7

Анонимен

преди 1 година

'' но аз няма за кой да гласувам '' ........................... аз не съм гласувал в последните 10 години, но този път ще гласувам за Герб или за ДБ, защото путинските фашисти набират сила, заради ширещата се простотия и бедност и ако по-образованите хора не се намесят - губим държавата.

6

Д-р Колев

преди 1 година

До Анонимен 8 ...Да,комунисте.Построиха се доста неща. Недей да лъжеш и мажеш.Не се прави на сляп. Доста неща се построиха, но се иска и поддръжка, комунисте. ПОДДРЪЖКА,СТОПАНИСТВАНЕ.Знаеш ли значението на тези думички?Престанете с тези крокодилски сълзи.

5

Анонимен

преди 1 година

Не гласувам и няма да гласувам ,не желая да плащам данъци докато има война моите пари за автомати танкове патрони няма да отидат и накрая и здравни ги спрях ,не може един лекар да ми каже на мене ,ти какво правиш тука .

4

Анонимен

преди 1 година

Построи ли се един завод от1989г насам?Простори ли се детска болница от 1989г насам ?Колко хора избягаха от 1989г насам ?Пенсия 430.лв ,че това е смешно при Тошо заплатите беха по 200 лв

3

Анонимен

преди 1 година

Долу фатмакофашизма! Махнете Зеленочораповски! Ще ви вкара във война, за да ви се прави на голям генерал и фюрер от бункера, и всички ще плачете, като украинците.

2

Анонимен

преди 1 година

Бе ей, ти си главния виновник за случилото се, годподин вдигнат юмрук

1

Мила

преди 1 година

Ти си специалист по игричките.Надявал се!