80

Анонимен

преди 1 година

Гошо златарев не е агент, понеже смята "разпутин за богат", а е "червена" досада, която нагло си стои с английските царисти и ги потупва по рамото, обещавайки нелепости, в които не вярва, като това че комунизмът имал отново значение за него

79

Гоцката

преди 1 година

Тоя глиган и за пържоли не става.

78

Анонимен

преди 1 година

Гошо златарев, където нон стоп си вика разпутин "който бил богат" и стои до Уилямсовистите на златното училище

77

Анонимен

преди 1 година

Само като видях кои са.. И манолова се наместила там... Веднага се сетих за вица за новия баррдак и старите ***.. Ама много на място..

76

Анонимен

преди 1 година

Щели да "трансформират..да променят..да обединяват.." и все "кадри"..За такива "съюзи...коалиции...обединения..."Народът мъдро е казал " Нов бардак със стари К . Р . В .И ...- не се прави"

75

Бесен

преди 1 година

Аген Гоце отново надига главица! Ще се намери ли кой да му спре устрема окончателно?

74

Анонимен

преди 1 година

Трансформация = закриване. Всичко друго са половинчати мерки които само удължават агонията.

73

Анонимен

преди 1 година

Моето мнение е, че преди да говорят, хората с амбиция за лидери е добре известно време да слушат, да търсят млади хора, които да им говорят. Кандидатите за лидери да осъзнаят какво и как е натъпкано в главите на младото поколение и доколко може да се разчита на разум и понятийност. Фиксацията в телефона, зависимостта от налаганите модели си е форма на затвор, многогодишен затвор с определен режим. Да се излезе от матрицата им е сега по-трудно отколкото циггганиннн да завърше висше образование.

72

Илиева

преди 1 година

Тоя ли мафиот Първанов ще ми говори за левица, заради такива корумпирани *** като него, Кирил Добрев, Станишев страдат и се опорочават левите идеи.

71

Агент Гоце

преди 1 година

Покрай хотелите ще ни оправя! Поредния сбор на Кремълски Macтуи!

70

шопендар

преди 1 година

от десни комунистически капиталисти-ЛЕВИЦА НЕ СТАВА

69

Маг Минчо

преди 1 година

Българската левица не се нуждае от трансформация, а от транжиране!

68

Анонимен

преди 1 година

Първанов изглеждаше добре като президент, но вече му личи старостта :)) Направо Нинова така здраво ги е хванала БСП за гушата, че се чудя дали нарочно го прави, разбира се това е плюс за хората които не ги харесват :)

67

Бойко е милионер.

преди 1 година

До Анонимен 75: Това за милионерите в БСП е стара гербаджийска дъвка. Кой е милионер в БСП? Няма такива. Имаше един Георги Гергов, на когото бат'ти Бойко подари 32 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която не струва и една десвта от това. Но на него Корнелия Нинова отдавна му би шута. Милионер е бат'ти Бойко. и все му е малко.

66

Стига глупости

преди 1 година

До От Вселената: Доста п'ростовато ти е съчинението. Защо не пробваш с "Срещнали се двама гербаджийски далавераджии в парламента...."

65

Анонимен

преди 1 година

Казват му естествен процес, другарЕ - електоратът ви измря. Нов не можете да привлечете, защо хората знаят, че всички сте милионери. То не че милионерът е лош човек , но вие сте милионери за сметка на България - нищо не сте създали, измислили и развили. При вас е от машинации и кражби + капиталец от кораба-майка МаЦква.

64

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 72: След тази серия избори всички вървят надолу. ИТН даже съвсем изчезнаха. Тези, които напуснаха БСП също хич ги няма, затова сега говорят за обединение.

63

От Вселената

преди 1 година

Срешат се двама бесепарски комунистически клитopa в народното събрание: - Говорят, че аме солени и кисели и не ставаме за кисело зеле за народа... - Не думай, кой, кой посмя срещу нас милиардерите? - Злите езици от другите партии на милионерите! - А къде са милиционерите да защитават нас милиардерите от милионерите? - Ми, милионерите прекръстиха милиционерите на полицаите и сега веке ги няма както беше при соца, ако си спомняш тогава можеше по-лесно да се цоца от зелето на соца!

62

Анонимен

преди 1 година

Откакто Нинова е начело на БСП, вървят само надолу в изборите, нищо чудно, че се самоизяждаха помежду си другарите :))) На следващите избори ще са 6-ти, удариха дъното :)))

61

Бай Ментор

преди 1 година

Тия леви отломки така и не разбраха , че без БСП няма успех на лявото!