39

Анонимен

преди 1 година

А ние в Стара Европа тънем в глупост и безидейност, отвикнали сме отдавна да се състезаваме с останалия свят, деградирахме генетично, заради тъмните, а оттам и интелектуално...В България деградацията е на лице но не заради тъмните! Шумкарският ген е в пъти по затлачен и задръстен откъм прогреса и винаги и за всичко някой друг му е виновен! Мнозинството от образованите шумкари са с добри оценки на база активни борци против фашизма и капитализма, дипломите им не се базират на истински знания!

38

Анонимрадиен

преди 1 година

ТЪРГОВИЩЕ ОБЛАСНИЯ Е БИВШИЯ ДИРЕКТОР НА ПОЛИЦИЯТА МНОГО БЛИЗКИ ДО ПРЕЗИДЕНТА

37

42

преди 1 година

Каквото и да си пишете, в ход е възходът на Азия. И не само източна. В Близкия изток. вече имаме три сериозни икономики, страни с голямо население и територия-Иран, Египет и Турция. В Централна Азия надигат глава Казахстан и Монголия. Индия се оформя, като технологичен конкурент на Китай. А ние в Стара Европа тънем в глупост и безидейност, отвикнали сме отдавна да се състезаваме с останалия свят, деградирахме генетично, заради тъмните, а оттам и интелектуално.

36

Анонимен

преди 1 година

Тодор Живков (Янко Шумкаря) ограби и преобрази България по неговите лумкарски стандарти! Успя да промие акъла на селияндурята шумкарски като щедро им раздаваше софийски жителства и хранилка службици! Резултатът от шумкарията я виждаме днес. Прехвалените заводи като Интрансмаш бяха един неуспешен шумкарски скок, много раздувка и накрая едно голямо нищо тъй като конкуренцията ги прекатури без кой знае какви усилия.

35

Анонимен

преди 1 година

България ще започне да се оправя едва когато и последния който си спомня кой е тодор Живков не си отиде по естествен път.

34

Анонимен

преди 1 година

А Тесла да не би да е рентабилна бе помиаррр Сороски !? Френските Атомни централи да не би да са рентабилни !? Защо западните ти господари не закрият Тесла а гледат да закрият нашите заводи !? .... ах ако те знам кой си как ще ти смеля предателското черепче ..... урррод гнуссен 3-тополов ......Естествено че са хиляди пъти по рентабилни от колхоза който изградиха шумкарята тошкови! Заводите от съветски могат да бълват само брак, видяхме им качеството отвсякъде!:)))))))))))))))

33

Анонимен

преди 1 година

Ти ходил ли си последните 20г. на Запад. Аз живея и на Запад и в България, бизнеса ми е в Западна Европа изцяло. Мога да си го позволя и виждам антиакълието което царува в България! Западът си остава стабилен макар не перфектен! :)))))))))))))))

32

Анонимен

преди 1 година

До 41.Останаха сумай ти нерентабилни заводи и брак производство, да това оставиха Янко Шумкарите! После обаче се поотърсиха и решиха да заграбят нерентабилното и да го нарежат за скрап, толкова можеше да им затопли шумкарския ген сифилистичен!:)))))))))

31

Анонимен

преди 1 година

Дори и 20 годишните разбираме, че идеите на Путин не работят и са глупави! Защо старите набори не го разбират, а като същински фашисти са се увлекли по една токсична идеология?! Поколенията преди нас са тотал щета!.Защото са потомствени Янко Шумкарчета, затова хленчат около славата на Путин колкото и преувеличена да е тя. Аз също съм стар набор но винаги съм бил на страната на Запада, защото е много по добра и по искрена от фалша на комунизма!

30

Анонимен

преди 1 година

Агент Гоце кога беше президент всички руски кагебисти и мафиоти (което е едно и също), му имаха личния номер в джоба, и когато идваха в България го командваха като пале, и този човек има физиономия да излиза да дава акъл.

29

Анонимен

преди 1 година

До 37 Набор 2001 . . . . . Защо старите набори не го разбират, а като същински фашисти са се увлекли по една токсична идеология?! Поколенията преди нас са тотал щета! . . . . . . . . Простичко същество, без образование съдейки по начина на изразяване - отнася се за теб! Бъркаш понятия като фашисти и подлеци! А поколенията преди теб построиха това което може би обитаваш, ако не си се излюпил от дупката, която обитаваш. Начина на писане и коминикация показва, че това не е твойта сила! Пръц!

28

Анонимен

преди 1 година

А бе коментиращи не разбрахте ли, че със стари колци не се прави нова ограда! Вижте ги на снимката - изглеждат като прясно уволнени от БКП! Няма президент след 90-а г. довел благоденствие на нацията и не ми търсете някакви скалъпени обяснения иначе нямаше да го пиша!

27

Набор 2001

преди 1 година

Дори и 20 годишните разбираме, че идеите на Путин не работят и са глупави! Защо старите набори не го разбират, а като същински фашисти са се увлекли по една токсична идеология?! Поколенията преди нас са тотал щета!

26

Щирлиц

преди 1 година

Уж червеният президент,който беше върл противник на НАТО,а после изведнъж смени плочата.Не сме забравили,другарю президент.

25

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

започватеОнанирането щом видите някой агент на ДС.

24

Истината е че

преди 1 година

При Първанов живеехме най-добре.

23

Анонимен

преди 1 година

Eххх Първанов, стани един министър-председател на тая клета държава! Липсваш ни и добрият живот който имахме по твое време.

22

Простак на български

преди 1 година

се пише.

21

Абе избиите русофили

преди 1 година

те първо да почнем на чисто.

20

Анонимен

преди 1 година

Нужно ли беше да ни информирате, че апаратчика Гоце все още е жив?!