86

Анонимен

преди 1 година

Нещата не отиват на добре. Паради с пера отзад, вулгарно разголени тела, жестове и пози е "нормално" да става по улиците. А, издържало проверка на времето прозиведение на изкуството да бъде определено за порнография.... Вече се чудя кога ще поставят под съмненение кое е горе и кое долу. Кое е светло и кое е тъмно. И т.н.

85

Ванката

преди 1 година

Перверзните американци прехвърлят мръсните си мераци върху всичко, квото видят. На много техни плажове дори е забранено бебенца и деца да се плацикат без бански, вкл. и горнища трябва за момиченцата.

84

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 96, бъркаш САЩ с Австралия :)

83

Бено

преди 1 година

До 93 - не ьнсм какви и от къде са тези милиони имигранти, но в САЩ 100 милиона души живеят на социални помощи, та тези мигранти най-вероятно са увеличили тази бройка.

82

Анонимен

преди 1 година

Фалшиви пуритани. Американците имат някакви ментални проблеми с представвите за голота в изкуството и нейното тълкуване.

81

анонимен

преди 1 година

ами днешните американци са наследници на престъпници, избягали от Европа в Новия свят!какви очаквате да бъдат? кръвта вода не става!

80

Европеец

преди 1 година

Президент Путин, натискай бутона и да закриваме краварника бухаха

79

пияница мистик

преди 1 година

Ето до къде води анти-джендърството дрогаре и дрогарки :))) Тези също като вас са били пуритани и са изповядвали изконни религиозни ценности, проповядващи целомъдрие и здрави семейни устои без джендърство (каквото и да значи това, само вие си знаете). И са американци забележете, не руснаци. Но пък са точно толкова задръстени като вас. Голота не можело, било порнографско. Изкривено съзнание, точно като вашето с измислените ви *** и хомофобия

78

!!!

преди 1 година

Неадекватни американци, как изобщо някой е изненадан от тази новина? :D "Страната на неограничените възможности" - смешка :D Да дойдат в централна или източна Европа да видят какво означава този термин :D

77

Демократ

преди 1 година

Значи не е демократично да се показа произведение на изкуството, та дори и голо, а е демократично да има масови убийства по три пъти на ден... Как ще ги стигнем...

76

Анонимен

преди 1 година

Докато бяхме деца в основното училище ни водеха да разглеждаме Археологическия музей. Там също има статуи и части от статуи, чиито гениталии се виждат. Но никой родител не е протестирал. В училище ни говореха за изкуството от Античността.

75

НЕЧУВАТЕЛНА ГРЕШКА

преди 1 година

е публикувалата това пълно с "бисери" писание Нелка Х. да се нарича "журналист". Всеки път като чета нейните публикации си мисля, че непрофесионализмът й най-после е стигнал дъното, но всеки път тя ме опровергава. Неграмотността й е нечувателно бездънна и отчаятелно елементарна.

74

Кристо

преди 1 година

Италия има да я опаковат десетилетия. В Белгия поне е достатъчно да затворят само едно фонтанче метър на метър, даже и по-малко.

73

Баба махленка

преди 1 година

Италианското правителство да разпореди в срок от три месеца да бъдат обути в боксерки всички статуи, изобразяващи голи хора. Ако статуите изобразяват женски тела, да им сложат и cyтueнu! Това да се оформи като държавна поръчка и шивашките фирми да участват в търгове, за да ги спечелят.

72

Анонимен

преди 1 година

от кога думата г.лупаци е забранена дума ???????????!!!!!

71

Анонимен

преди 1 година

Карнавалът във Венеция на св. Валентин, е дългоочакваното мероприятие размяна на съпрузи, слагат си маските и кой когото хване негов си е съвсем оправдано и масово.

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 . а може би ще го кастрират.......!!!??? *** е имало винаги. Изкуството е вечно !

69

Анонимен

преди 1 година

Явно тия безумно неграмотни родители са се възмутили, че статуята е на мъж, при това, бял и при това нормален. Ако статуята беше на някакво аморфно същество от 57-ия социален пол с атрибути на всякакви бозайници и то от някой друг цветови спектър, щяха да приветстват урока и да го рекламират по цял свят.

68

Анонимен

преди 1 година

Отделно, всички по-известни художници и склуптуристи, са всъщност известни защото са били поръчвани да правят съответните известни произведения за някой богат човек, на когото са били любовници. Просто покъртително.

67

Анонимен

преди 1 година

Спомням си че и аз стигнах до същия извод когато бяхме в Уфици и след всички голи изображения и скулптури попаднахме на картина на жена, която държеше зърното на голата гърда на друга жена. Еми извинявайте ама едва ли й е мерила пулса нали така