218

Анонимен

преди 1 година

Обединение Пу Пу с Дъ и Бъ ще търси поткрепа на ИТН за Такова Няма

217

Анонимен

преди 1 година

Гледах две снимки на тоя с вожда му.На едната с пръст му натиска челото,а на другата му дърпа ухото.На третата може да го дръпне на друго място...

216

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте само с "неподкрепям никого". Тези , които са се заложили ги знаем колко струват.

215

до анонимен

преди 1 година

""""Гласувайте, че иначе ще бягате от България."""" ----- Ами за кого да гласуваме, бе, колега? За Гърбавите Камили, за Червените Капиталисти, за Чалгаджията и Ку-ку Бенд, за Проказата, за ДЛ.л.те или за хАтака 2, или за Агите и Пашите от ДПС???? Ей, накрая да не съ окаже, че ДПС е най-по-по-пробългарскатъ партия у Бг парламентъ!? Малии, малии..., да Ревеш ли, да съ смейш ли и с коя ръка да съ кръстиш!

214

Анонимен

преди 1 година

"защото това щеше да вдигне шансовете да има правителство" -- засега ще караме на служебни правителства докато в затвора не почнат да влизат крадливите политици. В момента цените в магазините вървят нагоре точно заради тези крадливи политици, които се разхождат на свобода.

213

Анонимен

преди 1 година

Големият страх на ГЕРБ е да не би повече хора да гласуват на изборите и тежестта на ГЕРБ силно да намалее.

212

Анонимен

преди 1 година

Не е работа на този да дава оценка за обединението на ПП и ДБ.

211

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте, че иначе ще бягате от България. Разбира се не се подлъгвайте да гласувате с "не подкрепям никого", което е най-лошия начин за гласуване. Така уж сте гласували, но реално гласа ви не се отчита никъде за текущите избори и ДПС и партиите с твърд електорат печелят от вас.

210

Анонимен

преди 1 година

Няма разлика между негласувал и гласувал с "не подкрепям никого". И в двата случая резултата е еднакъв. Само активността на изборите е различна и завишава изискванията към броя на гласувалите на последващ референдум, т.е. това е още по-лош вариант от негласувал. Заради негласуващите и гласувалите с "не подкрепям никого" сега сме на този хал.

209

Анонимен

преди 1 година

Нали това ни беше целта -- да ви плъзнем на динена ***. Ти кога ще отговориш на възпростия въпрос -- имаш ли сметки в офшорни компании ?

208

ОФчо

преди 1 година

ДБ.л.те и Проказа разбират, че самостоятелно шансовете им рязко спадат, затова бързат да се обединят, с надеждата да влязат в Парламента, тава касае особено ДБ.л.те, сами едва ли ще преминат 4% бариера. Абе и едните и другите са за "товарния влак" в трета глуха.

207

Bongo Bongo

преди 1 година

Не нее не правят грешка. Така заедно дружно ще останат навън. Даже много добре правят бравоо!!!После вънка лихмузи долни. АРЕЕЕ вън!!

206

Гласувайте

преди 1 година

Не подкрепям никого!

205

Иван Иванов

преди 1 година

С какво се привлича Росен към тази история с ГЕРБ, в момента правим изкуствено дишане на хора, които не показах грам поправителен. То или ти се работи - или не.

204

Ами

преди 1 година

Плюхньо ТЪпета

203

Най

преди 1 година

интелигентните и образовани не гласуват! Пред секциите само баби и хора в дочени дрехи....

202

Анонимен

преди 1 година

Гласовете за ГЕРБ-СДС са интересна смес от фалшифицирани гласове, купени гласове, гласовете на престъпници и гласовете на хора, които не искат да си признаят как СДС ги излъга преди 33 години да подрипват и реват като магаpета по площадите за банани и тоалетна хартия

201

до 215

преди 1 година

ти не си добре да гласуваш за герб...те са основните виновници бг да е на последните места по всичко в последните 10-12 години.

200

Анонимен

преди 1 година

Вече и бабите на село разбраха, че ГЕРБ е най-голямото зло.

199

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е в изолация и най-много ДПС да го изнуди да направят общо правителство, което ще е възможно, ако много хора не гласуват. Ако гласуват поне половината гласоподаватели, ГЕРБ и ДПС остават в опозиция.