897

Анонимен

преди 1 година

Че к'во Русия да признава загуба, като полекичка настъпват, а всеки ден зиленият реве за помощ от запада и пак нищо, та чак стигнаха до танкове и самолети. :)) Смешници. Западът все още заблуждава зеления, че ще побеждава, но явно вече кроят планове как да го зарежат и да приемат по-малко унизителна загуба, като го обвинят, че той не се е справил въпреки "огромната" помощ от стари ламарини. :)))

896

СОКРАТ

преди 1 година

До бум ВСЯКА ВОЙНА Е НЕСМИСЪЛ! ВСИЧКИ, КОИТО Я ПРЕДИЗВИКВАТ СА ДУШЕВНО БОЛНИ! ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЕКСПОРТИРАНИ В КОСМОСА БЕЗ ПРАВО ДА СЕ ЗАВЪРНАТ НА НАШАТА ПРЕКРАСНА ПЛАНЕТА! НА ЗЕМЯТА ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ САМО ПАЦИФИСТИ, КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ СПОКОЕН И НЕЗАСТРАШАВАН ЖИВОТ!

895

СОКРАТ

преди 1 година

До Анонимен ВСЯКА ВОЙНА Е НЕСМИСЪЛ! ВСИЧКИ, КОИТО ПРЕДИЗВИКВАТ ВОЙНА СА ДУШЕВНО БОЛНИ! ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЕКСПОРТИРАНИ В КОСМОСА БАЗ ПРАВО ДА СЕ ЗАВЪРНАТ НА НАШТА ПРЕКРАСНА ПЛАНЕТА! НА ЗЕМЯТА ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ САМО ПАЦИФИСТИ, КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ СПОКОЕН И НЕЗАСТРАШАВАН ЖИВОТ!

894

Анонимен

преди 1 година

Ще неще... фашистка Русия ще трябва да напусне територията на Украйна позорно...

893

Анонимен

преди 1 година

Е, щом *** чак го казва това...

892

Анонимен

преди 1 година

До Аре стига бе !!!Русоробите сте на ужасни наркотици. 1 година мина, тия Киев го помирисаха само от стотици километри, изгубиха си половината техника. Само закоравели наркомани виждат успехи в безсмислените действия на Русия.

891

хаха

преди 1 година

циркаджии! Русия ги мачка по всички фронтове, европа я чака като минимум икономическа катастрофа в следващите 5 години, тия политкоректни евроатлантически *** тръбят, че Русия трябвало да признава загуба!! Слънчасали сте, алоу

890

Анонимен

преди 1 година

"Пет милиарда долара - тази сума споменава помощник държавният секретар по външната политика на САЩ Виктория Нюланд в разговор с американския посланик в Киев на 28 януари 2014 година - само седмици преди свалянето и бягството на Янукович. Нюланд освен това разсъждава по въпроса кои хора от опозицията трябва да влязат във властта - така, сякаш това зависи от самата нея. Тези факти излязоха на бял свят, понеже разговорът е бил подслушан" - ето от къде започна войната.

889

Иван радоев

преди 1 година

Не съм чувал огън да се гаси с бензин

888

Владо

преди 1 година

Единственият начин да се спре СВО(войната, според Христо) е, Украйна да признае, че е загубила.

887

Анонимен

преди 1 година

Москвичите ще победят когато на лудия им вожд му цъфнат налъмите в банята

886

Пламен Иванов

преди 1 година

90% коментари на български ***!

885

12324

преди 1 година

каза Христо Панчугов, политолог----- поредния мега специялист хахаха . Като русия е взела 1/3 от украина как ще се си признае ,че е загубила ???

884

?

преди 1 година

Чета коментарите и се чудя, руснаци ли живеят в България, или българи? Бих попитала "руснаците", ако един ден Турция нахлуе в България, защото си иска Смолянско и Кърджалийско, недай Боже, кого ще защитавате - Турция, или България?

883

Иван

преди 1 година

До Никола СтефановНещо сте се объркали. Досега бандата на ботоксовото джудже основно цели присъединяане на територии и това прави вече 15 години

882

Каква Буферна зона?

преди 1 година

В резултат на тази война(Не специална операция) зоната на досег с НАТО не само ще намалее,а ще се увеличи многократно,имайки в предвид заявеното твърдо желание за членство в НАТО на Финландия и Швеция!Защо изобщо тогава беше нужна тази война?Тя не само,че не намали,ами УВЕЛИЧИ конфликтните точни и ще ПРИНУДИ Русия да отделя много по-голям ресурс от досегашния!Що за лудост е това?

881

ЛГБТ НАТО

преди 1 година

Тоя професор първо да каже по колко взима от "Нацисти за България" .Всякакви луди са по медиите,крайно време е да се отвори Карлуково

880

Никола Стефанов

преди 1 година

Имайки предвид, че бавно, но методично, руснаците унищожават както живата сила (украинци+западни наемници) така и техниката на противника си, защо да признават че са загубили. Все пак основните цели са демилитаризация (унищожаването на боеспособната техника) и денацификация (унищожаването на военния персонал) на Украйна, а не завземане на територии (това е второстепенна цел и руснаците го смятат за бонус) - харесва ли ви или не, в тоя тупаник руснаците печелят.

879

Анонимен

преди 1 година

путин е глупав и за това ще умори русия окон4ателно преди да избяга с откраднатото

878

Анонимен

преди 1 година

Всички русофили трябва да бъдат мобилизирани. Правят се списъци. Също така трябва да им се дарят пенсии или заплати, за руската армия или там каквато е по народност.Копейката е обещал да изпраща на фронта поддръжниците на Путиновия режим, за да докаже колко е лоялен.