29

Дони

преди 1 година

Аз кога и да вляза в някой софийски супермаркет, независимо от квартала, все едни преливaщи колички ми се набиват нa очи. И не е от завист по чуждото благо, просто се ужасявам от това нeвpoтично моментно консумиране. Kолкото и да скочат цените, бaньo и баньoвица ще мислят само с тъpбycитe си...

28

Анонимен

преди 1 година

Явно доста поскъпнаха , защото имах спестени 3/4хил.Но успях да ги изхарча .

27

Потребител

преди 1 година

А скоро приемаме и еврото, за тия които не знаят това са банкноти, които много бързо свършват ( даже и да не ги пилееш), не мога да го обясня този феномен, но реално пачка с евро се топи доста по бързо от пачка с левове.

26

Потребител

преди 1 година

Как пък да не спра да купувам. Кво да ги правя тия пари, където ги изкарвам. Плащам си кредита , харча за всичко, което поискам, даже и на казино ходя, сега е супер модерно хахах. Да трупам като скот ли, буркани консерви и под възглавницата в бункера да чакам апокалипсиса.

25

mazen

преди 1 година

Абе, спрете да купувате за една седмица и тарикатите ще се оцъклят...

24

Анонимен

преди 1 година

Нужен е таван на цените,не може горива и електроенергия да са на цени от преди конфликта в Украйна,не може държавата да изсипва милиарди във вид на помощи за "бизнеса"не може ДДС в доста сфери да е намалено а в същият момент цените на дребно да са двойни и спекулата да се вихри на всеки ляв крак!

23

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

СПОКОИНО ДОБИЧЕТА,ЦЕНИТЕ СА НЕПОНОСИМИ ,НО ЩЕ ЯДЕТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕНОСТИ С БАНАНИ.ДА НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ ДА СЕ БОНТУВАТЕ.ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВА САБЯ НЕ Я СЕЧЕ.

22

Анонимен

преди 1 година

ужас .. карам на кисело мляко и вафли ..

21

Яница

преди 1 година

Русия постави эапада на колена - докато всички СЪНУАВТ как са я УНИЩОЖИЛИ със теэи *** САНКЦИИ!!!

20

Анонимен

преди 1 година

2011 година инфлацията беше 2.8% смешници, да във КТБ даваха лихви по-големи от колкото можеше да се вземе кредит, но само *** като Киро и Асан си държаха парите там, сегашната реална инфлация според мен е над 30% като има спекуланти които надуха в пъти някои цени. Освен това който помни времето преди и около 2011 в магазините буквално нямаше свободни кошници и огромни опашки защото беше евтино и цяла кошница голяма с напъни не можех да мина 50 лв. колкото сега са 2-3 продукта.

19

Анонимен

преди 1 година

За бога братя,не купувайте!

18

Асо

преди 1 година

Министъра каза, че инфлацията намалява... Сега кой лъже, а?

17

Българин

преди 1 година

Няма значение , че сме бедни, че сме гладни, че сме глупави! Има значение , че правим промяна ! И то с хора,които нямат хабер от управление ! Хора, които не могат да управляват дебелото си черво и ос.ра.ха цяла България !!!

16

морски

преди 1 година

Според дигиталната карта в туризма, щеше да има винени маршрути и фермерски пазари за летовниците. Да...ама Не!

15

Давайте 2022г. сме.

преди 1 година

ГАРАНТИРАНО от РАДЕВ. Без коментар.

14

ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК !!!

преди 1 година

От Радев и поредицата негови некадърни марионетки от рода на ПРОСТо-Киро започна всичко. Омразата не е градивна. Заради този човек и болните му амбиции държавата ни върви от криза в криза.

13

Ром"с

преди 1 година

щом се вдигат заплатите и минималната ,то ще се вдига и цените ,елементарно е .+войната и бумеранга от санкциите към Русия +АМЕРИКАНЦИТЕ и ЕЦБ печат 7/24 ..то естествено е ,че ще се вдигнат цените..елементарно е.

12

Albi

преди 1 година

А в магазините опашки, не могат да насмогнат. Пазарува народа като побъркан.По-големи опашки от Лондон. Уж нямало хора тук. Има, по кръчмите и магазините ще ги намерите.

11

Христо Христов

преди 1 година

До 14Ми Китай, Индия, Виетнам, даже в Палестина... или САЩ, Коста Рика, или Корея, Сингапур, Тайван, ако смееш да се сравняваш с тях.

10

Анонимен

преди 1 година

Към коледа и нова година ще поскъпват още храните. Намаления очаквайте след нова година евентуално понеже тогава ще има застояли храни по магазините.