55

Бай Ставри :

преди 1 година

"Левуньо Хампръцуняне,чакам те за Св.Валентин на вечеря на свещи в килията! Само се изкъпи четириточково с хладка вода на 19С ,подмий и намажи обилно с вазелинче и ела да духаш свещта...Не съм казал,че ще е запалена" :)

54

Анонимен

преди 1 година

Е ако еврото е толкова добро би трябвало да искат да има референдум за да убедят всички че еврото си заслужава.

53

Анонимен

преди 1 година

Референдумът е най добрата форма на управление! Хората избират правителство, да защитава интересите им и по важни и стратегически въпроси да се съобразява с мнението им, да защитава интересите им и да се допитва до тях! В противен случай защо има избори!

52

@@@

преди 1 година

Сутринта ги гледах с кафето, принципно съм за еврото, ама този малкия направо размаза арменеца в дебата.Думкаше го с факти срещу казионните глупости на Левонката за неграмотните мунчовци.Апропо валутен борд вързан за еврото си е евро + такси, това е истината.И без дълговете на южните държави де, в интерес на истината.

51

Христо Христов

преди 1 година

В Холандия забраниха референдумите защото пречат на ЕС демокрацията. Факт.

50

Христо Христов

преди 1 година

В ЕС мразят референдумите.

49

Христо Христов

преди 1 година

Всички мошеници са за еврото.

48

Анонимен

преди 1 година

Набутването ни в ссрзоната, означава България да обслужва външният дълг на Гърция и на други силно задлъжнели ессрзоночленки. Не, благодаря!

47

Анонимен

преди 1 година

Хампарцумян, Левон, звучи ми като арменски еврей, който иска да фалира и ограби цялата държава България. Василев поне дръпна кеша само от една банка КТБ. Тоя хърпърцумян е отворил уста да изяде цялата страна, целият народ.

46

Някой си

преди 1 година

От тия *** искам само едно, много просто нещо. Как влизането в еврозоната помага на всяка икономически ангажирана единица. Ама не последните 2-3, а последните 15 години, 20 години.

45

Един дядо

преди 1 година

Банкери-дал Бог. Аз също мога да съм такъв, но ти... ще усвоиш професията ми след една...светлинна година. "И пак не съм сигурен." Нали знаеш кой го е казал това. Ако излезеш на борсата на свободния пазар, мястото ти ще е в картофената нива. От дедо ти Морз.

44

Космонавт

преди 1 година

"... щяло да е много хубаво, ако България бе станала част от еврозоната още преди 15 години" ЩЯЛО ама не стана. Късно е либе за китка. хампацу ...кааквото и да е там и както и да се пише това "име", работи ли усилено в интерес на България и за приемането ни в еврозоната? Опс, забравих, че от този нищо не зависи, освен пропаганда за който се хване.

43

Анонимен

преди 1 година

Еврозоната е важна стъпка за България! Но крие много проблеми, които не бива на този етап да утежняват България и с финансовите проблеми и икономическата и енергийна криза в ЕС! Отделно от това скокът на цените ще увеличи кризата и ще стане непосилно за хората в България! Масово ще има фалити! Тегленето на заеми за подпомагане на хората и покриване на разходите, ще утежни още повече положението. Не става въпрос за влизането, а за неподходящият момент, който меко казано ще е фатален за България.

42

Анонимен

преди 1 година

В БНТ го били канили. Медиите ни са продажни. Не продажни, отровни са направо.

41

Анонимен

преди 1 година

Като се замисля, всъщност много рядко срещам хора, които са по-функционално неграмотни от нашия политически елит. Така че тоя човечец е по-добре да не се надценява излишно.

40

Анонимен

преди 1 година

Иначе имаше два Референдума досега за 33г преход един на Слави и един на Марешки и двата ги подкрепих но депутатите ги отхвълиха, И тоя ще го подкрепя за лева не искам еврото, но си мисля че депутатите пак ще го отхвърлят, защото не им изнася нямат далавера. За съжаление такава е днешната действителност в Парламента

39

Анонимен

преди 1 година

Този господин наистина много ни подценява. Вярно е, че не можем да се сравняваме с него по крадене и нечестно изкарани много пари, но знаем много добре, че прасетата най- много се дърпат преди да ги заколят.

38

Анонимен

преди 1 година

Па да вземем да си направим един референдум "за или против референдум за еврото" щом тоя е против?

37

Анонимен

преди 1 година

Лекинко изброих многобройните държави в ЕС, които не са приели еврото, и опа - мнението изчезнало. Ммм къде ли съм виждал фактите да се трият... И с каква ли цел се прави... Сигурно за наше добро, няма за какво друго да е.

36

Анонимен

преди 1 година

До 53: Сигурен съм, че и това с бесенето ще се случи. Чашата преля.