51

Стефан

преди 15 години

Защо си хабите нервите, съфорумци? Сигурно от досегашните Ви разгорещени коментари нещо се е променило! Този случай е толкова незначителен в сравнение с други далеч по-големи на които никой не обръща внимание, че просто не си струва да се коментира. Няма да ни стигне паметта на компютъра за да се изредят всичките неправди с които се срещаме всеки ден и на които никой не обръща внимание. Едно ще кажа, че откакто се помня като човек, все комунисти ме управляват под различна форма и ето го резултата.

50

преди 15 години

Ама 300 лв. са толкова много пари за съдебните престъпници! Щом е от съдебната система на престъпника не трябва да му се вземат повече от 300 СТОТИНКИ! Корупция и престъпност у нас винаги ще има, докато ги има тези съдии-ПРЕСТЪПНИЦИ!

49

az

преди 15 години

Нищо, ама нищо НЯМА да й направят на тая *** и нагла К****!!!!Като спрат да шумят медиите, колегите й само ще покрият случая и ще я "порицаят" друг път да не прави така! Затова НИКОГА няма да се справим с корупцията и правосъдието! Защото такива случаи са примери за обществото че в България всичко може и всичко е позволено!!!

48

гост

преди 15 години

мацката е супер - готина, секси, манекенско телосложениеестествено, че смачкала крака на бабишкера с дебелите гуми на джипа си - не е усетила нищо, пък и какво й дреме дали е размазала някое псе или *** - била е хищна и безцеремонна - страхотна е

47

ranarsa

преди 15 години

Видях я по БТВ.Какъв разкош,какви пишни форми!Сигурно с ум,компетентност и работохолизъм е достигнала до ВСС!...?

46

tosunbey

преди 15 години

samo tolkova garanciya snese?a drugata suma koy ya vze?ili naistina e duhnala????

45

nabludatelq

преди 15 години

taq glupa4ka ne te li poslusha sega shte strada

44

kazah i

преди 15 години

kazah i da poduha na policaite tq ne me 4u a sega uvolnenie

43

scum

преди 15 години

да

42

Vankata

преди 15 години

Сега ми е много любопитно, как аджеба ще бъде осъдена тази "дама", явно е протеже на някой висш чиновник от "правосъдието"...Пък и тя нафукана и наперена, ще уволнява... Шофира след употреба на алкохол, блъска пешеходец,подкуп на длъжностни лица, злоупотреба със служебно положение...това са 4 неща, по които трябва задължително да бъде подведена под наказателна отговорност! Явно тази персона няма морал, сега да видим има ли морал прокоратурата...?

41

nova

преди 15 години

VSEKI LUD,S NOMERA SI be hora tova ne go li znaete?

40

преди 15 години

имаше слух, че мара отварачката се цели към кариера във ВСС.Ако някой има интервюто, нека каже къде да го открием

39

vizitor

преди 15 години

evala na devojkata - samo taka - bezceremonna i sadistka

38

преди 15 години

Ако имаш нещо такова, няма да си лъскаш бастуна тук, а и да ти дават акъл един куп лъскачи... ***..

37

Sywet ot kopm liubit

преди 15 години

Внимавайте откъде пускате постингите - има възможност по IP адрес на компютъра, изпратил съобщението, да се открие физическото му разположение - не правете нищо от персоналния си компютър, ползвайте обществени комп зали или клубове без видеонаблюдение /внимавайте и за такова/, ако наистина имате запис. Бончеви не успяха да намерят с технически средства, но Вас може и да успеят. Сайтът със сигурност ще даде адреса на компа, изпратил съобшението. Никога не съм вярвал, че ще давам съвети как да бъде изнудван държавен служител, но друг начин просто няма. Дайте го на немските телевизии - това при всички случаи няма да повиши немските туристи, пък дано финансовото отражение върху джоба на хотелиерите да даде тласък в борбата с корупцията, освен натиска от ЕС.

36

FBI , Special Agent

преди 15 години

Набирам хора със отлични бойни умения - работа със снайпер. . заплащане - по договаряне // над 10 000 лева за убийство // . . ако има желаещи да се присъединят към създаващата се в момента анти-мафиотска група главно занимаваща се със изчистване и премахване на хора от подземния свят , задушаващи обикновенните хора в РП България , да се обръщат към агента ни със скайп : FBI , Skype name : bonn-bonn1 ! Събудете се заспали българи - тези коли на които им се кефите и любувате толкова много са закупени с Вашите пари . . Смърт за всички щерки и синове на комунисти и мафиоти !

35

Възмутен българин

преди 15 години

Г-н Велчев,каквото и да говорите,че ще направите престъпниците да влязат в затвора,вече не Ви вярваме!Та Вие една най-обикновена престъпничка не смеете да накажете с най-голямата строгост на закона /а заедно с нея и Окръжната прокурорка на Бургас/,та що остава за големите риби!СРАМ ЗА ВАС и българското ПРАВОСЪДИЕ!

34

преди 15 години

Тази дама кой знае кой висш магистрат я катери, за да е на този пост на тази възраст, и оттам й идва свръхсамочувствието да заплашва полицаите и да им хвърля пари като на кучета

33

анонимен

преди 15 години

Невинна е.Полицаите са виновни щом е пияна как така ще я спират може и човек да убие нямат право тя служител на ВСС.АААААААААА!

32

преди 15 години

...прос****тки с висше...