39

Виготура

преди 1 година

Време е за референдуми в Калининград, Карелия, Татарстан, Чувашия, Удмутрия, Коми, Якутия, Чукотка и тн. След като Русия може да прави референдуми, да започне да ги прави и на собствената си територия.

38

Анонимен

преди 1 година

Путин срочно да свика Съвета за сигурност на ООН, с оплакване че Украйна е изгонила руския башибозук от голяма част от обявените за "руски" територии.

37

...

преди 1 година

Мога ли да анексирам на комшията апартамента?

36

Анонимен

преди 1 година

И на Северна Корея също...

35

Анонимен

преди 1 година

Путин днес подписа смъртната си присъда.

34

Анонимен

преди 1 година

ако ние си вземеме македония това анекс ли Е ???

33

Резан към ралица

преди 1 година

Скоро сокола и Ердоган ще направят същото. ТогавА си чисти задния.

32

Алтерниращ веганист

преди 1 година

Миналата неделя се проведе референдум в района преди наричан "калининград" с единствен въпрос: Искате ли районът да се присъедини към чехия? Референдумът стана легитимен още в 10 и половина сутринта и в края на деня беше обявено че 98.6% са гласували "за". От понеделник районът вече се казва "Краловецки край" с главен град "Краловец" и е част от чехия. (не е мое. само преразказвам.)

31

Анонимен

преди 1 година

Софизъм. За Косово признаваха ли ме дународните правила

30

Ралица

преди 1 година

Откачения Путин не признава международните правила.За какво му е чужда територия,неговата малко ли е?В техните си земи си имат всичко.Психично болни хора управляват държави.Ужас!

29

до 4

преди 1 година

ей ...... кф референдум искаш ти ве ? към турция ли ти се ходи или в блатная

28

Анонимен

преди 1 година

Руският президент Владимир Путин подписа четири федерални конституционни закона за влизане на Донецката народна република (ДНР), Луганската народна република (ЛНР), Запорожка област и Херсонска област в Руската федерация и в тази светлина, напредващите в ЛНР и Херсонска област укропски бендеровци са окупатори.

27

Диди

преди 1 година

До много луд/Зеленски не избива народа си , а защитава територията на Родината си.Народа му го избива Русия.Какво да прави?Да му превземат държавата и той да чака Михаля ли?

26

Рая

преди 1 година

НЕ МОЖЕ ЕДНОСТРАННО ДА СЕ РЕШАВА БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЗАКОНИ.Какво ще решава тяхната камара не е миродавно.Международна комисия може да вземе отношение.Путин ще определя кои територии да си взема от съседна държава,що за наглост е това.Те нахлуват без причина,те убиват,те сринаха градове.Никой не е влизал в териториите им.То бива хишници,агресия и злоба,но чак пък толкова....

25

много луд

преди 1 година

Не подкрепям Русия в този конфликт. Путин става все по-луд. В 21 век да въведеш мобилизация е лудост. Този народ загуби толкова хора във ВСВ. Това е геноцид спрямо собствения му народ. Не подкрепям и Украйна, обаче. Възпламениха тлеещи конфликти и стана пожар. Тоя, другият, Зеленски унищожава държавата си и избива народа си. Тези двамата, луди, събрани заедно и изправени един срещу друг, творят бели на народите си и на човечеството и целият свят подскача на изтрещелите им акъли. Просто, страшно!

24

Анонимен

преди 1 година

Да не стане скоро украинците да подписват анексията на пограничните руски области. Че натам отиват нещата.

23

Манчев

преди 1 година

Убийци и агресори от най-долна степен ! На Путин му доставя удоволствие да избива народа на Украйна, да руши инфраструктурата й , да унищожава стопанството й , да заграбва богатството й...Какъв човек може да се радва на това ?! Само един тиранин, узурпатор и отвратителен агресор !!!

22

Анонимен

преди 1 година

Чудесно. Значи досега Русия губеше окупирани територии. А след това ще губи "изконно" руски територии. Още едно постижение на великия стратег.

21

новия президент на

преди 1 година

Русия ще е Джо Байдан !

20

Анонимен

преди 1 година

то украинската армия се намира на 10 километра от Донецк, в Херсон 30 хилядна руска група е блокирана без никакви провизии и възможности за изтегляне, ама тоя подписал указ за присъединяване, то така и аз мога да подпиша искане за присъединяване на апартамента на комшията към моя, ама ..........