395

Равнопосавеност

преди 1 година

До 452 - При Курск един Тигър е унищожил по 5 танка Т-34 - вярно, но битката е загубена, както и войната по-късно. При желание е можело да не оставят жив немец след края на войната и това е щяло да подобри равносметката, ако са искали, но те не са нацисти все пак! Сега съотношението няма как да е 3 към 1. Русия не разполага с 300 танка! Сега запада ще отбие номера, ще забави доставката над три месеца и после ще получат под 100 танка, но не на куп, а на малки порции и без ремонтни бази.

394

ААА Те и на

преди 1 година

HIMARS се хилиха, после на Джавелин, на Стингър...Вече не им е смешно

393

Анонимен

преди 1 година

Последния се смял се смее най добре

392

Анонимен

преди 1 година

амбрасите ползват ракетно гориво .При най малката повреда отиват за скраб в Русия.ХАХХАХАХАХХАХААХА

391

и при Курската битка

преди 1 година

Руснаците се водят победители ама един тигър е унищожавал по 5 --руски немските танкисти не са можели да повярват откъде никнат тези танкове ! Само че сега е абсурд да си позволят такива съотношения макар че и във момента е минимум 3;1 руснаци срещу украйнци и във жертви и във количество хора и техника !

390

Аз сега руски .....

преди 1 година

Че ги е стрх руснаците от новите технологи --страх ги е ! За това е и тази истерия ! Да и ние знаем че руснаците не са свършили и че пак ще правят мобилизации защото ,не че имат жертви ,ами така ! Ако някога си отиде кремълския режим, чак тогава ще се разкрие грозната картина !

389

Анонимен

преди 1 година

До455. Българите не са шовинисти като руснаците, сърбите , поляците. Те са навсякъде и най много в Европа. Чувстват се свободни.

388

Аз сега руски танко-

преди 1 година

--ве почти не виждам ! Единствената успешна тактика е бивши затворници след тях вагнер и огнен вал от далекобойна артилерия която не може да бъде подавена от Украйнската защото нямат доставена далекобойна -- друго превъзходство на вагнера е почти западното оборудване на щурмовите групи нощем си имат термовизьори и каквото трябва още ! Ако не бяха вагнер руската армия нямаше да има записана победа ,само не знаем истинската и цена за вагнер . Новите технологии ще обърнат войната !

387

Равнопосавеност

преди 1 година

До 472 - Не е важно толкова какво ти се иска, а какво ще стане. В "Пустинна буря" при пълно въздушно превъзходство, наличие на крилати ракети томахоук, деморализиран противник и при съотношение на танковете, което няма нищо общо с това на руския фронт, успяха да покажат колко са велики срещу някой който не може да им се противопостави. И унищожиха известен брой стари Т-72. В Украйна няма томахоук, няма авиация, срещу нея основно са Т-90 и западния гювеч е от под 100 танка които няма кой да кара.

386

Анонимен

преди 1 година

В пустинна буря, абрамсите и брадлито разбиха руските танкове на Садам. Сега пак ще ги разбият.

385

Равнопосавеност

преди 1 година

До 475 - Много важно нещо е връщането на онази точица от закона, че нашите служби могат да преследват враговете на родината и извън територията на страната защото много от западните марионетки ще се опитат да избягат с откраднатото някъде там от където са им дърпали конците. А за списъците с кой какво е правил не се безпокойте... Те може да си мислят, че никой вече не го помни, но не е точно така!

384

Равнопосавеност

преди 1 година

Евала на руснаците, че милеят за родината си и не се огънаха на чуждата пропаганда и на евтините подкупи и обещания за щастливо робство (псевдо свобода). За съжаление в България нещата не стоят така. Тук хората мизерстват и всеки се спасява по единично. Държава отдавна няма, обективни медии също. Журналисти като Гайтанджиева ги прогонват. Изнасят златото ни, продават ни ток, газ и какво ли не с пъти завишени, но хората си траят. Армия почти няма заради страх от преврат и за да не сме независими.

383

Жълтур

преди 1 година

До РавнопосавеностВ допълнение братушките пазят още безброй т-34 в резерв, там някъде, зад Урал, където никой не знае какво има! Стария железен войн може пак да потрябва-с малка модернизация той при изгодни условия може пак да пърли козината на разни измислени хищници! Да не забравяме, че в края на ВСВ Сталин разполагашесъс 100 000 танка и САУ, като такова количество машини никой не е имал, няма и да има!

382

Равнопосавеност

преди 1 година

Малко на брой немски танкове с нацистки свастики и по-добри характеристики срещу много на брой руски танкове с малко по-лоши характеристики. Хората казват, че който не си знае историята е обречен да я повтаря. Гювеч от под 100 танка твърде много време (3 месеца) без логистика (проблема на Хитлер при Курск) срещу 27000 руски танка с бази за ремонт наблизо и съвместимост. За три месеца руснаците биха могли ако искат да произведат над 100 бр. Т-14, а той бие по характеристики обещанията на Украйна.

381

Анонимен

преди 1 година

Присмял се Щърбел на Хърбел....:))Колко жалко, че толкова огромно население като руското се оставя да бъде манипулирано от един диктатор от миналия век или поне не се съпротивлява и не се обединява срещу инвазията му в съседна на Русия страна! Страхливци.

380

Иван

преди 1 година

Докъде се докарахме - да обсъждаме въоръжения, докато хора умират. Прав е Тръмп - по негово време нямаше война. Как - ами някак. Танкове и самолети, само това дай на Запада да размахват, че и се и изкарах жертви. Всички знаем, че Горбачов отстъпи, в замяна на европейски мир и еди-какво си - но го излъгаха. Съвсем по магураджийски.

379

Ха-ха-ха

преди 1 година

Като ги запраскат тия танкове ще спрат да се смеят, а ще зареват.

378

Анонимен

преди 1 година

Умират от смях. Буквално

377

Анонимен

преди 1 година

буквално умират от смях.

376

Анонимен

преди 1 година

Мумията бай дън иска светът да го короняса за император на планетата земя -- ха-ха, хи-хи ! Опитва се да стяга мускулчета пред огледалото. Не понял, че епохата им мина.