372

юлиян

преди 1 година

Да, русофил съм,подкрепям Путин,но съм българин и не съм предател и продажник.Точно обратното,мисля и съобразявам отлично,наясно съм с истинското положение на нещата и за разлика от коне с капаци като теб,виждам къде ни води НАТО и неговите слуги в България.Посоката е ясна за всеки що годе здравомислещ-към линията на фронта в Украйна.Материал им трябва,човешки материал.Месомелачката иска ''суровина'',а американската не става,скъпо ще им излезе.Затова търсят евтина''източноевропейска''.

371

Идеалист

преди 1 година

До Анонимен Не всеки 3 а всеки втори е против НАТО!

370

Анонимен

преди 1 година

До До юлиян Юбр.е .е.е.е многополов ! По кротко ,ке родиш !

369

Идеалист

преди 1 година

НАТО е агресивна военно-политическа организация и участва през последните 25 години в разрушаването на цели региони с цел поставяне под контрол на ресурсите им и тяхната експлоатация за сметката на САЩ и няколко големи западни страни. Ние нямаме полза от този съюз. България не била колониална страна, не експлоатирала и ограбвала други народи и последните години е превърната в американска колония.

368

До юлиян

преди 1 година

абря! путинофил си! А путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! Я сега ми кажи путинофиле кога Украйна е била член на НАТО? Значи мога да кажа следното кажи му путинофил и не го обиждай повече!!!! вземете малко от малко да се понаучите бря! не ви ли е срам колко НЕ знаете и НЕ можете бря!!!??? Еййй! то бива бива но вашто ....!!! Кога Украйна е била член на НАТО бря путинофиле????

367

юлиян

преди 1 година

Пак предлагам;Да въведем избори с явно,поименно гласуване.Който гласува за ПП,ДБ и ГЕРБ,т.е. за тези,които които подкрепят по-активната помощ,включваща и жива сила за Украйна,би трябвало ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,ЛИЧНО,ПЪРВИ да заминат за Украйна,а ние,тези които сме против,да не бъдем изпращани там.Така би било най-справедливо.Иначе какво се получава;''дайте да дадем'' и ще се скрият на безопасно място,а в това време обикновените хора ще плащат за последствията от тяхното гласуване

366

юлиян

преди 1 година

До .!.380 ;Е то затова Украйна гълта жадно последните глътки въздух,защото е с НАТО.И САЩ и НАТО така добре ги опазиха,че не им остана и капчица надежда за оцеляване.По-добре да не се налага да разчитаме на тяхното ''пазене''.Примерът с ''опазената''Украйна е достатъчно красноречив.Така,че по-добре настрана.Те ще си решават кой бит,кой минат.

365

Анонимен

преди 1 година

Всеки първи и втори българин иска в НАТО. Третите не са българи а русофили т.е. руски слуги.

364

Анонимен

преди 1 година

Като изчистим рашисткия башибозук, дето вилнее из медиите и мъти главите на сънародниците, процентът, който лелее за "независимост", но под диктата на блатната сатрапия, рязко ще се стопи до едноцифрено число. А и чо_рапът може сега добре да си живее, но и мандатите свършват, както би казал кан Омуртаг.

363

Анонимен

преди 1 година

Искам цяла България да е бедна и изостанала като Русия.

362

Анонимен

преди 1 година

Истината е точно обратното.30 % са да НАТО, 70 % са против краварския съюз.

361

.!.

преди 1 година

ми ако не беше НАТО сега щяхме да сме анексирана територия на рашистан! мдам! вижте как е с Грузия! вижте как е с Чечня! вижте как е с Молдова! вижте как е с Украйна! Та по добре да сме с НАТО отколкото да се удим кога ще ни анексират!!!!

360

Много ясно!

преди 1 година

Кви да ги дървим в НАТО?! НАТО какво ни дава?! Сигурност ли?! ХАХАХАХ

359

Анонимен

преди 1 година

Само, не дай Боже, се засили да ги заосвобождава дедушка ***, на българските антинатовци ще им се види тесен света! Всеки ще ги подритва!

358

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Искаш не искаш - избор няма, или си в НАТО или си руски васал след денацификация. Не ми се вика ГОЙДА на червения площад, спасиба.

357

trol-

преди 1 година

най-тъпата нация в Европа = най-бедни = руски ***

356

Анонимен

преди 1 година

До Обективен 371. Ти си обективен ,колкото руснак в Москва. Качвай влак и заминавай на изток .

355

Учуден

преди 1 година

Всеки трети не иска в НАТО,но всичките три искат да живеят в Швейцария,САЩ,Австрия,Германия,Холандия,да имат доходите на държавите от НАТО,да живеят и пътуват по целия свят,но никой не иска да прати деца и внуци да учат в Ра,шистан,Сибир или Китай?!Искат някой да им работи по капиталистически,а те да присвояват по социалистически!!Всеки иска на работата лекото и на баницата мекото!!

354

Анонимен

преди 1 година

Това означава че мнозинството иска в НАТО, толкоз, Възрожденците долу да се научат да броят

353

Гого

преди 1 година

Всеки трети не иска НАТО но всеки втори иска приемане на истанбулската конвенция и озаконяването на гей браковете. ТА другари комунисти кои са повече?