132

Радослав

преди 1 година

До гражданин: да факт е: почти 80% от народа каза, че не иска никой от предложените на пазара! Само заради изборната активност трябваше да има хора от оставки на партиини величия! А какво стана? Нелегитимен парламент с нелегитимни дупедати първо се захванаха да променят изборните правила за да могат да фалшифицират изборите както си знаят и да създават илюзията, че някой ги е избрал или ги иска там!

131

Решетников

преди 1 година

Какво стана с албанските коли в ловеч,бе кокорчо! Държавата олекна с 30млн.! Колко прибрахти с кирчо, а?

130

ха ха

преди 1 година

Пентагонът им бил контрагент затова нямало посредници....Абе тоя умнокрасив чува ли се какво говори, бе? Контрагент при договор значи насрещна страна. Тоест Пентагонът е купувал оръжието, така ли? Мама *** ни обясняваше през цялото време-преди и вчера буквално, че контрагента е Полша. Тя купувала, не Украйна.....УЖАС, УЖАС. Тия вече ни взимат за ***. Но това, че мин. на отбраната на САЩ им бил контрагент кърти мивки просто.

129

Анонимен

преди 1 година

Много ще е хубаво, ако ей ся изкочи семрджиев на 2 грама *** и 10 грама други неща, да го отнесе пред камерата :)

128

Анонимен

преди 1 година

148 Много ти е развинтена фантазията. Всеки може да провери зодлъжнялата лонджнска фирма ва Василев в регистъра. Лузърите от запада се прибраха и яхнаха държавната софра. Киро просто раздаде бонуси на многобройните си съветници за над 1 млн, а на Лена близка до сърцето му, хонорар с 5 цифрово число.

127

Анонимен

преди 1 година

Защо министерското семейство Лорер и Асен Василев, които живеят на ул.Чаталджа, София в къща за милиони, не са я обявили в декларацията си?

126

Анонимен

преди 1 година

153 С кви пари отиде да учи пълния курс на обучение в Харвард, Василев ? Продал е на Китай софтуера на общата им фирма със съдружника му, без неговото знание. Оставил е задлъжняла с 7,800 млн лондонската фирма... Има споразумение със съда, за да не бъде съден. Дългът може би вече е изплатен, като се има предвид сделката с посредниците за газа, или приятелите му от Нексо. Или овладяването от ПП на ББР. Това трябва българските служби да проверят.

125

Анонимен

преди 1 година

Асенчо, става въпрос за простичкия факт, че цената на която Украйна е купувала нашите патрони е в пъти по-висока от цената, на която сме ги продавали. Къде точно е отишла разликата - ами ще се разбере.

124

toti

преди 1 година

Ако до изборите крадците на милиярди не са в затвора,никой няма да гласува и ли да се махат ,къде щат в Дубайна на майна и путаринга !!

123

Анонимен

преди 1 година

Незнам за Борисов и комисионните на Василев, но последният заедно с Петков ще имат сериозни проблеми в съда заради Джеймкор, Нексо и разпиляните милиарди.

122

Случаен минувач

преди 1 година

Асене, вземи се оттегли от политиката, само пречиш! Забавлявай се там с любовника си Тони от Варна, живейте си както искате (без да осиновявате деца обаче, с това вече не съм съгласен) и никой няма да се занимава с вас! Съдебната власт трябва да се занимава с тебе, да обясниш защо и къде изхарчи толкова пари от хазната за 8 месеца. А инфлацията, която предизвика? Тези пари не са твои Асене, та да ги пръскаш както си поискаш! Това са парите на всички нас!

121

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Асене освен против Борисов нещо друго знаеш ли можеш ли да кажеш да направиш пълна разруха на държавата откакто черепите се настаниха в управлението на държавата

120

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Асене защо не съдиш и Радев нарече ви ШАРЛАТАНИ съгласяваш се с това Асене щом мълчиш а ние какво да направим срещу такива като теб Асене шарлатани

119

Анонимен

преди 1 година

до Гражданин; - Не знам какво ще да прави банкянският бабуин , щото тези "палячовци",дето трябваше да са оправдание за 12-годишните герберастки поразии , нещо не налапаха въдицата и проявиха свое виждане по въпроса !Сега дъртите герберуги се хващат и за сламка , пардон-парапети , комисионни и други измишльотини , които не хващат дикиш , па ако ще и да бръщолевят нонстоп , като цитатите на Мао , пардон - Боко ...

118

До 149

преди 1 година

На никой не съм светил. Просто знам как действа ченгесарската система. И понеже, в България ДС не е открила нещо по-пикатно за Асен, като например че баща му е бил активен борец, или че сестра му е била ***, намират някакъв си байчо от Дания, който да наговори малко врели некипели за събития отпреди 15г срещу апетитен хонорар. Толкова са плоски схемите ви, ейййй. Събуди се народе. Лустрация до дупка. Съпротивлявай се до кръв срещу червената мафиотска чума пуснала дълбоки метастази у нас.

117

Анонимен

преди 1 година

Особено противно същество на снимката, което не може и да си владее нервите! гНУС!

116

анонимен

преди 1 година

Асене, а приятелят ти Киро кога ще отговаря пред съда за подаване на декларация с невярно съдържание? Май прокуратурата вас закриля не помалко от ББ. Така че недей да лаеш много.

115

До 148

преди 1 година

Не знам защо лъжеш? Светил си на КГБ сигурно?

114

До коментар N6 абе

преди 1 година

Обяснявам как действа машината от ГЕРБерско - Кремълско - ДС-арски тpoл4eтa за сеене на лъжи и дезинформация. Преди година и половина на политическата сцена се появява Асен Василев. КГБ открива, че Асен е бил съдружник с Мортен Лунд и предлага на датчанина срещу апетитен хонорар да даде интервю за пoдлoraта Нидодялко от ПИК, в което да каже, че Асен го е излъгал и че е мошеник. Нидодялко и други Пеевски медии раздухват скандала. ТpoлoBете също чрез постоянно повтаряне като папагали. Ами това е

113

Анонимен

преди 1 година

Само му вижте мутра та на тоз