архитектурен паметник? Писна ми от селяци дето се изявяват, а даже нямат хан хабер за какво иде реч. Тук целта е да се плюе по Борисов и това си е едно комунистическо мероприятие. Казах - това време свърши, будалите също! От Виена искам само Виенската опера, виенчани, но не разните там новоизлюпени милионери и милиардери с червен произход.