200

Батман

преди 1 година

Истинската и опасна война дето сега ще има милиарда починали от глад, с тия цени на хляба въобще с храната, газта тока водата.. и кво ли не с тия пътни такси и тол.. и пари за прегледи дето и те дигнаха 50лв.. мини малната

199

Анонимен

преди 1 година

Айде, ЕС и НАТО спират да пращат на Русия, ако Русия спре да произвежда оръжие също. Уж Путин мир искал, страхливците като тази и Радев също мир бленували, а кремълеца като мобилизира 300 000 души никой нищо не каза? Защо бе? Уж мир искате, а проблем са само оръжията и мобилизацитие на Киев? Какви мирни преговори като едната страна ПРОДЪЛЖАВА ДА НАПАДА?!

198

Анонимен

преди 1 година

До 209:И какви са "опорките на Путин"?!Да се преговаря за мир ли?!Ти нормален ли си,откачен ли си,какво ти е?!Промитият мозък си ти!Ходи се лекувай!Никой нормален не иска война.И се научи къде се слагат главни букви,неграмотнико!

197

Анонимен

преди 1 година

Йотова, сега ли чак го разбрахте ?

196

наташеа

преди 1 година

До Анонимен- а на путина атомната бомба е като шекер, няма мозъчни тумори, няма рак няма левкемия

195

Стиви

преди 1 година

Отидоха ми спестените пачки.Вилите в Гърция изгореха.Лодката у Франция потъна.Те това е най страшното!

194

Радев е пътник

преди 1 година

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

193

ватник

преди 1 година

До мамбо джамбо Ами и от студ замръзна ЕВРОПА и от глад -аруси ерай, разкош аз ще почивам в двореца край Гелнджик

192

вофкина

преди 1 година

До Анонимена полицията в просия бие и от етажите се хвърлят, новичок

191

Анонимен

преди 1 година

Колко прозрачно следват опорките на путин, че чак е обидно. Само за горките русофили не е ясно, но не можем да очакваме много от промити мозъци.

190

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Пенсионер - България не е вече самосиндикална съветская республика, а почетен член на НАТО и може да се дръвче на Рассия, колкото си иска, без да се страхува, че нещо може да й се случи. Поняли, таваришчи?

189

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Тресе ги яко комунистическите бройлери. Падне ли Рассия, с нея си отиват и те. НАТО, САЩ, ЕС ще ги гонят до дупка и гледайте сеира как за една нощ партията на БКП-БСП ще се превърне в БНП (Българска НАТОвска Партия). Они са много гъвкави и пак ще яздят арабски коне, а мулетата, катърите и дръгливите магарета ще останат за другите, но надали ще могат да преметнат Запада. :)

188

..

преди 1 година

Преговори само след като шефа ви в Кремъл си прибере *** в блатото. После започват преговорите - колко ще плати за поразиите.

187

Ами опасно става..

преди 1 година

Днес цела руска танкова дивизия се е предала с машините си на ВСУ...хаха..ТРЕСКА ЛИ ВИ ТРЕСЕ ВЕЧЕ ??!

186

Пенсионер

преди 1 година

Въшлива България се дръвчи на супер силата Русия. Голем смех!....ако не беше тъжно.

185

Е , КОЕ Е ОПАСНОТО..

преди 1 година

...Че ше падне ПУТИН ли...???!

184

СМЕХ..

преди 1 година

...И КВО ШЕ СТАНЕ , БЕ ЙОТОВА , ЩОТО НЕЩО НЕЩО НЕ РАЗБРАХ...хаха...ЩЕ ТЕ УВОЛНЯТ ЛИ...???!

183

Пепетияк

преди 1 година

НИЕ ще ви Оправим! Обещаваме всичко!Подобрихме ви живота - ето, раздавахме празни рекламни торбички в Буковлък!!! Какво повече искате?!

182

анонимен

преди 1 година

Ех Йотова, с президента сте за импийчмънт, и двамата! Докарахте ни ПП - пълните перверзници, а сега виете от страх! Алчни за власт, но неспособни, съсипахте народа и държавата!

181

Анонимен

преди 1 година

Йотовчетата и радевчетата ги тресе як страх. Какво ще стане с тях след неминуемата катастрофа на любимата им Русия и изчезването на началника им Путин от Кремъл. Следващият началник дали ще бъде толкова щедър към слугите си?