7

Анонимен

преди 1 година

Догодина има шанс:) До тогава какво е заложено да се промени законодателно - нищо!Трябва да се наложи по същия начин бойкот на решенията на ЕС - ние ги одобряваме но нещо си не е станало о не можем да ги гладуваме!:) Трябва да започнат повече проверки и на Холандските хранителни продукти, да се убедим че отговарят на Българските и ЕС стандарти!Абсолютен цинизъм!

6

Анонимен

преди 1 година

България няма обща граница с Австрия. Защо решиха, че мигрантите им идват от нас?! Виж пидерландците наистина имат проблем с "българите".

5

Анонимен

преди 1 година

От Януари България да слага Вето на всичко ,що е Холандско и Австрийско. Без милост и без севн. Вето и точка. Това е война между икономиките. Ясно е че нестава дума за граници ами за пристанища, икономика и пари . Бой по пенделитее яко

4

Гугутка Заспалова

преди 1 година

Не и не ни трябва.Евракиса също.......

3

999

преди 1 година

Отново става дума за пари.Гърция е в Шенген и получава многократно повече средства за охрана на границата от България,която не е.

2

Аноним

преди 1 година

Шанс никога няма да имаме а и не ни трябва време е да разберем че ние сме втора ръка за европейците, ние сме балканджии Българи. Те сами ще се самоунищожи по добре нашите полицаи да не жертват живота и здравето си за дженджерите на запад те имат нужда от арабските мъже

1

Анонимен

преди 1 година

Така и няма да се научите, че отлагането е най-свъртоносната форма на отказ.