397

хохохо

преди 1 година

"Как смелостта те превежда през най-невъобразимите трудности, за да те възнагради накрая с победа", казва той)"" Бившия премиер на Израел/Знаех, че Зеленск се криеше в някакъв бункер, за който никой не знаеше. И питам Путин: Кажете ми, нали не възнамерявате да го убиете?" Той: "Няма да убия Зеленски". И тогава му казах: "Искам да изясня, вие ми давате думата си, че няма да убиете Зеленски." Той отговори: "Няма да убия Зеленски". Бенет казал това на Зеленски и след това Зеленски е напуснал бунке

396

Анонимен

преди 1 година

До 449 То тоя наркоман зиленски въобще го няма на дъската!

395

Анонимен

преди 1 година

Много е милостив Вовата!

394

Анонимен

преди 1 година

Зеленски твори историята, която ще промени света, а путин е само пионка на дъската! Руснаците с 20 хиляди танка се уплашиха от 100 танка, и с право!

393

Реконтра

преди 1 година

Е, то и руска победа над Украйна ще промени света завинаги.

392

ПроСоТо

преди 1 година

бех приклучил с тая тема,обаче са сетих нящо и рекох да га споделим с тия от вас,които харесват майтапите..Та :..-Представям си следния "разговор" м/у двамата:..-Сунак :-"Мира джути е джапани,ми патлун-инглистани,кърпела е топи руси,пирбисини-индустани"..На което Зеления е креснал:-"Стига песни и танци,"Господин 420",а давай бойни аероплани и танкове,оти и жъ остана и без "джути",без "патлун" и "топи руси" !...Представих си веселбата..

391

Анонимен

преди 1 година

Сибирковците и самолетите ще похарчат и тогава ша пущат селскостопанските! Та така, всичко за фронта, всичко за победата!

390

Анонимен

преди 1 година

Аман от неграмотни укрофили. Научи правописа, после се прави на интересен по форумите. Бляк! Къде те намериха и теб...

389

До 446

преди 1 година

Видяхме ние! даже рашистан сега има към 100000 Т14! е верно НЕ вървящи де ама! Даже така като се замисля единствения път където видехме Т14 беше тогава когато спря да върви на една манифестация! :)))))) Знаеш ли каква е разликата м/у наще F16 дето ги поръчахме на САЩ и Т14 ше ти кажа понеже знам, че си путинар и НЕ знаеш и НЕ можеш! Та разликата е, че F16 поне е доказъл, барем върви! Т14 досега само го видехме да закъсва по манифестациите! :)))))))))))))))))

388

Анонимен

преди 1 година

До 445 Видяхме и германските леопарди от 60-те трябвало да бъдат първо ремонтирани пък видиш ли Едни 420 Т-72 и то стари ги събраха и тръгнаха веднага.А пък колко да са стари руските щом и украйна има руски,ама останали от СССР и сега плаче за модерни.Що тъй бе що срещу "ръждясали "ти трябват по-модерни.

387

Анонимен

преди 1 година

До 443Русия има на склад още 12 000 танка)))))))Никой не знае колко танка има на склад може и 15 хил., някой още от 50те на 20век.,ръждясали, повечето плачат за ремонт.

386

Плъх

преди 1 година

*** зелен, това не е постановка от театъра . Играеш си с живота на милиони хора. Надрусан идиоте , смири се . Един ден със сигурност няма да те има ( въпрос на време) ,но жалкият ти животец не би могъл да компенсира плача на хиляди майки . Англосаксонците и хамериканците са болни хора ,а ти си бушон със смазан от дрогата мозък . *** скоро ,освободи ни от безмисленото си присъствие

385

Анонимен

преди 1 година

Германия, Холандия и Дания даряват 170 танка на Зеленски и ще има бой и еванье на рашисти.

384

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече е Ничия земя! Осеяна цялата в Руини и дупки от снаряди и ракети! Инфраструктура никаква! Гражданите и се пръснаха в целият ЕС и извън него! Устроиха се и работят! Малка част ще се върнат в Украйна,каквото и да се случи от тук на татъка! Все повече държави ще отказват "военна помощ" на Украйна! В тази война Русия е заложила всичко! И няма как да клекне на Украйна!-:) Дано повече хора го разбират това!-:) Приказките са едно,реалността съвсем друго нещо!-:))) Та ще видим!!!

383

Анонимен

преди 1 година

Този фашист се забрави . Украйна е фашистка държава факт неоспорим...азов...фашисти. Запада е пак с фашисти те..този път украинци, създадени за война с Русия ат сащ ,нато ...това са най големите терористични организации и държава в света. Всичко и всички говорят за война а не за мир..никой не говори за мир. Ние всички сме във война,евро съюза е създаден за война с Русия пак...факт..истината излиза. Русия е велика страна и винаги ще бъде така. Слава Русия..за победата

382

Анонимен

преди 1 година

Имайте предвид, че Зеле е забранил на всякакви чиновници и слежители на правителството да напускат страната!

381

Point Final

преди 1 година

Украйна дори на карти не може да победи Русия! Наркомана пак се презобил и блуждае из виртуалните реалности.

380

Давай, Зеленски!

преди 1 година

Щом те плюят неандерталските азиатци, значи си вършиш работата много добре.

379

Анонимен

преди 1 година

Лично на мен,ми е много интересно,кой диктува "политиката" на Англосанксонците на този Прешалец??? Ще се разбере Гаранция,колкото и време да мине!!!!-:)))

378

Анонимен

преди 1 година

До 436 Олеее колко се уплаших, чакай малко да си го прехвърля.