44

Анонимен

преди 1 година

За безработните да отпадат задължителна ЗО!

43

Анонимен

преди 1 година

До Радослав 1 милиона плащат и мълчат вместо свалят Радев и излезне от ес. Ще плащат и мълчат тогава.

42

Анонимен

преди 1 година

И петорно да го вдигнат все едни и същи ще плащаме тези вноски,а повечето от плащащите дори не смеят да посетят зъболекар понеже ще им одере кожата за лечение два зъба.Докато не бутнем НС и Здравната каса с масови безредици-нищо няма да се промени.Тази солидарна система всички да плащат и в един кюп да са парите води само до кражби без дъно.Сметнете колко пари сте внесли за 1 г.и вижте дали сте ползвали поне 1 десета от парите, които внасяте! Недай си Боже ако Ви се наложи операция-ще я платите.

41

Анонимен

преди 1 година

С всяко вдигане на заплатите, се увеличават и вноските. Стига толкова.

40

Радослав

преди 1 година

Вчера два рода роми се сбиха с брадви, мотики. Сега трябва да се лекуват, а това струва пари. Пари които държавата не взима от пияни и биещи се роми, а ще вземе от все по малкото останали работещи!

39

Радослав

преди 1 година

Трябва да има скок, защото 1 милион плащат, а 6 милиона ползват. Затова тоя 1 милион трябва да почнат да плащат повече, за да може безработната ромка да влезе да роди, безработният ром да отиде в спешното когато се напише и сбие с родата си, за да може държавните служители да продължат да не се осигуряват, за да може държавата да не харчи пари от предвиденото да се усвоят от магистрали за пенсионерите. Затова ще я вдигат и вдигат, а насреща няма да получавате по добра услуга!

38

Анонимен

преди 1 година

Тази здравно-престъпна система трябва да се изкорени. Да ти направят ненужни изследвания е най-малкото с което може да се размине един пациент, следват ненужни операции, рекет, лошо отношение. За съвестните лекари пари няма а за злоупотребителите няма наказания. Тази система е провал. Тоя *** който я въведе да се гръмне.

37

Анонимен

преди 1 година

Не съм посетила лекар от 7 години. За целия си трудов стаж от 34г. съм посетила лекар единствено за заверка на здравна книжка и то поради изискване да постави печат, за който до преди 5г.искле 5 лева за подписа, а вече иска 10 лв.за заверката, изследването си го плащам в лаборатория. Два пъти съм ползвала направление за очен лекар и 1 път болнични от 3 дни за ОВИ. Здравните вноски са 3 чувала пари за 32г. Защо не са в индивидуални сметки?Къде отиват парите за здравни вноски щом не ползвам лекар?

36

Анонимен

преди 1 година

Май е време да се лее кръв като във Франция...

35

Анонимен

преди 1 година

Защо са с маски тия на снимката, сиропирани к0видни з0мбита ли са..?

34

Анонимен

преди 1 година

Абе направо да им превеждаме цялата си заплата бе, кво! Така вече трябва да са доволни.

33

Анонимен

преди 1 година

Освен на лекарите ще се плаща тройно и на застрахователните. Това е целта. И пак няма лекари ако не плащаш и такси и който оцелее но само богатите.

32

Цъ до 36

преди 1 година

Близките плащат за безработните! За държавните служители плаща Държавата - тоест пак Ние!

31

Стажуващ

преди 1 година

А безработните откъде да вадят тези пари? И какво се предлага дори и срещу тези 28.40? Безкрайно висене пред кабинетите и отношение, заради което наистина да си тръгнеш болен оттам. Като клиент, спирам да плащам!

30

Доктор

преди 1 година

Д-р Калашников само ги оправя тия! Мнооого е добър!

29

О хо хо

преди 1 година

Държавните служштели НЕ плащат никаква здравна вноска!!! Ами да почнат да си плащат!

28

Обективно

преди 1 година

НЕ Е ВЯРНО. НАЙ- НИСКАТА ЗДРАВНА ВНОСКА ОТ 28.40 Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА БЕЗРАБОТНИТЕ!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Поне 1000лв трябва да стане!

26

Пагаварит по

преди 1 година

француски, накрая ще ви се струва малка нощна музика, следващата постоянна емиграционна вълна на българи ще е посока Гърция, и без това цените на имотите са същите като в България..

25

Анонимен

преди 1 година

като ми вдигнат двойно заплатата ще стане и двойна вноската - елементарно Уотсън