39

Анонимен

преди 1 година

"Киев многократно отправи искания за още модерни западни изтребители, като американските F-16, но засега желанието на украинските власти остава неудовлетворено."---------------САЩ да не са луди да си дават самолетите. Това е работа на поробените държави, които имат МиГ-ове. Достатъчно е само да заповядат на васалите и те ще пратят и майките си на фронта.

38

Анонимен

преди 1 година

До Абе тук нормални хора няма

37

Анонимен

преди 1 година

Полша ще е първата която ще получи ядрен удар няма да е Украйна а именно хиената на европа

36

Анонимен

преди 1 година

Вие поляците сте такива ***,че по големи от вас са само укропите,сега сте в изчаквателна позиция и само чакате да разграбвате от Украйна каквото остане,мършояди вие не помагате чакате след това ще се възползвате от смазаната Украйна,една от най отвратителните нации сте вие,но ще се изсипе ада и над вашите глави

35

Космонавт

преди 1 година

До 16 Либия, Ирак и Сирия се биха срещу САЩ с руско въоражение, защо не победиха? Важното е, че нашите оръжейни заводи работят 24/7 за да снабдяваме Украйна с оръжие.

34

Анонимен

преди 1 година

Евтина държава евтини ресурси

33

Абе

преди 1 година

Випиенчо, пак ли те сърбят пръстчетата?Това твойто не е нормално, да си знаеш.

32

Анонимен

преди 1 година

"""Полша предаде първите изтребители МиГ-29 на Украйна""""" ----- ПВО-то на РФ получиха безплатни мишени!

31

Анонимен

преди 1 година

Абе се пращате някой на фронта но не забравяйте че ако бяхте с русия до сега два пъти да са ви пращали на фронта веднъж жив и после пак че не съм разбрали че вече си предал богу дух. Питайте чехите и унгарците

30

Анонимен

преди 1 година

Днес е ден на траур за третополовите фпрумни неадекватни. ЛГБТИ партийките им загубиха

29

Зе

преди 1 година

На Комикът Зеленский ще му излезе по-изгодно да направи един референдум за присъединяване към Полша. Направо 2 в 1. ЕС и НАТО.И без това скъсаха всякакви връзки с православна Русия, и наложиха полското наречие за официален език.Поляците мразят руснаците и в червата, така, че ще си паснат добре.

28

Анонимен

преди 1 година

Вчера гледах клип около половин час за руските танкове и срещата им с Джавелин. Голямо шоу и фойерверки... Армати, МармалТи... всички стават на пapчeта.

27

Анонимен

преди 1 година

Яка пералня

26

до до 9

преди 1 година

Ооо..., Нато е едно, а икономиката съвсем друго! Финландия се превърна в това, което БЕШЕ благодарение на добросъседските си отношения със СССР, в последствие Русия. Евтини енергоресурси - газ, нефт, въглища, два АЕЦа построени от СССР, дървесина за мебелната й индустрия, редкоземлени минерали, руди..., дори евтиния алкохол и цигари, е всички привилегии свършиха... , икономиката вече се тресе, та Нато казваш, ай? -)))))

25

БАНко

преди 1 година

ЗАПОЧВА ДА РАСТЕ БРОЯ НА СВАЛЕНИТЕ УКРОФАШИСТКИ ХВЪРЧИЛА !!!

24

Анонимен

преди 1 година

Полша дава на Украйна руски самолети, за да се бие с Русия хахахахх Понеже американските им тъпкачи нещо им се свиди

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 Друго освен чертежи нямаме и няма и да имаме докато ни управляват русофилски тикви като президента Радев. Ние сме член на НАТО почти от20 години и така и не си мръднахме пръста да се въоръжим. Македония която е член на НАТО от 2019 също ще ни изпревари защото изпратиха 10 танка и 12 хеликоптера Ми24 за Украйна и вместо тях ще получат западни танкове и хеликоптери. Нашият президент понеже е свръх умен заяви че няма да праща оръжие в Украйна защото бил миротворец.

22

Анонимен

преди 1 година

нищо руските пво, ще направят от тях купчина горящи отломки и мъртви укри.. :)))

21

Анонимен

преди 1 година

Тиквата и куролатора нещо няма ли да пратят на Полша?

20

Анонимен

преди 1 година

Горките украинци, третата световна война се води върху земите им. И върху главите им, и с телата на мъжете им. Но рано или късно ще излезе от границите на украинския полигон, както върви