162

Поповски

преди 1 година

Евала на макетата не лижат подметките на Путин. Пратиха танкове на украина.

161

Фил, българо фил

преди 1 година

Незнам какво трябва да се случи за да се разбере, че главите на ония няма да уврат поне в следващите 50 години!Толкова трябва да ги държи и българската спирачка по пътя за ЕС!Аз лично считам, че никога няма да се очовечат, защото личните ми наблюдения са, че там, като цяло, интелектуалните упражнения не ги влечат! Толкова са им възможностите!

160

Слави !

преди 1 година

А, какво стана с космонавта, бе ?!Да не е вече на Луната ! А !

159

Анонимен

преди 1 година

Те ви бият вие ги наричате братя, ами щом сте толкова глупави и страхливи си го заслужавате

158

Анонимен

преди 1 година

Слави, ТИ какво направи за българите в Македония!?!

157

Анонимен

преди 1 година

Пред некои месеци под превезот на ,,унапредуване,, ми беше понудена нова работна позициа каи што работев. Иако 3 пати одбивав (многу задолжениа и одговорности за ич паре) но на краи бев приморан да прифатам. Исто као МК и БГ а ла фран. грозотиа. Ги положив сите потребни обуки за новото место. Во мегиу време барав работа на друго место и иа наидов. За на краи во наи критичниот момент да им зачукам отказ точно пред да доиде висок аудит од странство. Е тоа е македонскиот начин.

156

Трончо

преди 1 година

Да си ги анексираме, както Русия си анексира Украйна.

155

Анонимен

преди 1 година

На българина не му пука за нищо друго освен за ,,членство,, и ,,усвояване,, Кви българи Ква България Кви пет лева ??????? Членството да е до последния българин и да усвояват наще . Хайде на избори . Само наще . Лески - цесека .

154

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с космонафта

153

един бля 184

преди 1 година

д се е скатал у нас от войната де води неговия вожд и смело дава акъл анонимно естествено

152

време е

преди 1 година

слави, тошко, фифо, мифо и останалите юнаци да препашат по една сабя и да идат да освободят който иска да бъде освободен

151

Анонимен

преди 1 година

Само като си спомня онова кирчовоконституционалистонарушителче как 8 месеца мрънкаше и сваляше звезди на макета и украинци и ми идва...... хайде да не губим публиката! Искам маке посланика да бъде привикан на обяснение. И за Бога, сезирайте европейските органи, ЕК и ЕП за това! Нека Аналена и компания нещастници знаят какво точно са защитавали. НАПРАВЕТЕ ГО!

150

Иван радоев

преди 1 година

Щото на еб... я ЕС въобще не му пука и нашите слугинажи си траят

149

Анонимен

преди 1 година

скрий се бе бооклук

148

Анти РСМакедония

преди 1 година

Смърт за тия овчари посегнали на българин. Веднага екстракция в България да бъде съден или да нахлуем и да ги избием за една нощ

147

Анонимен

преди 1 година

Не те ли е срам да дрънкаш глупости от стола. Никой не иска вече дори да те вижда.

146

Анонимен

преди 1 година

абе кво се пенявиш бе слафчо . аре стига лицемерие . първо българите в българия също не са цвете и върха на толерантността когато става въпрос за малцинства в българия . Знаеш го много добре , бъди чествен. И второ - кво сега ? Ще обявош война на макетата ли Ще ходиш с патерицата в окоп ли ? Аре стига толкова лицемерие !

145

анонимен

преди 1 година

Македония -държава е имало в древността и е била гръцка.Сега е само област в 3 държави,като най-важния град-Хераклея Синтика е у нас.

144

Лойко

преди 1 година

Нека първо видим какво направихме ние ,България спрямо македонците в България и тогава да съдим Македониа и македонците.Асимилация по всевъзможни начини,разграбване на всички македонски доме и клубове в България ,закупени и построени с тру и дарения от македонците в България. ВМРО ,българското открадна всичко което не е тяхно.Пренебрежително отношение и унизяване на македонците в България.Това е отговора на Македониа сега.За окупацията да не говорим...и т.н

143

ЕГ

преди 1 година

До Българин!Именно.