8

Лена

преди 1 година

само накрая "да не се сбият" и да се засекат пред Киев, както стана с Полша едно време като ти знае много устатата и сипе пепел и жупел

7

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е, че знам руски и виждам какво пускат самите руснаци в нета... Опашки на границите с хора бягащи от режима в Москва... Цените на храните скачат с пъти... Реална е опасността от гражданска война в Русия...

6

Анонимен

преди 1 година

Разгеле "днеса" се сетиха, че предишните новини за превантивния удар са фейк и сега публикуваха опровержението. Ама трябваше ли ние да ви напомняме? Проверявайте си източниците на информация, в противен случай се превръщате в жълта медиа.

5

Анонимен

преди 1 година

Путин направи от Русия едно посмешище. Болшевиките за пореден път ще разорят великата страна... Сега чета руски сайтове, и положението в Русия е ужас... Оказва се, че елементарни неща не могат да се произвеждат в Русия без вносни части... И отделно някои продукти са само внос... А сега вносът е спрян заради санкциите.

4

късно е либе

преди 1 година

Да видиш ти ! Когато руснаците започнат НАИСТИНА да воюват , другарете бандеровци ще се молят и на колене, ама ще е късно .

3

Анонимен

преди 1 година

А дали щеше дедо *** да ги нападне, ако си бяха запазили ядрените бойни глави на голата дума на Горби?

2

Анонимен

преди 1 година

Въобще цялата им натовска кампания е недообмислена, непремерена, като за наивници, което въпреки целия напън за масова дезинформация ги направи смешни и жалки.

1

Анонимен

преди 1 година

Минат ли в обяснителен режим на тема - какво е искал да каже авторът, значи здраво се окъкаха укронацитата!