36

Анонимен

преди 1 година

Фолксваген минава на ток, за да получава субсидии от ЕС, защото без тях отдавна да е фалирал. Немските коли отдавна не могат да се мерят на японските, а отскоро и с корейските... и както казва един колега, Китай произвежда повече Шк8ди от всички останали заводи на Фолксваген груп взети заедно...

35

Анонимен

преди 1 година

Германските коли вече нямат шанс пред китайските, нито като качество, нито като цена. Друг е въпроса, че в Европа няма да пуснат китайски коли, но Китай си има достатъчно вътрешен и външен пазар освен Европа, а европейците скоро няма да имат пари да си позволят да купуват коли.

34

41

преди 1 година

Ако следите икономиакта и политика, ще ви е ясно, защо ви казвам това, коеот ви казвам. Китай е на път, да измести САЩ от първото място. Сега САЩ се опитва, да удължи периода на таранзицията, защото е почти сигурно, че няма да може, да ги спре. Надяват се на изкуствен интелект, но от позннаията ми в областта, силнос е съмнявам, че ще успеят. Или ще стигнем точката, в която не допринасяме толкова за икономиката с него или до тази, в която ще се самоунищожим.

33

40

преди 1 година

Шведите също са уморени. Минаха и те надясно. ТО не беше беззконтролна емиграция, както и оатлният провал на правителствата да интегрират новодшлите вече 40 години, то не бяха ебзумно високи акцизи за алкохол и горива, 1001 регулации за всичко. Италия също е ПРОТИВ зелените политики, защото застрашават мнго от икономиката им. Лудостта още виленее, но не е без опозиция ...

32

40

преди 1 година

До 44 - Виж оследните резултати на изборите в Холандия. Там има ОЩЕ по-сериозен проблем - "ззелените" искат да им зкарият земеделието. От 2019 има МАСОВИ протеси. И сега новата партия, която ще защитава, взе най-много градове на местните избори. И пвоечето партии, са вече "евроскептици"

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 - Не мисля, че таква голяма крачка, каквато всички я описва и ако причината е, просто да "врътнем кранчето на арабите" (какво са ти направили?), няма да стане с ел. коли. Вички автомобили са едва 9-10% от целият петрол. После имаш големикамини (съжалявам, но камионите на Мъск не са отгвора, нто тези на Волво), после вскякави други тежки машини, кораби, а да - цялта промишелно-химическа индустрия.

30

Анонимен

преди 1 година

До 40: Дано си прав.Но тези не се отказват така лесно от безумията си.

29

Анонимен

преди 1 година

"От как си взех електричка се родих, не знаех че има толкова добра кола и най вече безгрижна." - Какво си карал преди, бе? Вършвава на 60 години ли? На приятелката Реното вече почна да даав "дефекти". Гарнацията Франция, баче - ние сме тоговорни, че сме миналиендата година 30 000 км с него ...

28

Анонимен

преди 1 година

До 30 Мани ги тези състезатели тук дето ти слагат минуси. За тях кола е нещо което трябва да вдигне от 0 до 100 за 5 секунди. Пък в голям град където ходиш на работа в задръстванията най-много да вдигнат 50 км. Електромобилите са нова крачка в световното развитие. Крайно време е на арабите да се спре кранчето с петрола.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 - Не знам дали следиш ... но зелената простотия забоксува и то ЯКО!

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 - Съгласен съм. Тея, дето миаха метър под регулаците за "разстояния" бяха супер. Сега всичко е като БАЛОН! Забраниха и ролбаровете ...

25

Анонимен

преди 1 година

Ще се сещате с носталгия за автомобилите,свободата,храната и начина на живот от преди зелената простотия.

24

Анонимен

преди 1 година

Каза VW, месец,след като Германия си намери извинение, да не "забрани напълно ДВГ".

23

Анонимен

преди 1 година

За мен най-красиви поне външно бяха колите, които дебютираха в периода 2008-2014.

22

Що

преди 1 година

Сега Лада ли да карам?

21

тестдрайв и ревю

преди 1 година

Вершина технологий! Тест-драйв нового авто-робота HiPhi Z - ютюб

20

Анонимен

преди 1 година

На сайта на БМВ излиза надпис, че поради липса на материали и чипове доставката може да продължи дълго време за някои модели.

19

Анонимен

преди 1 година

От как си взех електричка се родих, не знаех че има толкова добра кола и най вече безгрижна. Нищо не се прави по нея и не се ходи на бензиностанции най важното!

18

Анонимен

преди 1 година

"2023 HiPhi Z Exterior and Interior, this car comes from 2041!" - 670 конски сили, 90 хил долара - Porsche, БМВ, Тесла, Мерцедес могат само трева да пасат.

17

До 27

преди 1 година

А на теб само мозъка ти скърца, щото между ушата нема нищо