83

До анонимен

преди 1 година

" и ако им построят жилища ми е пределно ясно, че ще са със същото или по-лошо качество." ----- Ти първо построй нещо свястно в Бг за кратък срок, пък после коментирай как строят в Турция!

82

123

преди 1 година

За 1 г. нищо смислено не се строи. Ще имат фургон или изоставена селска къща. Което пак е повече от нищо.

81

Анонимен

преди 1 година

ЕЙ ТАМ СЕ ВИЖДА КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ТИ КАТО СИ ПЛАТИШ ДАНЪЦИТЕ!!!!!А У НАС ОТИВАТ ЗА ЛАМБОРГИНИТА,МЕРЦЕДЕСИ,БЕНТЛИТА,ПОРШЕТА...ЗА НЯКОЙ СТРОИТЕЛ СЪС ЗАВЪРШЕН ТРЕТИ КЛАС,НО ПРОТЕЖЕ НА ГЕРБ!!!!!ЕЙ ТАМ СА НИ ДАНЪЦИТЕ В СГРАДИ НА СТРОИТЕЛИ С ТРЕТИ КЛАС ЗАВЪРШЕН АМА ПРЕДИ ТОВА Е БИЛ СЛУГА НА БОЙКО ПРИМЕРНО И СКЪПИ АВТОМОБИЛИ!!!

80

БДЖ

преди 1 година

Не дай Боже, ДВЕ Земетресения, с разлика от 12 часа, с Магнитути от 7,8 и 7,4 по Рихтер да ударят Бг, няма да остане здрава постройка у нас!!!!

79

Анонимен

преди 1 година

Предизборен трик...За една година трябва да си магьосник....не става така с вълшебната пръчица...

78

Анонимен

преди 1 година

А какво ни интересува това нас нормалните хора?

77

Българин

преди 1 година

Сигурно е така. Той и Тодор Живком им построи жилищата на българите, но те си ги изплащаха около 20 - 30 г. Така ще е и с тези, които ще си имат жилища да 1 г. Ще си ги изплащат. Ако не им стигнат парите, депутатите от ДПС ще им подарят лирите си. Турските. За да намалее инфлацията. Те са богати. Толкова години получаваха заплати от България.

76

Анонимен

преди 1 година

Да бе да.А пък и ако им построят жилища ми е пределно ясно, че ще са със същото или по-лошо качество.Хубава работа, ама турска.

75

Анонимен

преди 1 година

А бе мунййофтси балканоидни, не ги мислете турците, те ще се оправят, мислете ние как да се оправим. Цяла година не можем да се оправим с три наводнени села с 5 съборени плевни.

74

До анонимен

преди 1 година

Ти бил ли си в Япония??? Там сградите също падат, изключения са небостъргачите, които се строят по друга технология! В малките градчета къщите са едноетажни, максимум двуетажни, а новите жилща са по подобие на мобилните постройки, погледни видеотата в Тубата на земетресението през 2011 година, цели къщи "плават"!!! - защото са отдървена конструкция, но дори и те се рушаха и падаха превръщайки се плаващи грамади от дървени отломки!

73

До 75

преди 1 година

Когато си си направил къща до реката,сам си си виновен.Отделно,безхаберието на кмета,който нито е почиствал деретата,нито е контролирал горската сеч.

72

Анонимен

преди 1 година

А нашите сгради имат ли ?? Кво ще пишеме в тия паспорти като дойде време??? Че то не остана блок който да отговаря на схемата ,тва ако стане у нас сме бай бай

71

Анонимен

преди 1 година

Сградите дали са имали паспорти???

70

Анонимен

преди 1 година

А защо в Япония при земетресение от същата степен не падат сгради?А?

69

Ако е мъж

преди 1 година

Ердоган трябва сам да влезне в затвора!

68

а наще хора

преди 1 година

де останаха без къщи по наводненията, кога? Инак сме първи помагачи, болен здрав носи

67

До 6

преди 1 година

Прав си.В джамиите има място за всички.В Истанбул е джамия до джамия.Преди няколко години строяха джамия за 11 000 души,а имали проект за друга за 30 000 души.Нямам думи!

66

хер Ъц

преди 1 година

За нас това може да ни звучи Невероятно, но турците ще се справят.

65

Анонимен

преди 1 година

Турция е напазира най-много злато за хазната през миналата година ,на първо или второ място в света са.

64

Анонимен

преди 1 година

Още сутринта написах,че Турция е богата държава и сама ще се справи с разрушенията.Жалко за хората,които са си отишли,но явно и там няма паспортизация на обектите.