219

Анонимен

преди 1 година

До Караколев Пълни глупости си написал. Не те ли е срам да лъжеш така нагло? Аз като младеж с 60 лв изкарвах по месец на морето без да се лишавам от нищо. И недостъпните хотели дето си ги наредил всичките съм ги посещавал. Абе ти няма как да си живял по това време. По-вероятно е някой да ти е разкавал тези фалшименто, които си написал, а може и така да са ти написали в опорките от Сорос. И да те светна отворко, категоризацията на хотелите със звезди е въведена през 2013 г

218

Анонимен

преди 1 година

Колебая се между 70-те и 80-те за най-добро десетилетие. 50-те и 60-те определено не бяха по-добри от следващите две десетилетия. След 1989 година обществото в България се разруши, разруши се и икономиката, реалните доходи спаднаха 10-20 пъти.

217

М

преди 1 година

Тези от по-възрастните които отричат че през 80-те е било по-добре го правят защото по природа са егоисти и не се вписваха в колективния дух на онова време. Сега пак са си същите и те и децата им но сегашното време им дава възможност да се ползват от егоизма , лицемерието и наглостта си за да получават облаги а преди това бе заклеймено и трудно се допускаше на ниво средна класа имаше го във върхушката но народа по принцип живееше по-справедливо от сега.

216

Трол Ейбус

преди 1 година

При социализма имаше следните услуги:- изправяне на капачки за буркани- ловене на бримки на дамски чорапи- пълнене на химикалки- пълнене на запалки с газЛеле каква мизерия, простотия, нагаждачество и страх от репресии.

215

Анонимен

преди 1 година

Ами на всеки му е било най-хубаво когато е бил млад, което прави тази статистика по-скоро излишна.

214

Анонимен

преди 1 година

През 80-те образованието и здравеопазването бяха 100 пъти по-добри от сега. Престъпността беше 1000 пъти по-ниска от след 1989 година. В масовия случай бяхме с 10-20 пъти по-висок жизнен стандарт от сега. Раждаха се деца, а сега са много малко. Сега човек за човека е вълк, а тогава живеехме в нормални приятелски отношения.

213

Михали

преди 1 година

Тази анкета е трудно да бъде обективна и представителна по много причини от които най важен е възрастовия фактор Една такава анкета би била обекивна сред резистенти на 50 9 над 50г За по младите би била обективна ако се отнася за 90-те до наши дни Иначе ако трябва да се доверим на направен анализ преди няколко години от специализирана организация към ООН за най добро десетилетие след ВСВ в световен мащаб се смятат 60-те минимум военни конфликти изгражда се средната класа и т.н.

212

Богат българин

преди 1 година

Сега е най-добре. През 20-те г. на 21 век. През 80-те на миналия имаше Тодор Живков, БКП и задължителна казарма за младежите. Сега нищо от изброените три неща ги няма. Честита да им е Новата 2023 г. на тези, които продължават да си живеят в миналите времена.

211

Същото сравнение

преди 1 година

Се прилага и във футбола.Сравняват Пеле с Меси да речем!И онова сравнение с това кога се е живеело по-добре и това кой е най-добрия футболист за всички времена са еднакво нелепи,поради факта,че се отнасят за РАЗЛИЧЕН ВРЕМЕВИ ХОРИЗОНТ и не може да се сравняват хора живеещи днес,с тези чийто живот и младост е бил в апогей преди 60 години да речем,а днешните "млади" все още не са били родени!

210

Анонимен

преди 1 година

През 80-те живеехме като бели хора. Сега живеем 10-20 пъти по-лошо от тогава. Сега по-добре са само мошениците и престъпниците.

209

Анонимен

преди 1 година

Да се обяснява нещо на хора който живеят 33г с чалга, просто няма смисъл .Съзнанието им е увредено и не приема че тук е имало цивилазция и развитие.БЪЛГАРИЯ КОЯТО СЪГРАДИХМЕ

208

Анонимен

преди 1 година

Има китайска поговорка нещо в тоя ред - "ако имаш нещо да е здраве, ако нямаш нещо да не са пари". Има и индивидуални подточки но това е базисната основа да живееш добре. Китайците са древен и мъдър народ и на тях може да се има доверие в съжденията им.

207

Д-р Форгани

преди 1 година

До 245 КИРО: Ти си про100 КИРО !!! *** та дрънка !!!

206

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 239 Така беше. Половината предприятия фалирали. Вземат от печелившите и дават на губещите, за да покажем на Запада че няма безработица. Е показахме им.45г. заблуда и лъжи. И сега : Олеее , кво стана, та не ядооме ,бе ?

205

Помня

преди 1 година

През 80-те беше най добре , но живот нямаше.Нямаше никаква надежда да живеем като бели хора.

204

Анонимен

преди 1 година

Никога не сме били толкова зле колкото по времето и след Кирчо и Кокорчо, елементарни неща като топлина и храна станаха отново лукс което не се беше случвало от времената с купоните и управлението на Жан Виденов. Обедняха всички, от програмист чиято заплата сега се равнява на тази ан джуниър от преди до чистачка.

203

Анонимен

преди 1 година

Почти всеки ще посочи годините в които е бил ученик. Млад,с гаджета, живеейки безгрижно,без финансови грижи. И повечето хора ще посочат 80 те или 90 те когато още компютрите не бяха толкова популярни и телефоните в този им вид ги нямаше. Тогава хората имаха истински социални контакти. Сега социалните контакти се изчерпват предимно с чатене и евентуално ходене до някоя дискотека да се напият и да се правят на велики. Всичко вече е много изкуствено.

202

мозък-личинка

преди 1 година

До Разбира се,Защо говорите еучтиво и наричате другите "индивиди"? Не сте убедителен, убедителна...

201

Да допълня...

преди 1 година

Американците също казват че 60-те , 70-те и 80-те години са били златните години на Америка. И вероятно са прави.За руснаците не знам.

200

Много ясно

преди 1 година

Разбира се че 80те! Имаше кино, имаше радост, имаше надежда. Сега има само промоции, лицемерие и извращения. Вижте филмите от тогава, вижте днешните. Едното показва нормалност и оптимизъм, другото бездуше и тъпота.