34

Анонимен

преди 1 година

До когато говорите 23 - Тея с 4000 и нагоре същ са приетснени, защото сегаа 4000 се усеща, като 2000 през 2017-а ...

33

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик - Сефкото ли е? Познавам го тоя, дадо му е от Одрин, баба му е българка и все такива ги върти ..

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 - И смешното е, че има доста народ, дето са го направил и са "горе", но има и много сред тях, дето не са прочели и две детски камиончета пълни с книжки ...

31

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха хааа ха ха ха ххаааа ....

30

Изедниците

преди 1 година

Ако наистина вкара цени в евро още от юли, без никой да е одобрил влизане в еврозоната, тия трябва да бъдат изправени пред народен съд. Изкат да изтребят всичко нормално, защото са убийци.

29

Забелязал съм

преди 1 година

Че най-спокойни са хората с 5 + чаавета. Другите притеснени ми се виждат, угрижени...някак, наведени погледи, дрехи втора ръка...измъчени физиономии...

28

Анонимен

преди 1 година

До БГТака е било винаги в огромната част от историята на човешките цивилизации. Плебеите трябва да са нахранени и да не мислят много. За да разбираш нещо трябва да си прочел един вагон книги по философия, икономика, стопанска история, финанси и т.н.

27

БГ

преди 1 година

Значи, като сме толкова добре, да вземат да намалят заплатите... По цял ден от ВСЯКЪДЕ ни обливат обилно с пропаганда! По мейнстийм телевизиите едни и същи 'ЕКСПЕРТИ" ни обясняват, че ние, обикновените хора сме прости и не разбираме нищо! Трябва само да папкаме, ако има какво, да слушаме и да вярваме какво ни говорят и накрая да плащаме! Абе 'ора, ВИЕ, "ЕКСПЕРТИТЕ", знаете ли, че като му писне на тоя *** народ няма да намерите къде да се скриете?!

26

Анонимен

преди 1 година

То няма как да е по зле, в магазина цените са по две. ПП, ДБ и БСП ни окрадаха и сега нагло ни лъжат, че сме добре!

25

Анонимен

преди 1 година

Мина ковида и "тежката" зима, в която рублофилите предричаха как ще мрем от студ и глад. Инфлацията глобално е по-добре овладяна, остава само капитулация на *** и всичко ще тръгне в оптимистична посока.

24

Анонимен

преди 1 година

Локумите са в Ябланица.

23

до 10

преди 1 година

Ако РФ каже, че раздава паспорти, повярвай, много хора от България ще отидат. Същото се отнася и за Турция или коя да е друга държава. До тук ни докараха 30 години демокрация.

22

Анонимен

преди 1 година

До българинСъжалявам, че си толкова черноглед и не можеш да оцениш по-достойнство това което си и страната вкоято живееш. Съжалявам всички онези които единствено плюят по сънародници и майка родина. Вие мразите себе си на първо място и за това трябва първо себе си да обикнете и тогава и само тогава ще можете да заобичате и някой друг.

21

Неделко Миленковски

преди 1 година

Какви глупости само- коя паникьосана и тревожна нация ще тегли милиарди кредити всеки месец за по 20-25 години напред? Отчаяния човек се свива и не харчи, а при нас очевидно не е така. Както казваше една корейка живееща в България в едно предаване на скоро "Гредам теревизия и казват криза има, вризам в ресторант и гредам криза няма"

20

Анонимен

преди 1 година

До aZ-ътИ колко мъже от унгария познаваш. Знаеш ли къде е Гелиард Хед, или Йожеваруш. Какво е Хусон ход. Блещиш някакви прочетени неща, говориш за лидери, а не за хората там. Въобще по-добре се спри и не говори против събратята си, че утре може да ти потрябва помощ, унгарец няма да ти я даде, германец също. Вероятно единственият ще бъде българин.

19

когато говорите

преди 1 година

за финансови теми казвайте че става дума за 50% от бг защото другите 50% са от средно беден надолу при положение 100 000 човека взимат над 4000 бруто

18

do 5

преди 1 година

До АнонименСпасение от какво? Валутния борд е реализиран през 1997г. Закъснял си със защитаването на суверената ни валута с 26 години.

17

Анонимен

преди 1 година

НАПРАО ЦЪФТИМ ПОД УПРАВЛЕНИЕТОНА ПУТИНСКИЯ САТРАП РАДЕВ!

16

Анонимен

преди 1 година

С 600 лв. ГО новият обир и с неспиращата хиперинфлация на всички стоки и услуги, с безработица и стопени спестявания, точно сега българите са ужасени . Ужасени са и от опитите за насилственото тикане в европирамидата, което е окончателната финансова и физическа гибел. Не на еврото и не на еврозоната!

15

Анонимен

преди 1 година

До аZ-ътКажи де, кой мъж от коя държава. Обоснови се, иначе си е чисто злословене