26

До да бе

преди 1 година

Каква борба с православието, какви 5 лева, ве? Аве вие *** живеете в алтернативна реалност. Никой на запад не го е** за религия и за калната яма, която е Русия. Хората си живеят приличен живот, а вие промити конспиратори виждате заговори срещу истинската ви родина - Россия зад всеки ъгъл. Айде марш в Сибир да живееш в някоя дървена колиба.

25

Анонимен

преди 1 година

Добре че Паси се сети да ни вкара в НАТО, че монголците са много зле :)))

24

Анонимен

преди 1 година

Френското издание публикува статия, в която авторът се съмнява в психическото здраве на Зеленски. Чарлз Ройзман, колумнист на френското издание на Causeur, счита, че Зеленски е показал изключително болна психиката с изявленията си спрямо Русия.Според наблюдателя Зеленски е авантюрист, който отказва дипломация и диалог, иска да разпали война и да въвлече целия свят в нея.Не призна ли с тези думи изключително болната си психика?Рийзман задава риторичен въпрос, имайки предвид Зеленски.

23

Демагози

преди 1 година

Защо руските тъппаци цитират само първата част от изявлението на Зеленски? Защо не цитират и втората част на изречението "ако Русия употреби ядрено оръжие"

22

Анонимен

преди 1 година

Ауж бехте непобедими, сега едни украинци ви се опряха, панимаеш ли каква глупост изцепи Лавров :)))) Още малко ще изкарате, че не вие сте нападнали Киев а те са агресорите :))))

21

до 17

преди 1 година

<html><body><!--StartFragment--><pre class="tw-data-text tw-text-large tw-ta" data-placeholder="Превод" id="tw-target-text" style="text-align:left" dir="ltr"><span class="Y2IQFc" lang="bg">Какво трябва да направи НАТО? Елиминирайте възможността Русия да използва ядрено оръжие. Но преди всичко отново апелирам към международната общност, както и преди 24 февруари: превантивни удари, за да знаят какво ще им се случи, ако ги използват, каза украинският лидер.

20

Анонимен

преди 1 година

Е то *** нападнаха Украйна и се опитаха да я превземат. Какво очаквате от украинска страна?

19

Анонимен

преди 1 година

Ако руснаците си бяха стояли където им е мястото нямаше сега да ревът за загубите си.

18

да бе

преди 1 година

До Калкан -- Правилно е да се каже, че ако нямаха атомни бомби, наглосаксите щяха да я окупират, за да смучат ресурси. На западняците им харесва слаба Русия, която да експлоатират, както беше при Елцин. Борбата на наглосаксите с Русия и православието не е от вчера, а от векове.

17

Анонимен

преди 1 година

Една атомна бомбичка по Кремъл и една по Госдумата ще ги оправи раши стите

16

Калкан

преди 1 година

Ако нямаха атомни бомби досега Руската Федерация да се беше разпаднала. Голямо биене в гърдите, голямо изхвърляне, ама ги видяхме редовната им армия, техниката и командването им колко струват. Пълна трагедия. Въобще не е изненадващо за една федерация изоставаща поне половин век социално, технологично, икономически и политически зад развите държави в Азия и Европа.

15

Анонимен

преди 1 година

Зеленски ако не спре да говори глупости имам чувството,че ще го пенсионират предсрочно и то без почести..

14

Анонимен

преди 1 година

подобни статии показват колко много българските медии са пропити от руската тролейбусна фабрика, подобно изказване на Зеленски съществува само в главите на болните кремълски мозъци и българския им слугинаж! ЖАЛКА КАРТИНКА СТЕ

13

До всички натовци

преди 1 година

Здравейте, моля да съобразите, че Русия няма интерес от използване на ядрено оръжие на територията на Европа и Украйна. Това е равносилно на самоубийство.Също така, моля да съобразите, че Зеленски е собственост на САЩ, които от своя страна имат интерес от СЛАБА, БЕДНА И РАЗГРОМЕНА Европа, както и Русия.

12

Бай Дрън

преди 1 година

2, там е работата, че не Киев е виновен. Ако трябва някой да изчезне, това е бункера на Зе. Локализират го, унищожават го и правят това с всеки следващ войнствен президент на Киев, докато няма вече желаещи. Зе и без това е евреин, никой от нас няма да плаче за него.

11

Селяк

преди 1 година

Я, кон, че и говори!

10

Анонимен

преди 1 година

Две хиляди мобилизирани руснаци се обадили на специален телефон в Украйна да питат как точно да се предадат като военнопленници за да не участват в бойните действия на фронта

9

Анонимен

преди 1 година

Що не бе Лавров. А вие свободно да си рушите в Украйна, да трошите жилища на воля, като сте обещали на солдатите - възможности за плячкосване. Повече от нагло е.

8

Бай Дрън

преди 1 година

И ние подкрепяме Зеленски??? Изкарват Путин луд, но истинския луд е Зеленски.

7

Анонимен

преди 1 година

Тия като африканците верно взеха да бягат с лодки от путинския рай към гнилия запад