212

Анонимен

преди 1 година

Ами дайте на мене същите пари и аз съм готов да съдействам в преговорите. Може и да свърша повече работа от определените двама..

211

Коко

преди 1 година

Е туй то една американска марионетка ще ни реди правителство видяхме ги американските марионетки в Европа докараха се дотам да къпят своите граждани един път седмично и то с хладка вода и както е тръгнало май и ще ядът един път седмично ама студено ястие вместо да го вкарат в затвора за национално предателсво той щял да ни управя ама така е господа софиянци нали вий избирате всичко е на ви сега радвайте се на глупостите който сътворихте

210

Чиба Бе

преди 1 година

Само ти ни липсваше.....

209

СТИЯ ЛОШО НИ СЕ ПИШЕ

преди 1 година

НАТОВЕЦА Паси ще го раздава "добрия", а Плявнелиев "лошия" - вече заговори за война на някакъв форум ... Демек Плявата ще плаши с Русия, а Пасито ще настоява за още и още натовски окупатори в България и още и още пари за американски пушкала.

208

Анонимен

преди 1 година

В една нормална държава този небългарин щеше да е в затвора за държавна измяна!

207

П.К.

преди 1 година

Тук Бойко греши катастрофално. Докато е рано да го отмята.

206

Тенев

преди 1 година

Щом този родоотстъпник го извадиха от нафталина нещата не са добре 🤬🤬🤬

205

Баща му Исак Паси...

преди 1 година

Май е погребан в правителствения парцел на Софийските гробища...до Тодор Живков,Андрей Луканов......и ЛЕГЕНДАРНИЯ - ЛЕВ ГЛАВИНЧЕВ

204

Анонимен

преди 1 година

най-големия родоотстъпник щял да преговаря за доброто на България! Виц на годината.

203

Анонимен

преди 1 година

Паси, ти си тарикат, така, че знаеш добре ,че ще си останеш само с готовността. Та от теб по-зависим човек трудно може да се намери. Знае се кой ти е господаря и как си живееш охолничко с неговите парички.

202

Анонимен

преди 1 година

Този американски прислужник трябва да бъде съден за национално предателство не да му се дава поле за лична изява. Като му слушам последно време интервютата е готов да продаде и майка си по команда на американските интереси

201

Анонимен

преди 1 година

Алоо , Паси , говорете си с вожда на герб , и си вярвайте , нЕмаме нужда от твойта подкрепа , АЙДЕ ХВАЩАЙ МЕКИЯ !

200

Папо

преди 1 година

Този защо изглежда като ваксинирана ***.

199

Саки

преди 1 година

Бройте до три и жена му Гергана ще поеме някой голям държавен пост. Просто тия двамата си вървят пакет . Същото е и при другото семейство Лорер.

198

Анонимен

преди 1 година

АРЕ НЕМА НУЖДА... ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП. СЪДЕЙСТВАЙ НА ФОРМИРАНЕТО НА ПАЛЕСТИНСКОТО... АПЕЛИРАЙ ИЗРАЕЛ ДА ПОСТРОИ ЖИЛИЩА НА ВСИЧКИ ПАЛЕСТИНЦИ, КАКТО БРЮКСЕЛ ПРЕДЛАГА НА ВСИЧКИ РОМИ.

197

Зозо

преди 1 година

Мони - премиер !!!!! :)))))))))))))))))))

196

Granik

преди 1 година

Грабайте парата!" - Соломон А си изкряскаи траншове с еврата фръкнаха завчаскакат демони черни над черний рояк,катурят, струпалят като живи пак!И бедните тръпнат, друг път не виделиведно да се бият депесари и герберелели....

195

Анонимен

преди 1 година

Що не пратиш сауна си в Украйна на фронта

194

MNW

преди 1 година

А защо не съставите едно българско правителство, а? Защо трябва да е чуждопоклонническо? Не ни трябва евроатлантичесо правителството, нито проруско, нито проевропейско. На нас ни трябва едно стабилно българско правителство което да мисли за хората в България!

193

герганчето

преди 1 година

Този опулен лилипут е най гну/сният политик в България. Дребен, но вреден и нагъл.