86

ВЪПРОС

преди 1 година

Както се изрази Цънцарова - агнепроизводителите , явно са гледали агнетата на скъпа газ и скъп ток , защото цената на фуражите спадна много след вноса на радиоактивно зърно от Украйна .Купувайте само от СМР и Сърбия .

85

Анонимен

преди 1 година

Кажете Не на яйцата от Украйна!!!

84

КуКлус

преди 1 година

Ако бях собственик на тази територия България.....ще я продам ! Народа ще вика УРА и песен кезапее !

83

тракиец

преди 1 година

До Българин Това че не можеш да се оправяш си е твой проблем!Аман от русофили!

82

Анонимен

преди 1 година

Тоя дебел скопец Митьо се е самозабравил,цена на агнешко,плешка с предна четвъртина в Германия струва около 16,50-17 лева килограм,какви са тия цени от 14-15 лева живо тегло които търси той?Хора осъзнайте се!!!

81

Анонимен

преди 1 година

Айде таз година 30 лв. агнешкото , а догодина като дойде на власт ПП-ДБ ще стане 60 лв. Честито на харвардските избиратели. Ура другари, а да си купите от козунаците на Линда за 59 лв .

80

Българин

преди 1 година

Пазарната икономика и демокрацията се доказаха като анти-човешки системи и все повече ще западат.

79

Христо

преди 1 година

Бай Тошово време нямаше къща без агнешко на Великден ,а ти о ръ.на и на демокрацията...

78

До 89

преди 1 година

Софтуери, мофтуери, всичко е една измислица от запада. Дядо ти само със софтуери е гледал кравите. Ай ще ви се е меките китки, неспособни сте 5лв да изкарате ако не са западните грантове да чаткате по копченца цял ден.

77

Бойко ясно каза Ви

преди 1 година

за мазнинката. Нямаш ли я, мизeрия и глад те чакат.

76

До 86

преди 1 година

Аз пиша от телефон, произведен в Китай. Сатанистки устройства не докосвам и живея реален, а не изкуствен живот. Не си играя на програмки и ***. Всичките айти-та ще ви направим чобани по полята. Ще видите отде иде и хляба и сиренето и салама!

75

До ларавел

преди 1 година

Ще си въртите компютърджийските измами още малко. Като дойде Путин с кеф ще гледам как ви гърчат по полето да бачкате истинска работа. Окрадохте народа с измислените ви компютри. Още малко.

74

Ларавел

преди 1 година

Пълни глупости дрънкаш. Апп-а е на символична цена. Малко над 200 000лв. И разбира се, че предприемача би следвало да работи за някаква печалба. Иначе защо някой би се хванал с нещо?

73

До ларавел

преди 1 година

И колко кожи ще му смъкнете за това приложение? Удобно го спестяваш това. А той после пак от нас ще си ги върне. Айде да ходите да правите като вятъра.

72

Ларавел

преди 1 година

В момента работим по едно приложение на наш клиент за споделено пазаруване от чужбина. Идеята му е да се отварят квоти за дадени стоки, които потребителите желаят. Веднага щом се събере достатъчно количество поръчки за дадена стока, така че да може да се купи на едро, приложението я поръчва и вие си я получавате на адрес. Апп-а печели от разликата едро-дребно. Гениална идея.

71

Анонимен

преди 1 година

КоССтадинов иска да ви лиши от качествена западна храна хамон, пражка шунка, шунка от италия... Иска да му нагъвате миризливите чорапи, както другия лакеи на ссср.

70

Пенсионер

преди 1 година

Затова пък от следващата седмица в "Кауфланд" има свинска плешка без кост за 7,99 за килограм. Познайте какво ще купя за Великден.

69

Гарабед

преди 1 година

До Анонимен.Възможно е и народа купува.Както е и възможно ученик в пети клас да не може да пише.Не,не от "онези"деца.Чистокръвни българчета.

68

Анонимен

преди 1 година

Обсъждане на цена на агнешко преди избори води до.... Възраждане!

67

Анонимен

преди 1 година

За яйцата нема оправдание, но нашите селянчета "бизнесменчета", сега се водят граждани, при първа възможност дерат кожи , същото е и с работниците.....:))) Робите уж имат синдикат, уж немат, тоест нищо :)))