72

АЙДЕЕ НАЩЕ!

преди 1 година

НЕ Е ВЯРНО - ВСИЧКИ СМЕ БОГАТИ И ДОВОЛНИ СЛЕД ПРОМЯНАТА!

71

Анонимен

преди 1 година

Дали няма връзка с факта, че много от българите са русофили? Въпросът е, дали са прости, защото са бедни, или са бедни, защото са прости. Със сигурност наблюдавам сред познатите си, че колкото си по-русофил, толкова си по-*** и беден.

70

Българин

преди 1 година

Ще ги поведа хората, когато запеят заедно г-н ТОШЕВ и г-жа БОТЕВА.. Да им е честита Новата 2023 г. На тях и на обикновените българи, обичащи страната си. Какъвто съм и аз.

69

Анонимен

преди 1 година

Това е съдбата на всяко икономическо пушечно месо в една война.

68

Аз също пея

преди 1 година

Беднотията изобщо не е проблем за българите и българките. Нито пък инфлацията. Политиците са проблема им. СОКОЛЕ, птицо юнашка. В изпълнение на г-н МИРОСЛАВ ТОШЕВ разбира се.

67

Анонимен

преди 1 година

Аз пък не помня по-добри времена. Вярно, че цените се вдигнаха, но доходите на мен и близките ми се вдигнаха още повече. Не разбирам, защо всеки не вдигне собствените си цени спрямо инфлацията и не спре да мрънка.

66

ам нидейти тъй

преди 1 година

ай стиа бе , киро увеличи доходите до незнайни висоти , газта е четири пъти по евтина , асенчо каза че инфлацията нема да е двуцифрена , а нинова намали хляба . за ква бедност говорите , за къв спад на жизнения стандарт говорите ? мдааа !

65

КозаНостраДамУс

преди 1 година

Интересен факт. Вземете 10 години период в Австралия и България. Имате примерно още 10 години живот...какво правите. Чакате хора със служебни мерцедеси за по 400 000 евра да Ви кажат какво да правите и че сте добре, или вземате в ръцете си съдбата си и без да се подчинявате на кога ще се оправим да се само оправите като просто се преместите там където тези ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И БЕДНОТИЯ Я НЯМА. имате 10 години. Чакайте или действайте.

64

96% се струват

преди 1 година

Това значи, че материално осигурените у нас са 4%. Съвсем скоро, че чуем за новите поскъпвания.

63

Хайл Плесен!

преди 1 година

е нали сме 'Соледарни' със зеления зависим плъх!

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62 дано с толкова лева ти повишат заплатата колкото пенсиите преди да те уволнят

61

Анонимен

преди 1 година

Псевдо пътища, псевдо здравеопазване, псевдо армия, псевдо политици, псевдо съдебна система ... псевдо държава.

60

В.

преди 1 година

Голяма ми е родата. Някой го гони параноята.

59

до брокера

преди 1 година

имат за имоти с кредит от банката това не е имане тези пари не са техни и имота не е техен 90 процента сме ***....

58

Алчен брокер

преди 1 година

Важното е че цените на имотите растат стремглаво.Хората може да нямат пет лева за хляб ,но за апартаменти имат.

57

Анонимен

преди 1 година

Спад в жизнения стандарт. Виждат го само 53% защото имаше доста голямо повишение на пенсиите, а това са 2 милиона пенсионери. За 2021-2022 инфлацията е 25,5%, а пенсиите се вдигнаха почти двойно за много пенсионери. В същото време минималната заплата се вдигна с 20% и изостана от инфлацията, а това са 550 хиляди човека.

56

123

преди 1 година

Смехотворните така наречени "заплати" у БГ, драстично изостават вече 30 години от останалата част на ЕС!!!! Но пък ценичките вече драстично задминават тези от западна Европа!!! Нещо като подобие на африканските държави. 5% ненаяли се БГ "бизнесмени" на фона на 95% работещи бедни........... И да, 1000 евро заплата не са пари, а социална помощ!!!

55

ОФчу

преди 1 година

Не сме бедни, бе, просто немъ пари и напоследък гладуваме..., здравословно!!! Само да не ни стане "навик" в дългосрочен план!

54

Анонимен

преди 1 година

Тези 96% страхуващи се от бедност ми се виждат много. Само мафиотите от ГЕРБ-СДС са повече от оставащите 4%, а на тях чекмеджетата им са препълнени.

53

ПРЕКРЪСТВАНЕ?

преди 1 година

Така от 3,4 дена изучаване на клоновете в християнството, къде би било най-добре да се насоча на прекръстване когато стана на 33 години, то това би било лутеранството. Лутеранството е официална религия в Германия, Дания, Норвегия, Исландия, Швеция, Финландия, /Лапландия/, Фарьорските острови, Гренландия, Естония и Латвия. Някой има ли досег с това християнство? И какво е характерно за него? Как става кръщението (приемането)? Има ли църкви в България?