249

До 287 Боби

преди 1 година

Разбрахме, как гледа ракетата, а как мисли? Гледната и точка...

248

До 286

преди 1 година

Вече целият свят видя кой е Антихристът - земното му име е Владимир Путин !

247

Гаранция Франция

преди 1 година

Има ли още някой да вярва на руските гаранции и подписани договори ??!!!

246

r3v0lv3r

преди 1 година

До Боби ти сега ли се усети ? Има причина защо американците инвестират здраво в авиация и средства за потушаване на ПВО. За това руснаците не са съперника на краварите, защото в реален конфликт авиацията им няма никакъв шанс и е въпрос на време ПВО-то да стане за скрап и тогава почват бомбите. Руската доктрина идва от съветската, но проблемът е, че съветският съюз няма ресурсът да изгради еквивалентна авиация. Ракетите не могат да компенсират това, защото все някой ще трябва да ги изтрелва.

245

Анонимен

преди 1 година

Първо руските унищожили 30 хаймарса от 16 възможни после пък укрите унищожили шейсе ракети от 70 изстреляни браво а от где се взели ракети на руските питам?

244

Боби

преди 1 година

До юбералес Тестове над морето са едно над града... Ако можеш да погледнеш през гледната точка на ракетата какво ще видиш? Хоризонт половината област в небето няма един отразен или ИЧ сигнал, около хоризонта е една точка противниковия боеприпас а под хоризонта ЕЛЕКТРОНЕН/ИНФРАЧЕРВЕН ШУМ Слънцето за сек се отразява в огромен прозорец, Сателитна антена връща концентриран към мен рариолъча на собствения радар, Колко топлина излъчва този комин, Модерната сграда с огледални прозорци гори в радио диап

243

Анонимен

преди 1 година

До Антикомунист. Ти не си Антикомунист ти си Антихрист. Да препишеш такава невярна и неумна опорка не си струва парите

242

Антикомунист

преди 1 година

Ако тази престъпна държава русия не съществуваше, светът щеше да е едно спокойно и много по добро място за живот.

241

Анонимен

преди 1 година

Еее, 60 от 70, слабичко, нещо е паднало нивото във ВСУ. Само до преди месец-два украинците сваляха 18 от 12 изстреляни.

240

юбералес

преди 1 година

До Боби----Бундесвера тества своето ПВО над морето, най-често в северна Норвегия и Крит. Изстрелват учебни крилати ракети на стойност 50 хил.

239

Анонимен

преди 1 година

Боби ти приемаш всичко за чиста монета но една част от опонентите лъжат и са доста арогантни и нагли така че човек не може да им се доверява.

238

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството че само президента Зеленски и хората от неговия екип се чувстват нападнати и смятат че Русия им е враг. Останалите украинци мълчаливо страдат и се питат къде са сбъркали и какво да направят за да се стигне до мирен край на конфликта. Но те нямат думата. Само слушаме главните действащи лица.

237

Бгг

преди 1 година

Над 70 може да означава от 71 до безкрайност. Много ракети свалят но са на тъмно, студено и без вода. Така ще се стимулира мисловният им процес - може би. Ако пък ли не, войната на запада срещу Русия ще е до последната укра.

236

Боби

преди 1 година

До юбералес написах ти страхотен пост сгреших кода и тути финито --- ПВО разположено в града независимо РФ или Западен образец не работи ефикасно ФАКТ не е тествано за такава среда няма подобни полигони никъде по света не само че пропуска противниковите боеприпаси но и своите ракети падат в града.

235

Боби

преди 1 година

До Анонимен 272 една САЩ томахавка е 2.5 милиона $ една Руска Калибър понеже се произвежда от държавн завод за държавата стойността е в порядъци по-малка... сигурно 50-150000$

234

юбералес

преди 1 година

Нацисткото ПВО работи.

233

Анонимен

преди 1 година

Свалила,ама не съвсем.

232

усрайна

преди 1 година

До Украйна:да знаеш ,че ракетите са гумени и с 10 от тях, чрез подскоци поразиха разните ТЕЦове и други подобни инфраструктури. скраП се пише с П на на финала, научи правопис и после коментирай, то или имаш нещо между ушите или си *** и живота ти е тежък според учителя Теодоси. Хайде със здраве, *** никога не свършват.

231

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам на всяка свалена ракета западните партньори да плащат на укрите толкова колкото струва ракетата. Така укрите ще бъдат още по мотивирани. На добър час.

230

Р

преди 1 година

Да-да, всички руски ракети са свалени, няма как))).Централите ща ток се взривили от само себе си, и цяла УРкаина без ток точно зарали това че руски ракети били поразени от украинско пво)))Вица на деня!))То още не сме забравили ща ракета, уж руска, в Полша. А се окаща чн хохло твари я изстреляли по Полша ща провокация на ядерна война.На хохли..... И......