133

До 159

преди 1 година

А какво да изстрелят, снаряд от гаубица ли, или да пуцат с Калашник? Отде въ сбират таквиз тролеи?

132

Анонимен

преди 1 година

До Переводчик. Ич даже не са се изгубили..."F-15 Eagles, летящи от базата на националната гвардия Барнс, Масачузетс, подкрепяха F-22, както и танкери от множество щати, включително Орегон, Монтана, Южна Каролина и Северна Каролина. Канадските сили също помогнаха за проследяването на прелитането на балона.Военноморските сили са разположили разрушителя USS Oscar Austin, крайцера USS Philippine Sea и USS Carter Hall, десантен кораб-амфибия в подкрепа на усилията." Чудно как не са включили НАТО

131

Балончик

преди 1 година

Няма ли някой путински балон да извърши путишествие над България? Интересно ми е как ще бъде класифициран балона от Чорапа - "вражески балон" или "приятелски нальот"

130

Ммм

преди 1 година

Страшна операция за един балон. Чак и ракета и стреляли.

129

Переводчик

преди 1 година

Пак сме се изгубили в превода. Посетете сайта на дъ Пентагона и прочетете внимателно какво е написано, щото излиза така, че цяло ято самальоти са изфърчали, за да го думнат с една единствена ракета.

128

Радио "Масква&q

преди 1 година

До оня ден причахте, че гнилите хамерикантци не можели да свалят Балона, а днес ревете, че са го издумкали. К'ви са тези панически еквилибристики в словото на другарете?

127

Равнопосавеност

преди 1 година

Искам да изразя своето възхищение от "перфектната военна операция" на "нашите съюзници". Тези НАТОвски орли бдящи да не може и балонче да прехвръкне над съюзна територия. Има няма една седмица, 10-ина изтребителя и самолети за презареждане с гориво и о чудо - свалиха 🎈 балон. Силно съм впечатлен и чакам с нетърпение да видя как ще се справят с хвърчило.

126

Анонимен

преди 1 година

китайците само тестват американците, засега. те могат да си шпионират и със сателити, не им трябват балони

125

Анонимен

преди 1 година

Браво, велики успехи, свалихте метеосондата.

124

...

преди 1 година

Аз вчера като писах, че балона е свален, повечето от вас спорихте, сега спорите защо са го свалили...

123

до 135

преди 1 година

понежже визираш Зеленски, та ако беше той щеше да го свали с БУК и после да каже, че помаците по поречието на Арда водени от двамата неуловими агенти на КГБ са го свалили.Падайки балона пътьом е разрушил две подстанции и една детска ясла, в която са се били окопали кадировци....

122

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 146. Те другите щото не киризят от космося, а само мириканцити бе.

121

зеле

преди 1 година

Top Gun III - Baloon Chase...цената на ракетата и цялата операция ще вдигнат нивото на престъпността в Чикаго до над времето на Ал Капоне....Пилота на F-22 - Raul Medina Mustafaбаси пародията, а смятаме Русия за смешна.....

120

Анонимен

преди 1 година

Хахах, копейкаджии, Китай и Блатная Рус са наблюдавани и снимани от технологиите на Maxar директно от космоса! Не случайно за движението на войските им се знае всичко, още от преди да нападнат на 24 февруари! За какво им е на американците да пращат балони, да не сме 1914г.???

119

Анонимен

преди 1 година

Чекаме трета серия на "Топ гън"

118

...

преди 1 година

ми могли са свлили са го! ко ся!? Това си е обект над тяхната държава, който обект явно е нямал разрешение и право да бъде там, следователно каквото си искат това ще правят с него! Та така!

117

Анонимен

преди 1 година

"многобройни изтребители и самолети за дозареждане с гориво във въздуха". Тия да не са видели цяла армада извънземни ? Особено ме впечатли превода на изказването на поредния "високопоставен" как само с една единствена ракета е извършен тоя героически подвиг който "свалил САМОЛЕТА".

116

Анонимен

преди 1 година

интересно ако летеше американски балон над китай дали щяха да кажат че свалянето му е свръх реакция?...та те едно посещение на американски дипломат в тайван смятаха за заплаха....

115

Монголфие

преди 1 година

Дълбок поклон пред американските ВВС!Най после успяха да спускат един...балон.

114

Анонимен

преди 1 година

Пентагона веднага пуска поръчка за 70 милиарда за защита от балони, Боинг и Локхид Мартин ще изпълнят перфектно заданието.