72

Анонимен

преди 1 година

Ако Тръмп стане президент Украйна даде просто с помощните много бройни пачки )

71

Анонимен

преди 1 година

Нормално е. Идват избори, а Байдън едвам се държи на краката си. За рейтингът му да не говорим. Затова трябва да "заключим" Тръмп, преди да се е докопал до изборите. А за нещата, които ежедневно излизат за фамилия Байдън, мисирките се правят на заспали лисици. И тук не е по-различно, едните чегъртат другите, и се представя само едната страна на монетата, и всички се позиционират спрямо посоката на вятъра.

70

До 81

преди 1 година

Ако си бил в щатите си го видял ,първо не може да се говори като общо защото са 340 млн и примерно южните щати са различно нещо от останалите и малко и на мен ми е странно , но просто някои неща не се приемат . Не е проблем да се заявиш както искаш , но извънбрачна връзка (особено за политик) е табу.Друго - по техните ТВ е голям проблем нецензурни думи (голям проблем е някой да се изпусне и да не го биипнат), но няма проблем да показват оржие насилие или голота .

69

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Оръжейните монополи стоят зад...комплота срещу Тръмп. Не могат да допуснат да спре доларовата им...фиеста за милиарди в Украйна,както Тръмп обеща,ако стане пак президент.

68

До 78

преди 1 година

Колко да е консервативно голямата част от американското общество,след като приема свободно избираем социален пол,но не приема извънбрачни хетеросексуални връзки на кандидат за президент?

67

До 78

преди 1 година

За разлика от повечето коментари ти си близко до истината но не съвсем. Радвам се че все още има четящи и мислещи хора в тази страна въпреки че не са много.

66

До наци

преди 1 година

Не знам наци ли си или не и ако си наци какъв социализъм те гони. И между другото ако въобще си бил роден или живял при социализма - тогава нямаше неграмотни, бедни и престъпници. Питай баба си.

65

Анонимен

преди 1 година

До имбецилите отдолу , обвинението е НЕ че е правил секс с порноактриса , нито има нещо общо с професията на жената , престъплението е за това че е дал пари за да си мълчи . Ако корупцията и изнудването тук са ежедневие , това не е така навсякъде. Ако примерно се бе изтапанчил и бе казал спах с тази и онази - нищо нямаше да се случи , но голяма част от САЩ са супер консервативни и подобно отношение ще отблъсне избиратели , това е всичко

64

пена

преди 1 година

А синчето на Байдън, което праска малолетни и се друса, кога?

63

Всъщност

преди 1 година

Много глупави коментари тука от хора дето нито са чели нито знаят за какво става въпрос нито са му сърбали попарата на тръмпона но всеки разбира.

62

Нацистът

преди 1 година

До Пич 43.Ами оплачи се. Изборите са жив социализъм. И, според теб, трябва да се забранят, защото се печелят от мнозинствата, които са предимно съставени от неграмотни, мързеливи и предимно престъпни бедняци. Социализъм, пич...

61

Анонимен

преди 1 година

Брюксел го мрази, защото е хетеро. Българите гласуват за брюксел, защото са пасивни гейове. Факт.

60

Ако това е вярно

преди 1 година

До АнонименЗначи, не руснаците искат война, а бидоновците.

59

Обвинен е

преди 1 година

В това, че е хетеро мъж!

58

Анонимен

преди 1 година

До До 62 - И това е престъпление, защото? Нали америкаското ляво ни учи, че трябва да сме толерантни към всички хора, независимо от профеията им, защото дори и да не ни харесва, те имат право на избор и не знаем историята им, кяото може да е тъжна и трагична ...

57

До 62

преди 1 година

И те не знаят в какво е обвинен! Важното е да е обвинен :))

56

Анонимен

преди 1 година

До Всъщност - В това, че се кадидатира за президент...

55

АнонимеН

преди 1 година

РЕПУБЛИКАНСКИТЕ УПРАВЛЕНИЯ СЪСИПАХА ФАЩ!!! РЕПУБЛИКАНЦИТЕ СА ЧЕРВЕНО ТОЕСТ ОГЪН А ОГЪНЯ Е СИМВОЛА НА АДА НА ЗЛОТО! ХУБАВАТА НОВИНА Е, ЧЕ ОЩЕ 1 ГОДИНА И ПОЛОВИНА НА ВЛАСТ , ЧЕ Е СИНЬОТО СИМВОЛ НА ДОБРОТО А ДОТОГАВА РЕЖИМА В МОРДОРСКОВИЯ ЩЕ Е САМО СПОМЕН ГРОЗЕН! ТОЧНО БУШ ОТ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ НАПРАВИ ВОЙНАТА В ИРАК! РЕПУБЛИКАНЦИТЕ СА ЗЛО!

54

Странни ценности

преди 1 година

Доналд Тръмп е истински мъж. Нормално е да спи с жени. Вие какво искате да си ляга с т.р.а.верси ли ? Сега такива Х полове са модерни на Запад и за тези "ценности" се борите срещу Русия !

53

Анонимен

преди 1 година

Ехаа! Някое дело от 83-а няма ли да изкарате?