60

Анонимен

преди 1 година

Много шум ....на всички е ясно,че тези само в Индия ще им е добре,от тях няма спасение

59

Настръхва ми косата

преди 1 година

като си помисля колко струват на данъкоплатците само участниците в това меле. Цял живот сме ги хранили, те нас са ни ограбвали и пребивали по домовете ни, сега ще ги лекуваме, за да оцелеят, да продължат да паразитират и да грабят и утре пак да си спретнат меле за забавление. Само 30 души са, а колко са съплеменниците им в цяла България със същата биография?

58

7373

преди 1 година

Доста роми има в Казанлък и съседните села. И преди се е случвало да направят някоя дивотия. Родния ми град е Казанлък. Не помня много от времето на комунизма, бях дете. Само съм чувал. Но тогава имаха респект от полиция и власт. След някой по-дребен екшън здраво ги пердашеха в махалата, разбира властта. С дни не излизаха сами. Сега е сме либерали, ухажваме ги.Пък и на избори са необходими.Ето резултата. Имаха училище "Максим Горки".Поне ги образоваха.Сега и не учат.И по-зле ще става.

57

Анонимен

преди 1 година

Какво изобщо ни интересува колко време продължавала враждата между тези ***?! Фокусът би трябвало да е върху причините защо това изобщо се случва около нас, а не кой *** от колко години се кара с друг. А и като са наясно, че не е първи конфликт и отиват на дело, толкоз ли няма една патрулка на място, не им трябва кристална топка да предвидят, че нещо може да се случи

56

Анонимен

преди 1 година

Ами защо ги пазите, естествен подбор, оставете ги да си решат проблемите, колкото повече, толкова по-малко проблеми ще създават на нормалните хора!

55

Games&Fun

преди 1 година

На някои им е много забавно, но я си представете ей тая тмба с мотиките да нападне и не дай Боже, убие някой българин. Тия си крадат, безчинстват ненаказани и никой копче не може да им каже. Малките им отрочета замерят влаковете с камъни, например. Е това добре ли е? А?!

54

Реалист

преди 1 година

Общественополезен труд и спиране на социалните помощи. Това е най-доброто лекарство срещу тези п.а.р....з.и.т.и. Сами ще се изнесат от територията в рамките на няколко години. Тези от тях, които работят, учат и се вписват в обществото ще останат.

53

Винету

преди 1 година

Апачи срещу Команчи. Добре е че нашите индианци имат само томахавки, а не лъкове и стрели. Можеше да има още пострадали

52

ХФ

преди 1 година

Бях с впечателние че Казанлък е от градовете с малка част ромско население но като чета долу коментарите ми се преобърна мисълта?

51

Радослав

преди 1 година

Най лошото е, че сега заради битката на две стада хиени, сега българският данъкоплатец ще трябва да плаща на болници, най вероятно и ТЕЛК ще си изкарат, че и като бонус част от хиените ще лежат в затвора с по три яденето на ден, на топло и сухо за наша сметка! Закривайте затворите и ги правете трудово изправителни лагери в която всички лагерници са на самоиздръжка! Само така ще се оправят нещата!

50

SS

преди 1 година

Какво от това ,че плъховете се самоизтребват един друг ?

49

Samo minavam

преди 1 година

Когато писах, че центъра на Казанлък е черен, либералните неопределени душици, скочиха, не съм бил коректен. От години, кметицата си ги дундурка, дава им тихомълком пре вилегий и т с множат, под благосклонна нния и поглед. Когато се стъмни, бял човек няма на улицата, станахме Гето.

48

1234

преди 1 година

новите българи. бъдещето на територията. разцвета на племето на територията.

47

Имате грешка

преди 1 година

Не е възможно "загиналият в боя" да е баща на 2 деца. Ако е на 37, е прадядо поне на 22 внука, ако баща на 2 деца, е най-много на 17.

46

до 34

преди 1 година

Идват изобри, това се случва. Само Тома Биков чакаме да дойде, да направи жива верига :)

45

Анонимен

преди 1 година

Електората на ГЕРБ. Честито!

44

Едно време

преди 1 година

В село Литаково до Ботевград е пълно с роми, едно време кмет става бивш ятак и охрана на Г. Димитров, кат се скарат ги затваря в кметството и им казва да си бият шамари, след 10 мин са първи приятели, от времето на тоя кмет е канализацията е селото и центъра, много суров мъж...

43

Анонимен

преди 1 година

трябва да се усили охраната - до всеки ром по двама полицай а също и да се увеличат помощите за ромите че не стигат за пиене и ги избива на бой .

42

Отличник

преди 1 година

Ах, язък - един избирател на ГЕРБ по-малко.

41

Анонимен

преди 1 година

Радев ??? Изпусна положението ! Така е като сменяш шефове на полиция с твои хора и на тяхно място слагате чехъли