32

Анонимен

преди 1 година

Дайте да дадем! А някой пита ли ни дали искаме да дадем? Не не искаме! Това не е война на бедните!

31

Ха ха ха

преди 1 година

Купената справедливост е най-демократична.

30

Анонимен

преди 1 година

ЕС и всички "световни" институции под управлението на ФАЩ са един голям цирк. Затова Зеля има огромен успех в ролята на клоун.

29

ПроСоТо

преди 1 година

обърнахте ли внимание?...-Парите са "за подпомагане на Международния наказателен съд (МНС) в разследванията му на предполагаеми военни престъпления в Украйна "..!!!..ПРЕДПОЛАГАЕМИ !!!!...Предполагаеми !...Значи тия от мнс НЯМАТ никакви ДОКАЗАТЕЛСТВА,получени с официалните методи на разследване,обаче си строшиха ръцете да издадат заповед за арест нва Путин !!...Тия май и жъ турат Каскетя в малкия сиджоб...Също като него те ОБВИНЯВАТ ей така-като за "Бог да прости"..

28

Анонимен

преди 1 година

Областите, от които уж са депортирани децата са вече руски. Така, че понятието депортиране не е уместно. А оплакал ли се е някой, от родителите на тези хиляди деца? Не може всички те да са сираци.

27

Баш Майстора

преди 1 година

За да разберете смисъла на тази "новина" трябва да знаете, че Международния наказателен Съд е неправителствена организация и няма нищо общо с Международния съд към ООН.МНС е най-обикновено НПО и съответно е напълно нормално да получава "дарения".

26

м

преди 1 година

Значи за обеднелите европейци няма пари, за справяне с кризата също, но за глупости и разследвания винаги намират начин да ни похарчат данъците.

25

Анонимен

преди 1 година

Путин каза на среща официално- парите на Запада за помощ на Украйна изчезнаха! И се засмя.Ето къде са - в частни ръце на забегнали укронацисти, не искащи да воюват лично, но да заграбят каквото могат. Горките нормални украинци.

24

До 24

преди 1 година

Не е случайност а европедофила си отмъщава защото Путин забраниЖендарията в Русия

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен" -Ха-ха ! Има поръчка и е платено за нея" . Предлагам те за Лауреат за първа награда "Майстор на късият разказ ",eвала , имаш талант .

22

Анонимен

преди 1 година

Унгарските власти са блокирали съвместно изявление на Европейския съюз за издаването на заповедта за арест на руския президент Владимир Путин от Международния наказателен съд. Това пише "Блумбърг", като се позовава на източници.

21

Анонимен

преди 1 година

Който плаща, поръчва музиката нали? И и братът на прокурора осъден за педофилия беше предсрочно освободен, а той повдигна обвинение срещу Путин. Случайност?

20

НЯКОЙ

преди 1 година

Да се плаща на съда, те това е най-новата европейска демокрация. Трябва и в България да се разреши да може хората сами да се плащат на съдиите и тогава ще видите какво демократично правосъдие ще има.

19

Анонимен

преди 1 година

За разлика от Пунин, Тони Блеар няма нужда даже да го разследване. Човека сам си призна, по телевизията, че са излъгали за войната която направиха в Ирак!

18

Анонимен

преди 1 година

Демек събрали са парички за подкупи на разледващите!! Който дава парата той командва играта!!

17

Хора

преди 1 година

Това само доказва че съда в Хага е НПО.

16

Анонимен

преди 1 година

Хаха! Има поръчка и е платено за нея! Вече се чудя в какъв свят живея. Кое е добро и кое лошо. Едно и също нещо се класифицира по различен начин в зависмост от участниците или в чия полза е. Следя и двете страни в конфликта в интернет. "Подвизите" с което се хвалят наемниците, паравоенните формирования и военните на Украйна не знам вижда ли ги някой? 32човека вързани по стълбовете и после разстреляни. 80 автомобила с цивилни подложени на огън. Изнасилени малолетни в Николаев от полски наемници..

15

Анонимен

преди 1 година

Смешници!! А САЩ, кога??? Афганистан, Ирак, Югославия, а??

14

Анонимен

преди 1 година

ЕС е тотално деградирал ! А Англия просто е вече една клоака

13

Анонимен

преди 1 година

Тва ми звучи като чист подкуп.